Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופניים חשמליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מזה שאני יודע שכולם אוהבים להשמיץ אופניים חשמליות...בעיקר בגלל מי ואיך שרוכבים עליהם.

ובכל זאת..אשתי מעוניינת לבאופניים כאלה למטרת התניידות עירונית (יישוב קטן)

היא נהגת אחראית ומנוסה,ממש לא ילד בן 16 ערס עם כפכפים שרוכב תוך האזנה למוזיקת שקר כלשהי באוזניות ודורס קשישות ופעוטות.

אני לא מבין גדול באופניים חשמליות, כל מה שמסתובב פה נראה לי אותו דבר...סיני באיכות נמוכה ומכוער.

האם יש פורום או קבוצה בפייס עם אנשים שמבינים באמת בנושא?

מה שחשבתי זה לקנות אופני "עיר" יפות וקלאסיות ולהסב אותן לחשמליות.

משהו בסגנון הזה

picture_967.jpg

פורסם (נערך)

קח בחשבון שכל הסבה שתעשה תהיה לא חוקית ולא בטוח עד כמה בטיחותית.

לא מצאתי פורום רציני לזה בארץ מכיוון שפלח השוק העיקרי הוא ילדים/נערים.

לגבי מה שזמין בשוק... יש את האופניים הגדולים (גלגלי 26" וכאלה) הלא מתקפלים. לא בקי בסוגיהם, רק יודע שהמחירים מאוד גבוהים. יש את הממש קטנים (גלגלי 12" נדמה לי), שהסיבה היחידה לקנות אותם זה אם נדרש גודל קיפול ממש קטן. ויש את הבינוניים-קטנים (גלגלי 20"), המתקפלים. זה הסוג הכי נפוץ שבתכלס יש שניים-שלושה דגמים שכולם מוכרים תחת מותגים שונים (ופערי מחירים מטורפים).

אני קניתי את הדגם הפשוט יותר ממחסני חשמל. הם מכרו מותג שמיובא על ידי רוזן מינץ (האחריות גם שלהם). נוסע כבר חצי שנה שמונה ק"מ כל יום (א-ה). מטעין את הסוללה בערך פעם בשבוע. אין תלונות.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

לגבי הסבת אופניים לחשמליות :

שלא תעיז לנסות אפילו.

אופניים חשמליות מראש מתוכננות לעמוד בעומסים גדולים יותר מאופניים רגילות.

הסבה לחשמליות עלול לגרום לקריסה של השלדה בזמן תנועה.

במחשבה שניה - אם אתה רוצה להיפטר מאשתך......

פורסם
לגבי הסבת אופניים לחשמליות :

שלא תעיז לנסות אפילו.

אופניים חשמליות מראש מתוכננות לעמוד בעומסים גדולים יותר מאופניים רגילות.

הסבה לחשמליות עלול לגרום לקריסה של השלדה בזמן תנועה.

במחשבה שניה - אם אתה רוצה להיפטר מאשתך......

לא צריך להגזים.

אופניים אמורות להחזיק מעמד בנסיעה מהירה שמגיעים אליה בדיווש - 40סביבות קמ"ש. המנוע לא משנה כאן כלום אלא אם תוסיף מנוע שמביא את האופניים למהירויות של 70 ומעלה.

ועל אחת כמה וכמה אם אתה שם מנוע ומגביל אותו למהירות החוקית לאופניים כאלה שהיא נדמה לי 25 קמ"ש לא תהיה לך שום בעייה.

היה לי קישור למישהו שבונה לעצמו אופניים כאלה, אני אחפש .

פורסם

הגודל הנפוץ הוא 20". יש מספר מצומצם של שלדות (סיניות) אשר עליהן מבוססים רוב הדגמים והשאר זה בעיקר עניין של סוללה ובקר.

לא נשמע שיש כאן סיבה להשקיע הרבה. הייתי הולך על הדגמים הנפוצים. לי אישית יש cycoo אשר נקנו מ ecofun ואני מאוד מרוצה - הן מאופניים והן מהשירות בסניפי הרשת.

פורסם

ישנם טכנאיי אופניים חשמליים שיוכלו לעזור לך עם בחירת קיט מתאים לכל אופניים כמעט, יש הרבה קיטים שנמכרים גם באיביי וחבריו

מ.ש.ל

פורסם
הגודל הנפוץ הוא 20". יש מספר מצומצם של שלדות (סיניות) אשר עליהן מבוססים רוב הדגמים והשאר זה בעיקר עניין של סוללה ובקר.

לא נשמע שיש כאן סיבה להשקיע הרבה. הייתי הולך על הדגמים הנפוצים. לי אישית יש cycoo אשר נקנו מ ecofun ואני מאוד מרוצה - הן מאופניים והן מהשירות בסניפי הרשת.

זו בדיוק הסיבה שאני מעוניין לבנות לבד, הדגמים בחנויות מכוערים ובאיכות נמוכה, בבניה עצמית אני יכול לבחור אופניים איכותיות יותר עם מכלולים טובים ולהוסיף להם מנוע.

השאלה היא אם יהיו בעיות להכניס לארץ קיט כזה, שיהיה קצת יותר חזק מ 250W, (אנחנו אנשים מבוגרים ולא בני עשרה צנומים- 250W יהיה פשוט חלש מדי)

פורסם

אל תניח אוטומטית ש-250w לא יספיקו. אני שוקל כ-80 ק"ג, ורוכב על אופניים חשמליים חוקיים - כלומר, 250w, מוגבלות ל-25 קמ"ש, ומחייבות פידול (ללא התנגדות כי המנוע מסובב יותר מהר ממני).

פורסם

אני שוקל 80 סתם בסביבות ה 100 ונוסע על 250W והם פשוט מאוד מהירות .אני לא מבין למה אנשים צריכים לטוס מעל 25 קמש .אני שברתי פעמיים את היד עם אופניים 29 במהירות של 15 קמש אז ב 40 אני לא רוצה לחשוב מה היה הנזק .תחשוב שאתה נכנס בילד במהירות גבוה מה יקרה לו אם אתה ממהר תצא מוקדם יותר .אם פגעת באדם תגיש עזרה אל תברח.בבת של אחותי נכנסו וברחו בילד של חבר נכנסו גרמו לו נזק של סדק באזור הלסת וברחו לילד בן 8 .יש לי ביטוח עולה 20 שקל בחודש מכסה על שברים ופגיעות בצג ג ככה אני ישן טיפה יותר בשקט שווה לא נעים להיות נתבע בתיק כזה .

פורסם

אל תניח אוטומטית ש-250w לא יספיקו. אני שוקל קרוב ל-80 ק"ג, ורוכב על אופניים חשמליים חוקיים - כלומר 250w, מוגבלים ל-25 קמ"ש, ומחייבים פידול.

פורסם

מנוע 250W מספיק חזק לאנשים כבדים.

לי יש אופנים סיניים סטנדרטיים (250W 36V) והם סוחבים אותי מצויין בלי שאני מפדל. אני שוקל 105 ק"ג. מגיע למהירות מקסימלית (23-24 קמ"ש) במישור תוך פחות מ 15 שניות ללא דיווש. בעליות לא מצליח להגיע למהירות מקסימלית, אבל המהירות בכל זאת סבירה ולא איטית.

ל 70-80 ק"ג בשבילם זו בכלל לא בעיה.

יכול להיות שמנוע 250W שמשולב עם גלגלים בגודל 26 אניץ' יביא לתאוצה נמוכה יותר מאותו מנוע עם גלגלי 20 אינץ'.

• תוכן חדש...