Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים..

טוב, אז התקנתי דוד FREEFLOW...

ואני חושב שהטורים שלי ירדו. יש מצב? או שזה רק נדמה לי?

כי לפני, יכולתי להרים את המצמד ולהתחיל הנסיעה , עכשיו זה קשה יותר. ( או שנדמה לי )

פורסם

יש לך שעון סל"ד לא?

אתה יכול לדעת בדיוק מה סל"ד הסרק.

אולי הדוד פוגע קשות במומנט של המנוע בסיבובי סרק? זה בהחלט יכול להיות.....

תצטרך להתרגל לתת בגז :p:p:p

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אצלי אחרי התקנת הדוד הפתוח המומנט בסל"ד נמוך ירד מאוד.

לאחר כמה חודשים נגשתי לטסט וגילו לי חור די גדולבחיבורים של הדוד האחורי, אחרי פירוק מערכת הפליטה וחיבורים כמו שצריך המומנט עלה בהרבה והרכב הרגיש חזק יותר בסל"ד נמוך.

אפשרות אחת כמו שגרמי אמר, דוד פתוח יתן לך מומנט חלש יותר בסלד נמוך, או נסה לבדוק אם כל החיבורים טובים ואין חורים.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

גם אם הכל תקין, לאחר התקנת מערכת freeflow סביר להניח שהטורים יירדו קצת וזאת בשל פחות לחץ נגדי בהשוואה למערכת הפליטה המקורית.

בכל מקרה ערוך בדיקה מקיפה למערכת החדשה ואם הכל תקין ויש צורך, תעלה טיפה את הטורים (כוון סרק).

פורסם

שאלה כללית: בהתקנת הדוד מסירים גם את הממיר ?

שאלה למשתמש :האם מדובר ב206 ? נפח ? שנת יצור ?

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם
שאלה כללית: בהתקנת הדוד מסירים גם את הממיר ?

הדוד האחורי והממיר הם חלקים שונים במערכת הפליטה.

דוד פתוח משמעותו להחליף את הדוד האחורי בדוד פתוח אחר ואין קשר לממיר

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

יש לי שאלה קטנה

מהמנוע עד לקצה של האגזוז ישנם 2 דודים נכון?

אחד לממיר ואחד אין לי מושג למה...

לא עדיף להוריד את שניהם? ולקצר את הצינור ככה הפליטה תהיה חלקה יותר והמנוע יתטרך פחות להתאמץ לפלוט את הגזים :?:

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם
יש לי שאלה קטנה

מהמנוע עד לקצה של האגזוז ישנם 2 דודים נכון?

אחד לממיר ואחד אין לי מושג למה...

לא עדיף להוריד את שניהם? ולקצר את הצינור ככה הפליטה תהיה חלקה יותר והמנוע יתטרך פחות להתאמץ לפלוט את הגזים :?:

דוד אחד הוא להקטנת רעשי גזי הפליטה.

בתיאורה זה נכון הורדת שני הדודים אמורים לתת למנוע שפלוט ביתר חופשיות אבל אני חושב שזה לא בהכרח ייתן שיפורים (יש פה יותר מקצוענים ממני שיכולים לענות בקשר לדודים).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נכון שזה נשמע הגיוני אבל לא בהכרח נכון , בגלל שברגע שתוריד את הממיר קטליטי ואת הדוד האחורי לא יהיה Back Preesusre כלומר לחץ נגדי שעוזר למשוך את הגזים מתא השריפה החוצה , שיגרום לנפילה דרסטית במומנט אבל עליה בסוסים שמורגשת רק בטורים גבוהים ,

לכן לא כדאי לבטל את שניהם כדי לשמר על גרף מאוזן .

פורסם
אז מהיא הנוסחה להצלחה?

מערכת פליטה מליאה (סעפת פליטה,ממיר\דוד מעבר,צנרת,דוד אחורי) ייעודית לסוג הרכב שלך של חברה מכובדת.

פורסם

ל ב.מ.וו 325 I

וגם לנאון (קריזלר)

כמובן שלא ביחד אני מתכוון לכל רכב איזה חברה אתה ממליץ?

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

• תוכן חדש...