Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילת פרויקט - גלדיאטור 86'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר להניח שכתוב ברשיון הרכב שנת עלייה לכביש, בהתאם למה שshmil אמר,

ככל הנראה נכנס לשימוש אצל גוף ממשלתי ונמכר לאחר מכן לאזרחים.

התוצאה היא שברשיון הרכב שנת העלייה לכביש שונה משנת הייצור.

פורסם

מה שאני הייתי עושה זה בשלב ראשון - לפרק את הארגז מהרכב ולהתרכז בפחחות של הקבינה .

השאלה הגדולה שרק אתה יודע את התשובה - תקציב ולאיזה רמת שיפוץ אתה שואף .

אני הייתי מפרק גם את הקבינה מהשלדה ! כמובן מפריד גם את הכנפיים ומכסה המנוע , לכל דבר יש גם השלכות כלכליות אולם גם התוצאה בהתאם .

אני משפץ כעת גם את הסיקס שלי מהיסוד , על השיפוץ הזה תוכל לקרוא באתר הcj club בתת פורום - סיפורי ג'יפים - שיפוץ סיקס 1990 ע'י צוות יונימוג .

אם תרצה הדרכה יותר מעמיקה אשמח לעזור אחרי החגים ( כרגע בארה'ב בדרך להרשי ) .

אני מאיזור פתח תקוה .

הפחחות הכי טובה שתוכל לקבל היא מעבודה עצמית שלך ( גם הזולה והמהנה ביותר ) , עזרתי למספר חברים לעבור את המחסום הפסיכולוגי בנושא .

אילן

פורסם (נערך)
אתה מתפזר לכל מקום, אם אתה מתכוון לשפץ את הרכב כראוי אתה צריך תוכנית עבודה.

לאיזו רמת שיפוץ אתה מתכוון להגיע?

Sent from my XT1575 using Tapatalk

כרגע לרמת טסט, בעתיד אני לא יודע עוד עד איזו רמה ישופץ

תבדוק ברישיון מה השנתון, אין מצב שזה 86', הוא משנות ה70 עד 79' לכל המאוחר

סביר להניח שכתוב ברשיון הרכב שנת עלייה לכביש, בהתאם למה שshmil אמר,

ככל הנראה נכנס לשימוש אצל גוף ממשלתי ונמכר לאחר מכן לאזרחים.

התוצאה היא שברשיון הרכב שנת העלייה לכביש שונה משנת הייצור.

טעות שלי, ברשיון הרכב שנת 75'. היה לו טסט ב03. מה התהליך לטסט? חייב טסט מעבדה או שיש דרך לעשות רגיל?

מה שאני הייתי עושה זה בשלב ראשון - לפרק את הארגז מהרכב ולהתרכז בפחחות של הקבינה .

השאלה הגדולה שרק אתה יודע את התשובה - תקציב ולאיזה רמת שיפוץ אתה שואף .

אני הייתי מפרק גם את הקבינה מהשלדה ! כמובן מפריד גם את הכנפיים ומכסה המנוע , לכל דבר יש גם השלכות כלכליות אולם גם התוצאה בהתאם .

אני משפץ כעת גם את הסיקס שלי מהיסוד , על השיפוץ הזה תוכל לקרוא באתר הcj club בתת פורום - סיפורי ג'יפים - שיפוץ סיקס 1990 ע'י צוות יונימוג .

אם תרצה הדרכה יותר מעמיקה אשמח לעזור אחרי החגים ( כרגע בארה'ב בדרך להרשי ) .

אני מאיזור פתח תקוה .

הפחחות הכי טובה שתוכל לקבל היא מעבודה עצמית שלך ( גם הזולה והמהנה ביותר ) , עזרתי למספר חברים לעבור את המחסום הפסיכולוגי בנושא .

אילן

כרגע רמת השיפוץ היא לטסט, לאחר מכן אעשה פרוייקטים נקודתיים.

כן, זו קצת עבודה כפולה, אבל אין לי עכשיו יותר מידי זמן :\

אני אשמח כמובן להדרכה, אך אני חושב שאעשה זאת אצל פחח ואני אעזור לו.

תהנה באר"הב!!

תודה

עריכה אחרונה על ידי hagai989
פורסם
כרגע לרמת טסט, בעתיד אני לא יודע עוד עד איזו רמה ישופץ

טעות שלי, ברשיון הרכב שנת 75'. היה לו טסט ב03. מה התהליך לטסט? חייב טסט מעבדה או שיש דרך לעשות רגיל?

75 זה הגיוני, לא צריל מעבדה אתה ניגש למשרד הרישוי ומבקש להפוך אותו לאספנות, אתה משלם את האגרה ויכול ללכת לטסט - יש צורך באישור בלמים מהמוסך שלך כמו בכל רכב

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...