Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 Comfort - סיכום 3 שנים ביחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד שלושה ימים הסיטרואן C4 (לא פיקסו) שלי תחזיר את נשמתה לחברת הליסינג לאחר שליוותה אותי בשלוש השנים האחרונות.

קיבלתי אותה ב-2013 חדשה מהניילונים ולהלן הסיכום:

כללי:

אוטו נוח ונעים, במיוחד המתלים המופלאים שסופגים הכל בצורה מרשימה ועוברים פסי האטה ב-60 קמ"ש בלי לפרק את האוטו ואת יושביו. סוחב ומאיץ יפה יחסית למשפחתית 1600 (כשהאוטו מלא אז קצת פחות). האבזור לא היה מרשים אבל מה שהיה לי היה רמה comfort, אני מניח שיש יותר מאובזר ביותר כסף.

אמינות:

הוא לא שגר ושכח והיו לו כמה בעיות חשמל שלא הייתי מצפה מרכב די חדש, אבל יחסית לשם הרע שלו היה לא נורא (כמובן שכל התיקונים על חשבון הליסינג אז אני לא יודע בדיוק כמה עלה לתקן). מצבר אחד שמת והוחלף, סליל הצתה אחד שהוחלף ואין ספור נורות שנשרפו (משהו באמת מטורף, בערך כל שבועיים נשרפת איזו נורה ברכב).

פורסם

תודה על הסיכום רק חסר פרט חשוב אחד:

כמה ק"מ נסעת?

האם סליל הצתה הייתה התקלה האמיתית היחידה?

מצבר זה בלאי סביר, לגבי הנורות - האם נשרפו אותן נורות שכבר הוחלפו או שכל פעם נורה אחרת?

פורסם

בסך הכל נסעתי כ-86K

סליל ההצתה אכן היה התקלה הרצינית היחידה. נשרפו בעיקר נורות ברקס, אבל גם כמה פעמים אחוריות וקידמיות. נורה זה בקטנה, אבל כשזה קורה בתדירות גבוהה זה מעצבן.

פורסם

נשרפו בעיקר נורות ברקס, אבל גם כמה פעמים אחוריות וקידמיות. נורה זה בקטנה, אבל כשזה קורה בתדירות גבוהה זה מעצבן.

מניח שחברת הליסינג שמה לך נורות סיניות שלא מחזיקות הרבה.

אם זה היה הרכב שלי, בפעם השניה או השלישית שזה קרה הייתי קונה מכספי (עניין של כמה עשרות שקלים) נורות טובות ומחליף, לדעתי זה היה פותר את הבעיה.

• תוכן חדש...