Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם יש שרשורים בנושא אבל אשמח לדעת מה אקטואלי וכדאי לקחת היום.

כרגע יש בבית תשתית בזק וספק 013 עם חבילה של 15 מגה. משלם כ-90₪ בחודש כולל.

יש גם ראוטר נטגיר של בזק שהוא די מחורבן.

לכן, רוצה לשנות חבילה ללפחות 30מגה, לקנות ראוטר עצמאית (עדיף משולב מודם או לקחת מודם מבזק?) ולהפסיק להתעצבן מקירטועים וריסט פעמיים ביום.

בבית יש 6-8 צרכנים (לרוב לא כולם מחוברים בו זמנית).

יש לי ניסיון טוב עם ראוטר tplink wr841n אבל הוא ללא מודם.

הוט אני לא רוצה.

מי הספק שנותן כרגע מהירות טובה במחיר של עד 100₪ בחודש כולל הכל ?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veni Vidi Vici

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל בדוק אם יש באזור מגוריך תשתית VDSL או סיבים של בזק, או תשתית של הוט.

יש מקומות שבהם בזק מספקת רק 15 מס"ש (תאורטים). אני , למשל, לא יכול לקבל יותר מזה, ובגלל ריחוק הבית מתיבת החיבורים של בזק המהירות המעשית אצלי היא 10-12 מס"ש. בדיקה הקודמת היתה תיבת בזק במרחק 100 מ' ואולי פחות, ה-15 מס"ש היו יציבים כסלע.

אני לא עובר להוט בגלל שירות שלהם ובגלל תקלות חוזרות שחווים שכנים שלי.

מה שאני שוקל הוא מעבר לתשתית פרטנר סלולרית - בטלפון אני מקבל באופן יציב הורדה ב-50-60 מס"ש והעלאה סביב 30-35 מס"ש, אבל כאשר הוא בחלון. אם אני מכניס אותו לתוך הבית המהיריות יורדות לסביבות 30-40/15-25 מס"ש. ובעיה נוספת היא latency ארוך בחיבור הסלולרי, שמפריע מאד לילדים לשחק במשחקי רשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עברנו לאקספון 69 ל100MB לחודש למשך שנה, בפועל אצלי התשתית בזק מוגבלת עד 40.

קניתי ראוטר/מודם TPLINK W9970 ב299 ועובד סבבה, הWIFI לא מהחזקים שיש, כולם ממליצים להימנע מהדגם היקר שבא בצבע שחור כי הוא עושה מלא בעיות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

לפי מספר טלפון שרושמים באתר בזק. למרות שגם זה לא תמיד מדויק.

לפני כמה שנים רציתי להעלות מהירות ל 40 מגה. לאחר שיחה עם בזק הוחלט שאני אגיע לבני ברק (או רמת גן) לקבל נתב מתאים. לאחר שבזבזתי יום עובדה דלק וזמן -הגעתי לשם, אחרי המתנה בתור ארוך נאמר לי שאין למעשה תמיכה של 40 מגה באזור שאני גר. כמובן התעצבנתי על בזבוז הזמן שלי.

לכן צריך לעשות בדיקה נוספת טלפונית.

אני אגב על אותה מהירות בזק& 012. לפני שנה עברתי ל 012 מלא - גם תשתית כי נמאס לי מהמחירים

המופקעים של בזק. (למרות אזהרות על ניתוקים,זה קרה בשבוע הראשון מאז אין בעיות)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

בשתי דירות ברמת גן יש לי ניסיון טוב עם תשתית הוט וספק בזק בינלאומי. כרגע אני על 30 מגה, לתשתית משלם 60 ש"ח ולספק 30 ש"ח. אין ניתוקים ובכל בדיקה המהירות שאני מקבל היא 30 מגה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם
איך ניתן לבדוק עד כמה תומכת התשתית באזור מגורי לפי כתובת ?

לא מצאתי משהו רלוונטי בגוגל.

אני בבזק ובזק בינלאומי. לפי מה שאני יודע וזוכר, כדי לברר עד כמה התשתית תומכת, הכי טוב יהיה להתקשר אליהם - גם לספק וגם לתשתית שלך. הנציג בודק זאת לפי הכתובת שלך.

Nothin really matters to me

פורסם

נ.ב- אם לא הייתי ברור, המחיר 69 עד100 מגה כולל ספק+תשתית.

במחשבה שניה אם הייתי יודע על האינטרנט 4G של פרטנר הייתי עובר אליהם ומקבל 40 מגה סימטרי ללא בעיה(האנטנה 4G קרובה יחסית).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גם בשנה השניה אקספון באותו מחיר ל100 מגה עם ip קבוע וזה כולל תשתית.

0 תקלות בינתיים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב, הזמנתי 100 מגה מאקספון.

כרגע מחכה לניוד.

חצי שנה ראשונה 70₪ ספק+ תשתית.

חצי שנה שניה 100₪ כולל.

אין התחייבות.

היות והציוד בבית לא תומך, הולך מחר לקנות tp-link td 9980.

מה דעתכם עליו? באתר נטצ'יף הוא ברשימה של המומלצים.

Veni Vidi Vici

פורסם

חס ושלום, קנה 9970, ה9980 הידוע בכינויו טפילינק השחור עושה מאל בעיות.

קניתי גם 9970 ועובד סבבה, אומנם הWIFI לא הכי חזק אבל זה תלוי בגודל הדירה אצלך.

פורסם

ה9970 זול בכמעט 200₪.

יש משהו אחר שווה עד 500₪ ? צריך לסחוב קבוע נייח + 2 ממירים של טלויזיה (סגנון קודי פשוט ערוצים ברוסית) + סלולרי וטאבלט.

* סבא שלי מאוד טכנולוגי :-)

Veni Vidi Vici

פורסם

בשקט בשקט בזב"ל עשו לי את תרגיל העלאת המחיר ל-150 ש"ח לחודש באנדל 15 מס"ש. היום הופחת ל-115 (כולל המודם).

אחרי החג יתבצע shopping מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עם 40 באיקספון.

וטיפי לינק 9980.

הטיפילינק הזה זהב טהור לעומת הקסקה שהם מכרו בזמנו.

עדיין - ביום טוב אני מגיע אולי ל10. לא יציב. בד״כ פחות.

הwifi אחלה.

ממליץ לעשות באנדל דרך בזק. זה הרבה יותר יציב.

פורסם (נערך)

לא הבנתי, האקספון לא יציב או הראוטר 9980 ?

איזה ראוטר ממליצים ? (פשוט חייב לקנות בארץ)

עריכה אחרונה על ידי Wiking

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...