Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יונדאי I20 שנת 2009 מתקרבת ל 200000 ק"מ. לקראת טיפול, כניראה שאצטרך להחליף רפידות וצלחות בלימה.

עד היום הייתי נאמן למותגי TRW ו- SAMKO ואפשר להגיד שאני דיי מרוצה, את הרפידות והצלחות עד היום הייתי מזמין מחבר של המשפחה שהוא בעלים של חנות חלקי חילוף.

אני מתלבט אם להישאר נאמן למותגים הללו או לעבור למותגים אחרים? ואם כן, מהיכן כדאי לרכוש באזור אשדוד?.

תודה רבה.

פורסם

בגטס שלי שמתי רפידות של HI-Q ואני מאוד מרוצה. גם אסף מהכנופיה ממליץ על HI-Q בגלל תמחור זול ואיכות טובה (תוצרת קוריאה). בדוק ביונדאי שופ את עלות הצלחות והרפידות.

בנוסף, לפני שאתה פותח את פנקס הצ'קים או שולף את האשראי, ממליץ לך לבדוק אם באמת נדרשת החלפה.

בדיקה ויזואלית של עובי רפידות בלם דרך חלונית ביקורת בקליפר

• תוכן חדש...