Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מובא לפניכם סיפור על נופש מלווה בתמונות :smile:

נופש של בטן/גב, בעיקר במלון, הרבה שמש, מים, אלכוהול ואווירה....

בוקר של חמסין אי שם בארץ נוכרית, יושבים בלובי המלון, מחכים לנירית שתגיע, היא עברה לילה קשה בטיסה, היא לא אוהבת לטוס....

DSCF7813.jpg

כשהגיעה הוד רוממותה, הלכנו לכיוון הגן שמשקיף לים, בכדי לאכול ארוחת בוקר שווה ונירית הייתה מאושרת מזה שסוף סוף היא יכולה ללבוש את בגד הים השווה שהיא קנתה:

DSCF7824.jpg

הייתי נחמד וצילמתי תמונה בשבילכם מהבריכה ולמרות שהיה חם בחוץ, היה קרררר לעמוד ולצלם:

DSCF7846.jpg

מייק ונירית הביאו את ארוחת הבוקר לבריכה:

DSCF7858.jpg

ליטל אומרת שהיא לא שמה לב כשהיא קנתה את הביקיני שהחזיה שלו קטנה מדי, לפי החיוך הזה שלה כשניר "העיר" לה על זה, נראה לי שהיא דווקא ידעה... :

DSCF7882.jpg

בערב הייתה מסיבת בריכה קצת פלצנית, אבל תראו מי הסתובבו שם ותבינו למה זה לא היה ממש אכפת...אין לי מושג מי מצולמות בתמונה, אבל למי אכפת??!?:smile:

DSCF7949.jpg

בכל מדינה כשעושים V עם האצבעות, יש לזה משמעות של ניצחון וכו'....מה לדעתכם הייתה המשמעות שניסתה מיכל להעביר? :smile:

DSCF8169.jpg

יום למחרת, עוד יום "משעמם" בבריכה..... :

DSCF8177.jpg

מכירים את זה שישראלים נדחפים לכל מקום?? אז גם שם הייתה קבוצה שניסתה להתחיל עם הבנות, אחד כמעט הצליח....:roll: אבל חוץ מתמונה לידן לא נתנו להם להתקרב :smile:

DSCF8255.jpg

ואז...

ואז...

ואז....

ואז השעון המעורר צלצל, התעוררתי... גיליתי שכל הנ"ל היה רק חלום ששאול מאיזה אתר שכוח אל.... :shock:

:grin:

תורכם :smile: תספרו אתם על "ואז התעוררתי" שלכם.... על יום אחד בחיים שלכם שבסופו גיליתם שאתם בעצם...חולמים... :smile:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לא זכור לי שהבאתי את ארוחת הבוקר לבריכה...אבל אולי שכחתי מזה כי הייתי מרוכז במשהו אחר:lol::wink:

כמו כן לא זכור לי שכך אני נראה :shock: (מרוב שאני לומד כל-כך הרבה אזי כבר חודשים שלא היה לי זמן להציץ במראה...OH WELL אם היא מבסוטה מהמראה שלי אז זה העיקר :?).

פורסם

בנות שכאלה לא רואים כל יום ובטח שלא במארז אחד .

ועכשיו לסיפור שלי .

בצהריי היום אני נכנס לאוטו מניע , האגזוז מפמפם בקול באסי ענוג ועמוק .

מחמם קצת את המנוע בנסיעה בשכונה ואז מתחיל לצאת מהמושבה לכיוון כביש מזכרת בתיה ביל"ו .

שם אמרתי לעצמי , נו יאללה יש לי סופרה אדומה חדשה ונוצצת עם שני מגדשים שורקים אז למה שלא ניתן לה קצת לנשום מהר .

