Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק פיג'ו 2008 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים חג שמח ושנה טובה. רציתי לדעת למי מכם שיש את הדגם החדש של פיג'ו 2008 מנוע 1200 טורבו. אני מקבל צריכת דלק לא הכי טובה באוטו. אני נוסע מאד רגוע יחסית, עברתי כבר את ה3000 קילומטר והצריכה ממש מבאסת. אני מקבל בסביבות 14 קילומטר לליטר. אני מתדלק בסביבות ה35 ליטר ומקבל בסביבות ה480 קילומטר. זה נראה לכם תקין? אוטו שעל הנייר אמור לעשות 21 ליטר לקילומטר עושה 14 בקושי.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

הצריכה עם מזגן או בלי?

עירוני או בן עירוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי תקין,אני אם איביזה שהיא בעלת נפח מנוע קטן וטורבו כמו בפיגו קיבלתי 1/16.5 בנסיעה בין עירונית,כך שלנסיעה שאתה מתאר נשמע תקין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

דווקא נשמע לי נורמלי 1:14 למנוע כזה. איפה קראת 1:21 ? אולי ב 208 דיזל ידני ..

בכל מקרה צריכה בפרסומות יש קשר מקרי למציאות . נהוג להוריד 30% אוטומטית וזה עוד שמרני.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

עכשיו בכלל גרוע אני מקבל 1 ל12. 5 שמתי פול נסעתי סך הכול 165 קילומטר וירד חצי מיכל אני אתקשר אליהם מחר על הבוקר מאד מוזר.

פורסם

כמה דלק נכנס לך לאחר שנסעת 165 קילומטר? איך סגנון הנסיעה שלך? אתה אוהב לעקוף, להיות ראשון ברמזור? נהנה מה"דחיפה" של הטורבו?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

1 ל12 בעיר כשאתה נוהג על פיגו 2008 ואתה לא מרוצה? יש נהגים שמסתובבים עם רכב זהה לשלך בעיר עם צריכה של 1 ל9, לא מבין על מה אתה מתמרמר, הצריכה שלך מעולה בייחוד שאתה עם רכב טורבו+ מזגן

פורסם

תשמע אני הכוונה נוסע הכי רגוע בעולם בכביש בין עירוני על 95 בעיר נוסע לאט לא עוקף מאט בעדינות. ניפחתי את הצמיגים טיפה יותר הבנתי שזה קצת עוזר נחכה ונראה.

פורסם

ניפוח יתר של הצמיג גם עוזר להפחתת שטח החיכוך של הצמיג עם הכביש,

עוזר גם להעלאת לחץ פנים הצמיג כשהוא חם בצורה מסוכנת,

יש הרבה דרכים לחסוך דלק,

ניפוח יתר זה לא מהמומלצים

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא מדובר על ניפוח יתר (מעל המלצת יצרן הצמיג), אלא על תוספת של PSI בודדים מעל המלצת היצרן (רכב).

זה בהחלט יכול לתרום לשיפור צריכת הדלק ללא פגיעה בביצועים (ואפילו לשפר אותם בתנאים מסויימים).

יש אפילו מספר יצרני רכב שמציעים שני קטגוריות לניפוח הצמיגים - נוחות וחיסכון בדלק. כשהאחרון גבוה יותר מהראשון (ראה ערך איביזות למיניהן עם המלצות ללחץ סביב 38-40PSI).

צמיג לא יתחמם לרמה מסוכנת אלא אם ננהג מעל למהירות שאליה מתוכנן ו/או נמצא בתת לחץ גדול ביחס למומלץ ונסיעה מהירה במצב זה.

• תוכן חדש...