Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במקומך הייתי פונה למוסך היבואן, נותן להם צ'אנס לסדר.

בהנחה שהם לא הצליחו (אפילו אם החמירו) הייתי הולכת ליוסי (אלפיין) ונותנת לו לפרק ולהרכיב מחדש את הפלסטיקה ברכב.

בפאביה הקודמת שלי, בגלל הרכבה לקויה של מערכת שמע ועוד הרכבות מקומיות נהיו קרקושים

יוסי הוציא הכל והחזיר, מאז האוטו היה שקט.

(הוא מצא ברגים חופשיים בכל מיני מקומות בדלתות ובקונסולה המרכזית שכנראה תרמו לרעש, בנוסף הוא וידא הרכבה נכונה)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אצלי ברכב גם היו רעשים/קרקושים אבל לא כול הזמן.

הסיבה לזה הייתה שאני עובד קרוב לים וכנראה האבק הצטבר על הגומיות מסביב לחלונות, דלתות וסאן רוף.

עם הזמן הרעשים נהיו חלשים יותר.

פורסם

קודם כל הסיכוי שיחליפו לך רכב בגלל רעשי פלסטיק זהה לסיכוי שיפרוץ מחר שלום עולמי - ולכן תן ליבואן לעשות את העבודה שלו ע"פ תנאי האחריות גם אם זה מצריך פירוק של חלקים שונים ברכב. יש לי אותו רכב (עם התקנה של איתוראן) ואין שום רעש פרט לרעשי רוח קלים מהחלונות בעיקר מעל 120 קמ"ש והכל דופק כמו שעון שווייצרי (או גרמני אם תרצו).

אם אתה מאוד חושש - אני הייתי ממליץ לפעול לפי מה שכתבה NTL83, גם אני הייתי אצלו עם הפאביה להתקנת מצלמת DVR + שקע 12V נוסף ומדובר במקצוען נדיר בישראל.

ואם בפאביה עסקינן - כשאני נוהג עליה (לא הרבה מאז שיש לי את הפולו) אני שומע ברמזורים רעשי פלסטיק חזקים אשר מקורם במתג עוצמת מאוורר של המזגן וכשאני נוגע בו השקט חוזר. אולי מתג כלשהו מזמזם לך.

פורסם

רעשים לא אמורים להיות ברכב.

כמו שכתבו לך כאן תפנה ליבואן ותיראה מה הם אומרים - זה דבר ראשון

וחשד גדול זה כן התקנות מקומיות כמו חיישני רוורס, עלוקה, איתורן

קובי

:-)

פורסם (נערך)
כול אחד והרגישות שלו לרעשים.

זה בדיוק מה שאמר לי היבואן!

הוא אמר לי שאת הרעשים שאני שומע יש בכול הגולפים שהוא נהג אליהם אבל אולי רק כמה אחוז מהאנשים ישימו לב אליהם...

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

נשמע לי מוזר (ולא מפתיע) שמוסך יבואן מצדיק קרקושים...

באוקטביה אצלי הותקנו (וכלום על ידי היבואן) איתוראן, חיישנים שטוחים מצלמת רוורס וחלונות כהים מאחורה ואין טיפה קרקושים - הרכב נוסע שקט, גם כשהוא נכנס לבור וגם על כביש משובש לא שומעים כלום.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

יש לי פולו GTI 2013 ואני יכול להגיד לך שגם אצלי יש רעשים מעצבנים של פלסטיק שמגיעים מכיוון הדלתות והפלסטיק השקוף של התאורת תקרה. מציק.

• תוכן חדש...