Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כ 3 חודשים רכשתי פולו GTI חדשה מהחברה.

בחודש האחרון התחילו רעשי פלסטיק נוראים בתוך הרכב בעוצמה ותדירות נמוכים, עם הזמן הרעשים הלכו והתגברו ונעשו מורגשים יותר ויותר. הרעשים מגיעים ממוקדים שונים כמו דלת ימין ושמאל, איזור התקרה והקורות בצדדים.

יש לציין שהרכב לא עבר שום התקנה בבונדד ולכן שום חלק פלסטיק או כיסוי לא נפתח מעולם.

הרעשים מורגשים מאוד כבר בתחילת הנסיעה, בנוסף חוץ מיום שבת הרכב חונה תמיד בחניון תת קרקעי וכמעט ולא נחשף לשמש (לא שזה משנה).

איך עליי לפעול? ומה הייתם מצפים מהחברה שתעשה במקרה שכזה, כי לתת להם להתחיל לפרק רכב חדש אין סיכוי שבעולם שאני אתן להם.

תודה.

פורסם

לחיות עם הרעשים.

לכול רכב יש רעשים אשר מופיעים בתלות הטמפ' החיצונית ותדירות התנודות ברכב אשר מועברים מהמנוע/גיר ושאר מכלולים מכנים אשר עובדים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא לא, זה לא ברמה כזאת, אלו רעשים תמידיים לא תקינים לא ברכב בן 10 ובטח שלא ברכב בן 3 חודשים. במקרה אני בענף הרכב כמה שנים טובות עבדתי במוסך 8 שנים ועוד כמה שנים כרגע בתחום של אביזרי רכב, יצא לי לנהוג בלא מעט רכבים גם כמו שלי חדשים.

אלו רעשים ברורים חזקים ומאוד חריגים. זה לא משהו שניתן לחיות איתו. היו לי גם 2 רכבים קודמים גולף ופולו GTI בשניהם לא היו רעשים ברמה כזאת אם בכלל.

פורסם

אז מה הציפיות שלך מהמוסך ? הרי אין מכשיר דיאגנוסטיקה שיכול בוודאות להצביע על מקור הרעשים.

לדעתי על תהייה שפן נסיונות של המוסך מכיוון שפירוק/הרכבה של פלסטיקים ברכב חדש עלול להשיג את התוצאה ההפוכה.

לדעתי בתקופת החורף חלק מהרעשים יעלמו ויופיעו רעשים חדשים. :-(

פורסם (נערך)

ראשית, לדבריך -

יש לציין שהרכב לא עבר שום התקנה בבונדד ולכן שום חלק פלסטיק או כיסוי לא נפתח מעולם.

רק לוודא - הרכב חף מכל מערכת/רכיב מקומי ? אין לך שום איתוראן, עלוקה, כספת, ניתוקים, מולטימדיה מקומית, רמקולים וכיו"ב - הכל מקורי מאירופה?

שנית, ברור שהמצב מציק לך ולא תקין. אין מה להבליג ולהתרגל. לא קנית MG ב - 54K וגם בה לא הייתי מוותר.

שלישית - אחת משתיים : או שתבלע את הצפרדע (לא מומלץ) או שתתתן צ'אנס ליבואן לממש אחריותו. (הרי לא סביר שתקבל החלפה לחדש או זיכוי על הרכב...)

אם אתה חושש, ומן הסתם בצדק לא מבוטל, מלתת לאנשי המוסך לפרק את הרכב - נקוט באמצעי זהירות מתאימים. ניתן לוודא שיתבצע איבחון מקצועי ותיקון ללא נזקים.

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
פורסם

יש מצב שיש איזה חלק רופף?

בסקודות נתקלתי לא פעם ולא פעמיים מרעש מצינורות דלק שדומה למה שאתה מתאר.

אולי בידוד לא תקין?

יש מצב שאתה מצלם את זה?

פורסם

מרק,

אני לא חושב שבעל הרכב צריך לחיות עם זה ולדעתי הוא צריך לפנות למוסך כדי שיבדקו מדוע יש רעשים חריגים.

אשתף סיפור דומה שהיה לנו עם גולף דור4 שנת 2000.

הרכב החליף מיצובישי סופר לנסר שנת 96 שם היינו רגילים לקרקושי פלסטיק.

