Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חושב שיש פה הגזמה לגבי היציבות,יש אלפי ספייס סטארים על הכביש והכול בסדר,כולם חוזרין הבייתה בשלום.

זווית גילגול מורגשת בכביש מפותל,במישור אתה לא תרגיש את זה ולא שום סכנה.

בכול פעם שיוצא לי לנסוע על כביש 6 אני נוסע באזור 130-140 ללא שום פחד.

וגם עוצמת הבלמים בסדר גמור.

לגבי הרעש,הוא מורגש בעליות,במישור בגלל שלרכב תיבה רציפב המנוע ב 100 קמש מסתובב באזור ה 2100 סלד שזה שקט.

120באזור ה 2300 שגם זה סלד נמוך.

אני מחזיק את המיצובישי כבר מעל שנתיים,אישתי נוסעת בה בעיקר בכביש מפותלים לרמת הגולן והכול בסדר,הרכב בולם,לא עף בסיבובים ואין שום פחד.

Sent from my A0001 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אחרי שנתיים ניסיון איתה בכבישים מפותלים אני חושב שיש הגזמה לגבי חוסר היציבות שלה.

מי שלא בודק את הגבולות ונוסע כמו רוב הנהגים לא יאבד שליטה.

לגבי אוביקטיביות,כשיש חיסרונות אני רושם.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה רבה על הביאור, עכשיו הכל מובן מבחינת הדגמים.

רועי הנחרצות שלך נגד הספייס סטאר משכנעת מאוד להוריד אותו בכלל מרשימת האופציות, אך האם יש רכב אחר שהיית ממליץ בקטגוריה?

Dr6633 כתב פה שמנוע ה1.6 נחשב ללא אמין, דבר שקראתי בעוד מספר מקומות, אבל מה בדיוק נחשב בו ללא אמין? זה לא הצלחתי להבין בשום מקום..

האם זו רק שמועה שמתגלגלת מפה לאוזן?

האם מישהו חווה ניסיון שלילי עם המנוע הזה?

הגיר, לא המנוע.

פורסם

יוליאן, לא התכוונתי שהרכב ממש מסוכן לנהיגה או משהו בסגנון.

הוא פשוט ברמה הרבה יותר נמוכה מכל רכב שנהגתי עליו בשנים האחרונות (בעיקר רכבים די חדשים).

ואני מדבר על האטראג' שהבנתי שנמכרת כמיראג' סדאן בחלק מהשווקים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מבחינת התנהגות כביש לעומת המתחרות מסכים,גם רשמתי זאת עוד ב 2014 בעת שירשור על קבלת הרכב.

אבל בפועל אפשר לחיות עם זה.

אם זה היה כול כך נורא הייתי מוכר אותה.

חבר שלי קנה בהמלצתי ספייס ומאוד מרוצה.

בשירשור המקביל למתיחת הפנים של הספייס איתמר המליץ לחברים שלו על הספייס וגם הם מרוצים.

לדעתי עניין ההתנהגות יותר מפריע לחובב הרכב שמודע לדברים הללו ופחות לנהג הממוצע,אחרת לא היו קונים אותם.

פורסם

ואז מה יקרה?

הרכה יהתפך?

לא קרה לי שום דבר מהתחמקות או בלימה פתאומית.

אתה סתם מגזים,כי אפשר לחשוב שזה סכנת חיים.

בחיים האמיתים איתה אתה מסתדר כמו אותו אחד שנוסע במזדה 3.

פורסם
המנוע עצמו ותיק ואמין מאוד. התלונות הן לתיבת ההילוכים הרובוטית, שבפוקוס (עם מנוע אחר) הפגינה בעיות בשנות השיווק הראשונות. המצב השתפר מאז, ובכל מקרה בפיאסטה היו הרבה פחות תלונות על העניין.

לגבי אפשרויות נוספות - פיז'ו 208 יכולה להתאים לדרישות שלך, גם מאזדה 2 וסוזוקי סוויפט (אבל שתיהן יקרות יחסית אז תצטרך להתפשר בשנתון).

לפי מה שקראתי אונליין הבנתי שדווקא בפיאסטה 1.6 הרבה התלוננו על הגיר ועל זה שהחליפו להם קלאץ' אחרי 15-20 אלף קילומטר, האם אלו תלונות סרק? או שיש דברים בגו?

זרקת פה רעיון על הפיג'ו 208, אני מודה שאני קצת מקובע מחשבתית ועד היום הטיפו לי לא להתקרב לצרפתיות, תוכל אולי להרחיב קצת את ההמלצה שלך? אני באמת חסר ידע לחלוטין בנוגע לפיג'ו.

מאזדה 2 לא הכי חסכונית לא נראה לי שאכניס אותה למשוואה, והסוזוקי סוויפט הייתה לי מאוד לא נוחה לנהיגה לא נראה לי שאתקרב.

פורסם

מבחינת תקלות כול הבעיות חשמל כבר די שייכות ל 1983.

חבר מחזיק כזאת כבר קרוב לשנתיים ומרוצה,אמנם הרכב לא זריז כמו אחרי השידרוג למנוע הטורבו אבל מספק בהחלט.

• תוכן חדש...