Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה דעתכם על סקודה פאביה 2015 דגם סטייל ? הייתי שמח לשמוע כמה שיותר דעות על הרכב.

האם זה הגיוני שהרכב איבד כ25 אלף ש"ח בשנה אחת ? המחירון בלוי יצחק עומד על 82.200 לערך. ומדוע כולם דורשים כל כך הרבה מעל המחירון ?

פורסם

יש לי אחד כזה ממאי 15, אחלה רכב לדעתי, חזק, חסכוני, די מאובזר אבל איכות החומרים לא מהמשובחתמוהמרווח מאחורה יכל להיות טוב יותר.

אם תרצה אשמח לשלוח לך סקירה מקיפה יותר בהודעה פרטית.

פורסם
יש לי אחד כזה ממאי 15, אחלה רכב לדעתי, חזק, חסכוני, די מאובזר אבל איכות החומרים לא מהמשובחתמוהמרווח מאחורה יכל להיות טוב יותר.

אשמח מאוד אחי!

פורסם

למה בפרטי?

כולם ישמחו להחכים!... :)

• תוכן חדש...