לאחר מס' ימים, שמנו לב שמדי פעם יש קרקושים מהדשבורד.

חשדנו ברדיו-דיסק שהותקן ע"י רדיו מילאנו, לפני מסירת הרכב (בזמנו לא היתה מערכת מובנית).

הגענו למוסך, הם הוציאו, חיזקו והחזירו את הרדיו אך הבעיה לא נפתרה.

אבא שלי אמר שזה לא הגיוני שברכב גרמני יש קרקושים כאלה.. (זה הרי לא מיצובישי לנסר :lol:)

חזרנו אליהם והפעם דרשנו שיוציאו את הרדיו-דיסק ויבדקו טוב באיזור הפנימי מאחורי הרדיו דיסק.

בסופו של דבר הם מצאו שהכבל של האנטנה, הוא מה שגרם לרעשים וכמובן שהבעיה נפתרה.

פורסם

יכול להיות שעניין צינורית הדלק המשקשקת שמרעישה מכיוון הימני של הדשבורד, תופסת גם כאן?

שווה לבדוק במוסך, אם כן, מסדרים את זה ע״י הוספה של בידוד בתא המנוע, עבודה מהירה ופשוטה.

לגבי שאר הרעשים, קטונתי.

עריכה: מקסי הקדים אותי.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

כמו שכבר ציינתי הרעש לא מגיע מנקודה אחת, אלא מכל אזורי הרכב, הרכב לא עבר שום התקנה מקומית לרבות איתוראן או חיישנים וכיו"צ. הרעש נשמע כאילו קבעו את על חלקי הפלסטיק הרכב עם ברגים ובכל תזוזה הכי קטנה על הכביש יש רעש כאילו חלקי הפלסטיק נמתחים ומתכווצים. זה בסדר ברכב של 20 שנה על הכביש לא רכב של 3 חודשים.

אני עובד בתחנת שירות גם של אדי מערכות וגם של גיל קאר ונותן שירות יומיומי לרכבי פולקסווגן, סיאט, סקודה, רנו, ניסאן, סובארו ושברולט. בשום רכב חדש כישן לא ניתקלתי ברעשים שכאלו. יש לי שני חברים עם אותו הרכב בדיוק, וגם הייתה לי פולו GTI מהדור הקודם. מבחינתי שיחליפו רכב אין אפשרות טכנית לתיקון של דבר כזה ולא מקובל עליי שרכב בקטגוריית מיני שעולה כמעט 160 אלף שקל ישמע כמו וולו 99.

עריכה אחרונה על ידי roeiw
פורסם
מרק,

אני לא חושב שבעל הרכב צריך לחיות עם זה ולדעתי הוא צריך לפנות למוסך כדי שיבדקו מדוע יש רעשים חריגים.

הבחור טוען שהרעש מגיע מכיוונים שונים יענו מערכת קוואדרופונית של רעשים כלומר בכדי למצוא את מקור הרעשים עדיף לפנות למוזיקאי בעל שמיעה אבסולוטית.

אל תהייה צודק תהייה חכם. ברכב חדש לא נוגעים בגלל רעשי פלסטיק.

פורסם

מרק,

הבחור שילם כ- 160,000 ש"ח עבור רכב חדש שהגיע עם רעשים בלתי סבירים ונשמע שהוא לא יוכל לחיות עם המצב.

בשל הסיבה הנ"ל ומכיוון שהרכב באחריות, אני הייתי בוחר בלהיות צודק ומבקש את עזרת המוסך / יבואן וכו'.

בהצלחה.

פורסם

גם לי באיביזה יש רעשי פלסטיק כתלות בטמפרטורה, אמנם הפולו מורכבת מחומרים איכותיים יותר אבל באותו מפעל. אני לא הייתי מתקרב למוסכי היבואן אני מעדיף לחיות עם הרעש, אצלי גם יש רעש של כבל רועד (בכל טמפ') מכיוון דלת ימין כנראה בגלל התקנה מקומית מרושלת.

כמו שאמרו בתגובות הקודמות - פירוק עלול להחמיר את התופעה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

האם פנית ליבואן בתלונה?

חייבים לתת צ'אנס לסידור הבעיה לפני שמבקשים רכב חדש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...