Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.מעוניין במסור חשמלי לגינה.בהתחלה חשבתי על גוזם גדר חיה אבל הבנתי שרק אלו שעובדים על בנזין שווים משהו ואלו מאד יקרים.המסור ישמש אותי לגיזום ענפי העצים בגינה וכן גיזום גדר חיה.תקציב?עד 800 ₪ ,עדיף פחות.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מניסיון, חשוב להב ארוכה - ככה תגיע רחוק יותר בלי סולם.

מרווח שיניים גם חשוב - ככל שגדול יותר, ענפים עבים יותר יקוזזו.

אני קניתי של מקיטה, אני רואה שכרגע הוא מעל התקציב שלך:

http://www.polack.co.il/item-2765/%D7%92%D7%95%D7%96%D7%9D-%D7%92%D7%93%D7%A8-%D7%97%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-630-%D7%9E%D7%9E

מה שכן, הוא כבד...גם חשוב, זה די מעייף.

זה היה או מקיטה או בוש.

ליאור.

פורסם

פות"ש -

האם אתה מתכוון למסור שרשרת?

אם כן - אל תתקרב לזולים, הם לא שווים כלום.

(זולים זה פחות מ- 1000 ש"ח).

בסדר גודל של אלף ש"ח אפשר לקנות מסור שרשרת חשמלי של מקיטה או מותגים דומים באורך של 14".

שזה קצת קצר. אבל תלוי מה אתה מתכנן לנסר.

הסדר גודל הבא זה או חשמלי 16" במחיר של 1500 ש"ח

או שכבר תקנה מסור מוטורי ולא תצטרך לטייל בין הענפים עם כבל מאריך.

פורסם (נערך)
היי.מעוניין במסור חשמלי לגינה. המסור ישמש אותי לגיזום ענפי העצים בגינה וכן גיזום גדר חיה.

מסור שרשרת ולא חשוב אם חשמלי או בנזין לא מתאים לגיזום גדר חיה. הענפים גמישים מדי, מתכופפים ולא נחתכים כראוי, ובגלל גמישותם עלולים להסתבך בגלגל המניע את השרשרת.

או מגזמת או משור, וכל אחד לשימושים להם הוא מיועד.

אין בעיה עם משור שרשרת חשמלי זול, יש לי גם כזה וגם בנזין והחשמלי חותך יופי עצי הסקה, ללא שום קושי, אז בטח שהוא עובד כמו גדול על ענפים חיים של עץ.

14" יספיק אם אינך מתכנן לעבוד עם בולי עץ עבים. ברור ש-16" יאפשר גמישות יתר אבל זה לא הכרחי.

אם יש לך קושי תקציבי חפש משור שרשרת משומש, בזמנו קניתי כזה והוא עבד יופי עד שמישהו ריסק אותו וקנה לי חדש.

חשוב שלמסור החשמלי תהיה משאבת שמן אוטומטית אבל אני מאמין שכיום כולם כאלה.

כדאי שתשיג מראש שרשרת אחת רזרבית כך שתוכל לעבוד בלי להיתקע עד שתוכל לקפוץ שישחיזו לך את הקהה.

אם אתה מתכנן לטפס על עצים כדי לכרות ענפים קנה משור שרשרת בנזין שבו הידית מותקנת באמצע המשור ואז ניתן להפעילו ביד אחת.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם (נערך)

חבל על הכסף,

בדברים כאלה לא קונים זבל, כי זה כלים חד פעמיים, ישר לפח.

אתה רוצה בנזין יש כזה:

http://www.hydrosystems.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=4742557

נ.ב.

למה לא תספר מה אתה רוצה לנסר, יהיה יותר קל לסייע.

עריכה אחרונה על ידי train
פורסם
מסור שרשרת ולא חשוב אם חשמלי או בנזין לא מתאים לגיזום גדר חיה. הענפים גמישים מדי, מתכופפים ולא נחתכים כראוי, ובגלל גמישותם עלולים להסתבך בגלגל המניע את השרשרת.

או מגזמת או משור, וכל אחד לשימושים להם הוא מיועד.

אין בעיה עם משור שרשרת חשמלי זול, יש לי גם כזה וגם בנזין והחשמלי חותך יופי עצי הסקה, ללא שום קושי, אז בטח שהוא עובד כמו גדול על ענפים חיים של עץ.

14" יספיק אם אינך מתכנן לעבוד עם בולי עץ עבים. ברור ש-16" יאפשר גמישות יתר אבל זה לא הכרחי.

אם יש לך קושי תקציבי חפש משור שרשרת משומש, בזמנו קניתי כזה והוא עבד יופי עד שמישהו ריסק אותו וקנה לי חדש.

חשוב שלמסור החשמלי תהיה משאבת שמן אוטומטית אבל אני מאמין שכיום כולם כאלה.

כדאי שתשיג מראש שרשרת אחת רזרבית כך שתוכל לעבוד בלי להיתקע עד שתוכל לקפוץ שישחיזו לך את הקהה.

אם אתה מתכנן לטפס על עצים כדי לכרות ענפים קנה משור שרשרת בנזין שבו הידית מותקנת באמצע המשור ואז ניתן להפעילו ביד אחת.

יוסי

אז מגזמת...מה מומלץ?אצטרך גם לגזום גזעים ,אבל נראה לי שאקנה גרזן לזה..

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
פות"ש - האם אתה מתכוון למסור שרשרת?

אם כן - אל תתקרב לזולים, הם לא שווים כלום. (זולים זה פחות מ- 1000 ש"ח).

תגיד, התחביב שלך הוא להפחיד אנשים?

משור שרשרת חשמלי עובד יופי אצל חובב. זול, יקר, הכל תלוי ביד המפעילה ובאחזקה מינימלית שלו.

יש משור שרשרת של יונדאי ב-378 ש"ח כולל משלוח.

ולפותח השרשור, קפוץ לכמה עסקים המתחזקים ציוד גינון. בטוח תמצא כזה יש שנייה.

היה זמן שהבן שלי חילטר בתור גנן. קניתי לו מגזמת יד שנייה והוא השתמש בה בהיקף מיקצועי שנים בודדות אחדות עד שפרש, והיא תקינה גם היום.

התקלה הכי אופיינית במגזמות היא הדבקות של הלהבים בגלל שרף ונוזלים המופרשים מהענפים שנחתכים. לכן צריך לנקות את הלהבים בממס מדי פעם ואז התקלה האופיינית - נזק לטלטלים המפעילים את הלהבים - נחסכת. ניקוי כזה חשוב במיוחד אצל חובב המפעיל את הציוד לעיתים לא תכופות וסביר שיתן למגזמת לנוח כמה חודשים בחורף, ואז הלהבים נדבקים.

חוץ מזה זה מנוע שתי פעימות פשוט לגמרי ולא מהמהירים או מהחזקים כמו שיש במשורי שרשרת כך שהבלאי שלו נמוך.

בדלק שתי פעימות ובכלל חשוב שהוא לא ישמר שנים במיכל ולכן חשוב לרוקן את המערכת וגם לא לשמר דלק שנים בג'ריקן.

להקפיד על תערובת נכונה ורצוי 2% לשמן 2 פעימות סינטטי, לנקות מדי פעם את מסנן האוויר וזהו.

יוסי

• תוכן חדש...