Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שעוד לא יודע התחדשתי בקליאו,הפנסים הקדמיים היו מעט דהויים בעיקר השמאלי יותר,לכן רכשתי את ערכת חידוש הפנסים של חברת turtle באוטו דיפו בעלות של 80 שקלים.

4qrdpv.jpg

בערכה יש לנו:

1-קומפאונד.

2-ספריי החלקה לליטוש.

3-פדים לליטוש.

4-מטלית של הלכה.

5-מטלית להגנה עתידית מפני הצהבה.

6-כפפת ניילון.

125klcz.jpg

מתחילים:

בהתחלה מיישמים את הקומפאונד,אם הפנס ניראה נקי ישר ממשיכים ללכה,אם לא צריך ללטש,אצלי היה צורך בליטוש.

ככה הפנס ניראה לפני תחילת העבודה:

20tezaa.jpg

התחלתי ליישם את הקומפאונד וזאת התוצאה אחרי,יותר טוב אבל רואים שעדיין לא משהו.

swfrba.jpg

אחרי ליטוש,זאת התוצאה הסופית:

10gjsar.jpg

כמו שניתן לראות יש שיפור ניכר,במיוחד באזור האיתות אם כי התוצאה לא מושלמת,יש מעט פסים מהחומר שאמור למנוע בעתיד להצהיב,כניראה עבודה לא נכונה שלי כי הכפפה הפריעה,אבל בגדול אני מרוצה,הפנס ניראה הרבה יותר טוב.

לי היה ניסיון מעולה עם המתחרהhttp://www.cartaract.com /

שם אם אני זוכר היישום היה יותר נוח ולא היו סימנים,ניראה אולי אזמין אותה ויישם שוב פעם סך הכול העלות לא גדולה.

אבל למי שאין איזו הצהבה מטורפת,סך הכול הערכה משפרת את המצב,פשוט כניראה עדיף לעבוד עם כפפה צמודה יותר ליד.

אזהרה חשובה!!

בהוראות העבודה בשפה העיברית יש אי דייוקים.

1-יש בערכה 4 דרגות ליטוש,בהוראות בעיברית אין איזכור לדרגה שלישית,בעוד שעל הקופסא באנגלית כן רשום.

2-בסעיף האחרון רשום לנקות עם מגבון אטימה,זה לא נכון!

כי לפני החומר הזה משתמשים בלכה,כך רשום בהוראות באנגלית,אחרת אם הולכים לפי ההוראות בעיברית אנחנו מגלים שאין לנו מה לעשות עם הלכה כי אין לו איזכור בכלל.

3-בעיברית רשום לאחר שימוש במגבון עוברים לפנס השני,גם זה לא נכון!

כי עד שנסיים את הפנס השני המגבון כבר יהיה יבש,לכן אנגלית רשום לסיים את ה2 הפנסים ורק אז לעבור למגבונים שזה הגיוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על הסיקור.

אפשרי לבצע חידוש לפי השרשור שקיים בפורום(עיקרון דומה, רק ששם הכל עולה 80 שקל ומספיק להמון ישומים), דיווחו על עמידות של שנה+ בביצוע נכון

או כרגיל התקן מברגה,פד+קצת פוליש עדין ולשים אוטם(מחזיק חצי שנה בערך)

פורסם

הבעיה שקראתי שם שזה כן מומלץ עם לכה של עץ לא מומלץ,לכן בדברים כאלה אני מעדיף את המוכן,יחזיק לשנה ושוב יצהיב? נשלם עוד פעם 80 שקל,אבל הפעם אני אקח את cartract.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מחייב לכה של עץ(יאכט ווארניש) הקריטריון ללכה שתהיה פשוט עמידה לUV, הועלו שם מס' אלטרנטיבות לווארניש.

בכל אופן בין אם זאת דרך אחת או האחרת לעשות טיפול כזה אחת לשנה לפני טסט והכל טוב :)

פורסם

קשה להשוות כי זה לא באותו הרכב,אבל היתרון של cartract ששם הלקה היא בתוך בקבוקון ולא מטלית,כך שאין חשש להתייבשות המגבון.

ואם אני זוכר נכון התוצאות בדובלו הרשימו אותי יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

טוב,הסתכלתי על זה בשמש,הפסים ניראים בצורה מוחשית,אז או שעושים כמו שצריך או שלא עושים,נזמין את cartarct ונעדכן.

פורסם

יוליאן גם לי הייתה בעיה כזאת בפנסים בקליאו (הם דהו אחרי שנתיים וחצי בערך) וביצוע חידוש עם ערכה כזאת כשל.

בסוף לקחתי את הרכב לסוויס ווקס שעשו עבודה טובה, אבל אחרי שנה שוב דהה ונראה רע. מעצבן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אוהב דברים מוכנים,סך הכול 80 שקל.

פורסם

עולה בי השאלה, יותר מידי ליטושים וטיפולים לא יגמרו את הפנס לטווח הארוך?

בן

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בן, יחסית לעובי של הפנס וביחס לניירות שלייף שמשתמשים(לא האיתי שהרבה משתמשים ב600, הרוב זה מ1200 ועד 3000) העובי שיורד מהפנס היינו מזערי, מה שאומר שאין ממנה לדאוג כ"כ, ובטח ובטח עדיף מאלטרנטיבה אחרת שזה כל פעם להחליף פנס שיכול להתחיל לדהות אחרי שנה או אחרי 3 חודש(כמו שהיה אצלי, פנס תחלופי חדש נהניילון אחרי 4 חודשים ירד ממנו הציפוי והתחיל להראות סימני דהייה).

שבוע טוב.

פורסם

תודה על ההסבר, למדתי משהו.

בן.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...