Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטרקציות במיאמי\אורלנדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג צעיר יש לי יום אחד מלא לטיול (יוצא לשיט ממיאמי למחרת) ומחפשים מה לעשות.

אופציות:

1. אטרקציות במיאמי? חיפשתי ולא ראיתי משהו מעניין.

2. מה עדיף, universal studios או seaworld?

3. אופציה אחרת שאתם ממליצים עליה..

תודה

פורסם

מיאמי

וילה ויזקאיה- וילה על קו המים בסגנון אירופאי- לחובבי הז'אנר.

מונקי גונגל- מקום נחמד בו המבקרים מסתובבים בשבילים המכוסים גדר (כמו מנהרה) והקופים קופצים ומסתובבים חופשי.

גונגל תוכים- רעיון דומה לקודם+הופעת אילוף הדומה להופעות באורלנדו.

יש גם אזור המכונה הוואנה הקטנה,אם אני זוכר נכון, מאפיינים קובנים בארה"ב.

אורלנדו שווה כמה ימים, לא יודע מה להמליץ לך עבור יום אחד.

אם יש לך שאלות נוספות, אתה מוזמן לפרטי.

סלע

פורסם

הייתי עם אישתי בירח דבש יום אחד במיאמי, כי משם יצא קרוז. לא התלהבתי בכלל. היינו ב seaquairium שהיה חביב פלוס, וזהו בערך. האטרקציה האמיתית היא לנסוע ברחוב הראשי בשעות הערב. כמות רכבי-העל שעוברת שם.. תאווה לעיניים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

2. מה עדיף, universal studios או seaworld?

הייתי בשניהם בשנה שעברה, שניהם מעולים, השאלה למה אתם מתחברים, אם אתם חובבי גרי פוטר לדוגמא, אז לא הייתי מוותר על יוניברסל, הקימו שם מתחם ענק ויפה בנושא. עולם הים באופן לא מפתיע מתמקד בחיות וניתן לסיים אותו מהר יותר עם זה חשוב. ביוניברסל יש סימולטורים מדהימים.

3. אופציה אחרת שאתם ממליצים עליה..

קניות, אם לא עשיתם, אז כל מול בסביבה אמור להיות זול

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אטרקציות במיאמי: יש שם אוכל לא רע, אחלה חופים ומוזיאון מכוניות מגניב לגמרי Miami Auto Museum at the Dezer Collection

עדיף יוניברסל.

פורסם (נערך)

קיץ שעבר היינו באורלנדו כל המשפחה עם כל המתקנים שציינת

אני מאד אהבתי והתרשמתי מ seaworld. חוויה מרגשת ומקסימה.

מומלץ מאד להכנס ערב קודם לאתר לבדוק ולתכנן לו''ז של הופעות.

יש טיול ביצות בספינה מיוחדת לתצפת על אליגטורים וחיות של ביצות..

יש שילוט על מסוק בשמי העיר חוויה שצריכה להיות מאד אטרקטיבית לזוג,

במחיר זול מאד (לא הספקנו)

בנוסף,יש לך גם אטרקציה נוספת שהיא חוות תנינים Gatorland מאד נחמד

https://www.google.co.il/search?q=GATORLAND&rlz=1C1RUCY_iwIL705IL705&biw=1097&bih=538&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiJ95KA8aDPAhXHNx4KHXSgD30QsAQISA

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

קח בחשבון שאורלנדו נמצאת במרחק ארבע שעות נסיעה ממיאמי בערך. אם אתם כן מעוניינים לנסוע לשם, ולאחד הפארקים, אני הייתי ממליץ דווקא על אחד הפארקים של דיסני. לא הייתי ב-Universal, אבל לא שמעתי ביקורות חיוביות כל כך (אלא אם אתם ממש אוהבים את הארי פוטר). הייתי בשלושה פארקים של דיסני לפני חודש, וממש אהבתי.

הפארק שאני ממליץ עליו הוא אפקוט (Epcot), אבל רק אם אתם בראש קצת יותר "חינוכי" - זה פארק שיותר פונה למבוגרים, לעומת, למשל, ה-Magic Kingdom שפונה יותר לילדים.