אני מתחיל , ראשון , דוושה ברצפה , מגיע למנתק המהירות בערך 85 קמ"ש , שני דוושה לרצפה , מעביר הילוך בערך ב140 קמ"ש , שלישי , אני מדביק בשלישית ברזל לברזל , המהירות כבר מתחילה לעשות לי לא טוב בבטן , אבל טוב טוב על הנשמה , הנה אני מגיע לכיכר שלי צומת ביל"ו , שום דבר האוטו כמו דבוק לרצפה לוקח את הכיכר האימתנית על 170 . מסתובב בכיכר וחוזר לכיוון הבית , מנוע צורח בצליל שרק סופרה יודעת לתת . טוווווררווורווווווווווםםםםםםם . ואז התעוררתי !!

זה היה חלום אמיתי שלי לא מזמן . לכו תבינו .

ים long time no

פורסם

הסיפור שלי קצת ארוך..

אני מגיע לבסיס הצבאי עם ג'ינס מדוגם שנקנה יום קודם לכן באחת מרשתות האופנה המובילות,

יחד עם חולצה תואמת בגזרה.

רגליי נועלות זוג נעליים אופנתיות חדשות שנקנו לפני שלושה ימים.

על עיני משקפיי שמש מהדגמים האחרונים שיצאו לשוק.

ג'ל בשיער, הכל עומד כמו שצריך (הקוצים, הקוצים בשיער)..

רבע שעה קודם לכן, אני מחנה את רכבי בחניה הגדולה שמחוץ לבסיס,

החברה שלי יושבת ברכב וכולה רועדת...

"רק תחזור לפה כמה שיותר מהר, אני מחכה לך כאן בינתיים"..

השארתי אותה ברכב לבד יחד שתשמור על התיקים החשובים שיש בבגאז'.

נחזור לשער הבסיס, אני מדוגם על בגדים אזרחים.

ביד אחת מחזיק צ'ימדאן צבאי ענק עם כל הציוד הצבאי שנמצא ברשותי ומה שנשאר ממנו.

ניגש לפקיד שעומד בחלון הקבלה,(חייל טירון צעיר) מגיש לו את התיק הצבאי, נותן לו גם את החוגר..

סידורים אחרונים ואני יוצא בריצה מטורפת מהבסיס,רץ כמו משוגע לרכב שלי תוך כדי שאני צועק ברחוב כאילו הצלחתי לברוח עכשיו מבית משוגעים...

מחוץ לרכב עומדת החברה בקוצר רוח,

אני מגיע מחוייך כולי, מדביק נשיקה קטנה על השפתיים..

נכנכס לרכב, מפנה את הראש לצד ימין, זוגתי מפנה את ראשה לשמאל, עוד מבט קטן של אושר מלא בחיוכים,

מניע את הרכב ומתחיל בנסיעה קצבית לפי המוסיקה המתנגנת ברכב בווליום גבוה.

ממשיך עוד כמה מאות מטרים לכיוון שדה התעופה נתב"ג.

נוסע כמו מטורף-מאושר-מסומם כדי לא לאחר את הטיסה לקאריביים....

תרררררררםםםםםםםםםםםםםם, תרררררררררררררםםםםםםםם, תתתתתתתתתתתתתרם

התעוררתי....

עוד בוקר מתחיל בשאלה הקבועה:

מתי כבר משתחררים מצה"ל ובורחים לגן-עדן...מתי????????????

פורסם

FUCK, איזה טירוף אני חייב לציין את זה.

עושה לי טוב על הלב לראות בחורה שלובשת רשת.

רמי

איזה תמונות, חשבתי שאתה שובב

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

נחזור לשער הבסיס, אני מדוגם על בגדים אזרחים.

ביד אחת מחזיק צ'ימדאן צבאי ענק עם כל הציוד הצבאי שנמצא ברשותי ומה שנשאר ממנו.

ניגש לפקיד שעומד בחלון הקבלה,(חייל טירון צעיר) מגיש לו את התיק הצבאי, נותן לו גם את החוגר..

סידורים אחרונים ואני יוצא בריצה מטורפת מהבסיס,רץ כמו משוגע לרכב שלי תוך כדי שאני צועק ברחוב כאילו הצלחתי לברוח עכשיו מבית משוגעים...

