Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבר מה זה ממסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*****עריכה***********

הודעתך נמחקה מכיוון שההסבר שנתת , למרות שנדמה לך שהבנת את כל מה שמוסבר ב-HOWSTUFFWORKS , הינה מבולבלת ומטעה.

ממסר הינו אכן מתג אלקטרומגנטי , המופעל באמצעות אספקת מתח לאלקטרומגנט וע"י כך מיתוג בין הזרועות העיקריות שלו .

אבל אתה הצלחת לעשות סלט מכל העניין.

אין קשר לסוג הרכב ,אלא רק למטרה לשמה יש להשתמש בממסר.

הסבר מפורט על אופן פעולת הממסר וכיצד יש לחברו ניתן הרבה פעמים בעבר.

חיפוש קצר מעלה , לדוגמא ,את השרשור הבא :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=426263#post426263

הסיבה בגללה ננעל השרשור היא דווקא מתוך התחשבות באדון הנכבד. לך , ככל הנראה ,טרם נדלקה מערכת החשמל באוטו. אני מאמין שגם טרם זכית לראות שריפות (רכב או בית) שנגרמו כתוצאה מקצר חשמלי או חיבור לקוי וכו'.

הוא קיבל ייעוץ לא פעם ולא פעמיים ללכת לבעל מקצוע או למישהו שמבין מספיק כדי לעשות את העבודה בפעם הראשונה.

ללא ידע טכני - הוא יעשה נזקים לעצמו , ולא ילמד כלום.

את זה הוא לא מקבל - לכן שלחתי אותו לעשות ככל העולה על רוחו ונעלתי את השרשור.

כשפנו אליי לעזרה עזרתי באופן ישיר ,הן בפורום והן פיזית , בחיבורים מהסוג הזה , בהתאם לרמת הידע של השואל.

ברמת ידע כמו שלו - אני לא מוכן לקחת את הסיכון שעצה שלי תעלה לבן אדם כסף רב , במקום לחסוך לו.

לו היה לו את הידע הבסיסי הייתי מפנה אותו או נותן לו תשובה.

ואתה, אדוני הנכבד - קרא בבקשה את כללי הפורום ואת ההודעה הנ"ל :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57957

בפעם הבאה תזכה לחופשה מאולצת בת שבועיים מהפורום :evil:

...Carpe Diem

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...