מחזק את ההמלצה לViscaya, המקום מרהיב ביופיו. עוד מקום יפה זה ה-Botanical Gardens.

אם מעניין אתכם קניות, לכו ל-Dolphin Mall, זה קניון אאוטלטים עם מחירים זולים יותר ממה שתמצא בחנויות רגילות. אאוטלט נוסף, קצת יותר רחוק, אבל גדול פי כמה מהדולפין הוא ה-Sawgrass Mill, ב-Sunrise.

יש מלא אופציות, השאלה היא מה אתם אוהבים/מה מעניין אתכם...

פורסם

1. ליום אחד במיאמי הייתי מבלה את הבוקר / צהריים בWynwood ועושה איזה תור של האומנות גרפיטי באיזור ומשלב עם המסעדות המעולות שם (יש גם טורים קולינרים שמשלבים גם וגם. אתר של אחד המקומות - http://www.thewynwoodwalls.com ).

לצהריים / ערב הייתי מתקדם או למיאמי ביץ׳ ומתחרדן קצת או לאיזה מסעדה נחמדה בDowntown.

המוזיאון רכב סביר.

לטעמי זו לא עיר מעניינת במיוחד.

2. האמת - Island of adventure - זה הפארק היותר אקשני של יוניברסל עם כמה רכבות הרים מעולות.

יוניברסל סטודיוס עצמו גם טוב. Sea world לטעמי משעמם (זה הכל מופעי חיות - כשלי כבר קצת כואב על החיות...)

כמו שאמרו לך - המרחק ביניהם הוא 4 שעות נסיעה - זה לא ת״א חיפה :)

אם אתה כבר באיזור מיאמי - תישאר שם ולך על Wynwood - זה איזור יפה מאוד ובין המסעדות לאומנות רחוב מעניין שם בהחלט.

אם אתה גם ככה באורלנדו ועושה את הנסיעה - Island of adventure זה הפארק המוצלח (למבוגרים אוהבי אקשן יחסית)

(ניסיון - מת על פארקים וביקרתי בכל אלו של דיסני , יוניברסל , סיוורלד ורוב הפארקי מים באיזור שם. לגבי מיאמי - מבקר שם במסגרת העבודה פעם בכמה חודשים לכמה ימים מהמשרד בניו יורק)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הייתי ביוניברסל ב- LA אז אם אתה ממליץ על

Island of adventure כנראה שנלך לשם..

לגבי הנסיעה, לפי google maps ראיתי שזה 3 וחצי שעות נסיעה. נכון שיש לי יום אחד אבל טיול אז נזרום ומקסימום נעשה כמה עצירות בדרך.

תודה לכולם על התגובות המפורטות !

פורסם

אגב, speaking of Wynwood, עכשיו הורידו את אזהרת הזיקה מהאיזור. בהחלט שכונה יפה!

מצד שני, יש עדיין אזור די גדול עם אזהרה לזיקה במיאמי ביץ'. 133hp, כתבת זוג צעיר, אם בת זוגך בגיל/שלב בחיים שהיא מתכננת להיכנס להיריון, קחו את זה בחשבון. בכל מקרה הייתי נזהר (שם ספריי נגד יתושים, אולי שרוולים ארוכים וכו').

פורסם

אפילו ילדים שלי השתעממו בפארקים של דיסני. זה ממש לילדים קטנים. גם EPCOOT. יוניברסל הרבה יותר מתאים למבוגרים. אני ממש לא מחובבי הארי פוטר אבל זה גדול. אני רק זוכר שזה פארק נפרד, צריך לנסוע ברכבת מתוך יוניברסל.

פורסם

יוניברסל סטודיוס הכי טוב. גם island of adventure. אפקוט כבר מיושן, היינו שנה שעברה וקצת התאכזבנו. יש גם את האברגליידס, שיט נהרות עם רחפת באיזור התנינים, אנחנו נהנינו

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...