Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 1

Pvlofacer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

מתלבט האם לקנות BMW סדרה 1 . מחפש רכב 5 דלתות כיפי לנהיגה עם סלון מפנק סביבות ה 50-60K .

ראיתי שבשוק היד 2 ניתן למצוא רכבי BMW I118-I120 במחירים דומים עם ק"מ נמוך .

אשמח לשמוע חוות דעת בעניין .

פורסם

הרכב אכן מהנה לנהיגה. אני מדבר על ה 120. ה 118 חלש באופן מורגש.

קשה לקרוא לסדרה 1 כרכב עם סלון מפנק. אולי פוריטני זו הגדרה טובה יותר. יכול להיות שבשנתונים הגבוהים יותר המצב השתפר.

יתרונות:

הנאה מנהיגה

הנעה אחורית

מנוע ותיבת הילוכים

שילדה

חסרונות:

עלויות ביטוח

עלויות אחזקה וטיפולים

מנוע לא אמין

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
הרכב אכן מהנה לנהיגה. אני מדבר על ה 120. ה 118 חלש באופן מורגש.

קשה לקרוא לסדרה 1 כרכב עם סלון מפנק. אולי פוריטני זו הגדרה טובה יותר. יכול להיות שבשנתונים הגבוהים יותר המצב השתפר.

יתרונות:

הנאה מנהיגה

הנעה אחורית

מנוע ותיבת הילוכים

שילדה

חסרונות:

עלויות ביטוח

עלויות אחזקה וטיפולים

מנוע לא אמין

מה הכוונה "מנוע לא אמין" ? אתה יכול לפרט בבקשה ?

האם יש המלצות נוספות ?

פורסם

מנועי הארבעה צילינדרים של ב.מ.וו נוטים לסבול מנזילות שמן מרובות הדורשות טיפול. מנוע הוולוטרוניק שנוטה לשבוק חיים. כל זה יקר לתחזוקה.

להמליץ? אני נוסע על סדרה 1 ונהנה מכל רגע. זה רכב שגורם לך לרצות לנהוג הרבה ומהר.

אם אתה מחפש יוקרה, תבדוק A3

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

• תוכן חדש...