עוד בוקר מתחיל בשאלה הקבועה:

מתי כבר משתחררים מצה"ל ובורחים לגן-עדן...מתי????????????

לא רוצה לבאס אותך... אבל בצבא כמו בצבא, גם בבקו"מ, כן כן, גם כשתבוא להשתחרר אתה תחכה שם כמו מאנייק שיקבלו אותך... יש "שרשרת שיחרור"... עם עמדות ושאר השיט... אתה מוסר את החוגר, בדיקת ציוד (למרות שזה בד"כ איזה אפסנאי מילואימניק שממש איכפת לו אם החזרת נעליים ו3 חולצות או חולצה אחת ולא החזרת נעליים) וכו'... ואח"כ הכי גרוע! - ללכת ל"אולם המילואים" ולקבל את השיבוץ שלך למילואים... :cry:

א ב ל ... אין כמו באזרחות! (או שלא... :? ) אחרי שאתה יוצא משם אתה די מבסוט אבל את האמת זה לא היה כמו שדימיינתי, גם לא כזה התלהבתי כשיצאתי משם.

מקווה שלא הוצאתי לך את החשק להשתחרר... :wink:

פורסם

מקווה שלא הוצאתי לך את החשק להשתחרר... :wink:

אל תדאג, לא הוצאת אותו בכלל...

והתמונות האלה רק גרמו לי לרצות עוד יותר!!!!!

פורסם
אל תדאג, לא הוצאת אותו בכלל...

והתמונות האלה רק גרמו לי לרצות עוד יותר!!!!!

אני מאמין לך שצריך הרבה יותר מזה כדי לדכאות את הרצון הזה להשתחרר...

ודרך אגב צא מהחלום מזה כל החמודות האלה במקום אחד....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

טוב אז הנה לכם קצת מאצלי בשחרור (אמיתי, לא חלום), אני משוחרר כבר שנה, לאחר תקופת זמן של חודשיים בלבד. (גוייסתי להיות נהג משאית ועקב סרבנות תוקפנית לשיתוף פעולה כלשהו, לאחר חודש החליטו להוציא אותי מהצבא), אחרי שכל הפרוצדורה הסתיימה, יום ראשון בבוקר, שעה 8:30 בבוקר, מדור שחרור בבקו"מ, מתחילים בשרשרת, את הנעליים דפקתי להם כביכול למילואים (האפסנאי לא יודע שאני משוחרר), אח"כ הלכתי שם לחדר שיושבים מקבלים את התעודת שחרור, מחזירים את החוגר, והולכים אל החופש, החלק הכי קל בצבא דווקא.

ועכשיו:

יום אחד, חבר הגיע אלי עם פורש קררה ג'יטי חדשה, שחורה נוצצת, ואומר לי "יאאלה, כנס, בוא אני אראה לך איך קורעים את הכביש" אני כמובן ללא היסוס, פותח הדלת, מתיישב בפנים, לרגע בדקתי אם אני יושב בתוך האוטו או על הרצפה, הרכב ממש נמוך...

טוב, עולים על כביש 1, כיון י-ם, והוא נותן בראש, נותן בראש, הגיע ככה 350 קמ"ש, הקווים שמפרידים את הנתיבים, נהפכו להיות פס לבן כבר...

הגענו לבית-שמש, הוצאתי אותו בכוח מהאוטו, ולקחתי את השליטה, הרכב הזה פשוט מדהים, דבק על הכביש, טס, טס, טס, טוב, הגענו לבית, אני במבט כזה של "כבר נגמר, אין עוד ?" הולך הביתה, אחרי 10 דקות אותו חבר צלצל והעיר אותי מהחלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אחחח היופי הנוצרי!!!

אין יופי כזה בארץ!!

