Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי גרמני ב 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט לאון, אולי.

לא בדיוק גרמניה, אבל הכי קרוב שיש.

סקודה אוקטביה, יוצרה גם עם מנועים 1.6 לא רק דיזל :wink:.

גם לא בדיוק גרמניה, אבל קרובה מספיק.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בורה

פאסאט

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אממ אני ממליץ על הבורה!! (יש לנו אחת כזו בחניה :))....

רכב אמין מאוד נוח מרווח ליושבים מקדימה ליושבים מאחורה מעל 1.70 מטר תהיה בעיה ....

המנוע ממש טוב לא עושה בעיות חוץ מי טיפולים רגילים במוסך לא היתה בעיה אחת אם הרכב טפו טפו... לדעתי הוא מאיץ ממש מהר ל100 משהו כמו 12 שניות הכוח שלו ניכנס ב3.5-4 אלף סל"ד ... בקשר להגוי אז הגיו טוב מאוד אני ניכנס איתה לכיכר ב 40-50 קמ"ש ובסיבובים של ירושלים זה סיפור אחר ממש כף ליסוע בא......

אבל לדעתי שיקנה את הV5 הוא יהנה מימנה עוד יותר....

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

כן בורה באמת בחירה טובה, חבר של אבא שלי קנה כזאת לפני שבועיים, הוא מרוצה ממנה.

אם הוא רוצה גרמניה הוא יכול לקנות גם פורד פוקוס.

פורד סיירה-סוס עבודה של פורד

פורסם

פוקוס גרמניה? לא ממש. הפוקוס רכב מעולה, אבל גרמני הוא לא.

אנא קרא את כללי הפורום, בעיקר את הכלל הזה:

אם אין לכם רשיון (ולא בגלל שהוא נשלל), לא באמת מעניין אותנו לשמוע מה יש לכם להגיד בענייני מכוניות, אופנועים, או כל כלי רכב אחר. תחסכו מאיתנו ואל תייעצו לאף אחד. תקראו, תשכילו, תתקנו אפילו בנושאים טכניים. זה עלול להשמע נוקשה, אך נסיון העבר מוכיח שזה דרוש.

במקרה שלך, יש לך רישיון יומיים וחצי בערך, ואתה מדבר על יציבות של גולף מול 206GTI בשירשור אחר נו באמת. מה גם שענית בשירשורים שלי ייעוץ עוד לפני שהיה לך רישיון.

גיא.

פורסם

אוי סליחה אני מתנצל כל כך על מה שאמרתי

כולכם פה חכמים משהו משהו, כל אחד מחזיק מעצמו, על היופי

אתה בא לי עם יציאות שלא יודע מה שאם אין לי רישיון אז זה אומר שאין לי ידע. יש לי ועוד איך ידע

ואני לא עם רישיון יומים וחצי אז להרגע בבקשה

ופוקוס זה רכב גרמני, זה שהוא מורכב בטורקיה זה משהו אחר. אבל זה רכב גרמני

פורד סיירה-סוס עבודה של פורד

פורסם

אין לך רישיון יומיים וחצי? אבל ב19.01 רשמת את ההודעה הזו:

בתור אחד שמחכה לעשות טסט אני מקווה שהשביתה תסתיים כבר, מה רוצים, זה כבר משגע את האנשים
אז יש לך רישיון שבועיים? וואוו!

יכול להיות שיש לך ידע טכני, אתה מוזמן (כפי שאתה עושה) לרשום בפורום הטכני. אתה ל-א מוזמן לרשום בפורום ייעוץ על מי יותר אוחזת גולף או 206 כאשר יש לך רישיון שבועים.

שוב, פוקוס זה ל-א רכב גרמני. פורד היא חברה אמריקאית עם שלוחה אירופאית, שאפשר גם לשייך אותה לאנגליה, אבל באופן כללי זה פורד אירופה ולא פורד גרמניה. בדיוק כמו שטויטה אמריקה שמייצרת בארה"ב היא לא אמריקאית. אגב הפוקוס לא מיוצרת בטורקיה. הפוקוס שחונה לי מתחת לבית יוצרה בספרד.

גיא

• תוכן חדש...