וזה מזכיר לי את בוסטון :ladysman:

ואז אני נזכר שאני כבר לא בבוסטון :mm_cry:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

דרך אגב ליאור כמעט ושיכנעת אותי אבל זה היה קצת חשוד!!

נ.ב

מאיפה התמונות אולי יש שם קישורים......:wink:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ליאור , שאתחיל לשלוח לך את כל המצגות שאני מקבל למייל ? תוכל לעשות מהם אחלה סיפורים (לא תאמינו איזה לכלוך יש בעולם ההיי-טק... :wink: ).

רק בזכות זה מגיעה לך קסדה של משקיען , למרות שהבנות קצת לבושות מדי :-D .

ולאור :

.

ועכשיו לסיפור שלי .

בצהריי היום אני נכנס לאוטו מניע , האגזוז מפמפם בקול באסי ענוג ועמוק .

מחמם קצת את המנוע בנסיעה בשכונה ואז מתחיל לצאת מהמושבה לכיוון כביש מזכרת בתיה ביל"ו .

שם אמרתי לעצמי , נו יאללה יש לי סופרה אדומה חדשה ונוצצת עם שני מגדשים שורקים אז למה שלא ניתן לה קצת לנשום מהר .

אני מתחיל , ראשון , דוושה ברצפה , מגיע למנתק המהירות בערך 85 קמ"ש , שני דוושה לרצפה , מעביר הילוך בערך ב140 קמ"ש , שלישי , אני מדביק בשלישית ברזל לברזל , המהירות כבר מתחילה לעשות לי לא טוב בבטן , אבל טוב טוב על הנשמה , הנה אני מגיע לכיכר שלי צומת ביל"ו , שום דבר האוטו כמו דבוק לרצפה לוקח את הכיכר האימתנית על 170 . מסתובב בכיכר וחוזר לכיוון הבית , מנוע צורח בצליל שרק סופרה יודעת לתת . טוווווררווורווווווווווםםםםםםם . ואז התעוררתי !!

זה היה חלום אמיתי שלי לא מזמן . לכו תבינו .

זה אתה שעקפתי אותו בכיכר עם הלאנטיס ? DAMN , עם סופרה אתה חייב ללחוץ קצת יותר גז , לא יכול להיות שתיתן לי לעקוף בכזאת קלות - בקריית עקרון לא יאהבו את זה. :mm_tongue

אה , ולחלום שלי :

בצהרי היום אני מגיע הבייתה , ניגש בצעד בוטח אל המחשב , ולוחץ על שועל האש האימתני.

תוך שניות ספורות מתהווה מולי מסך בצבעים תכלת כחול , דף הבית שלי.

באצבעות רועדות אני מקיש את שם המשתמש והססמה שלי (טרם למדתי איך להפעיל את האופציה המאפשרת לזכור ססמאות לבד) , והאתר משגר אותי ישירות פנימה אל הפורום.

אני מתחיל , פורום כללי , פותח הודעות , גולל את ההודעה הראשונה , הקליק השמאלי מתכופף מהמאמץ.

עובר לפורום טכני. פותח את הנושא הראשון , הכדור של העכבר כבר אחוז סחרורת (מטעמי חסכון לא קנו לי עכבר אופטי , טענו שאני שוחק אותם בקצב גבוה מדי).

פתאום אני שם לב שיש לי עוד אופציות על המסך:

מחק

ערוך

חסום

איזה יופי . יש לי כוח בידיים.

אני יכול להוריד כל מה שלא מוצא חן בעיניי.

בחלומי אני נועל נושאים ומוחק הודעות ללא הכרה , מעצבן משתמשים וגורם להם לסנן קללות המזכירות את א-מא שלי וכיו"ב.

היכולת לעשות זאת עושה לי פשוט טוב . במכנסיי אני שם לב לבליטה אימתנית שמבצבצת לה. האגו שלי מתנפח למימדי ענק . בחצי שעה מחקתי שרשור שלם !

ואז התעוררתי...:roll:

:twisted:

• תוכן חדש...