Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רגשות השתלטו עליך, אבל תהיה מאופק ואל תשלח כלום אחרי שבועיים. עכשיו משוכות בידיים שלה ותן לה להחליט.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
מה זה נואש, RK?!

אף אחד לא משדר שהוא "נואש". אבל אין לי בעיה לשדר שאני איש של קשר רציני בלבד.

נואש זה בן אדם שנאחז בכל שביב של שמץ לתקווה. זה מורגש. זה לפחות מה שאתה משדר פה. אתה נאחז בכל שביב, גם לגבי בנות שלא היו בעניין וגם לגבי כאלה שאולי היו, אבל בתקופה שבה היו לי שערות על הראש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

אושריקו, כתבת פה על הבחורה מרעננה בכזאת אובססיביות,

שאין סיכוי שצנזרת את זה לחלוטין מולה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
נואש זה בן אדם שנאחז בכל שביב של שמץ לתקווה. זה מורגש. זה לפחות מה שאתה משדר פה. אתה נאחז בכל שביב, גם לגבי בנות שלא היו בעניין וגם לגבי כאלה שאולי היו, אבל בתקופה שבה היו לי שערות על הראש.

וכשאתה בזוגיות, ורב עם בת זוג שלך כל שבועיים וסולחים, כי אוהבים זה את זה, גם אז בני הזוג נואשים?

פורסם

אין לי מושג בן כמה אתה וכמה זמן אתה בזוגיות, אבל זה נושא כ"כ מורכב, שממש לא זה השרשור לדון בו. אבל בין היתר גם לייאוש יש שם מקום, ולעוד 1001 רגשות, משקעים, כעסים, אהבה ומה לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אושריקו, כתבת פה על הבחורה מרעננה בכזאת אובססיביות,

שאין סיכוי שצנזרת את זה לחלוטין מולה.

כתבתי לה אחרי שבוע בערך הודעה או שתיים אחרי שהתקשרה אליי ודיברה כמו רובוט (WTF? לדעתי שברתי שיא, גרמתי לבחורה הכי מוזרה שהכרתי לזרוק מישהו, גם אם לא היינו באמת ביחד, זה גם סוג של כישרון ) כי באמת באותו שבוע עלה לי כל הבאסה של החיים , אבל ברמות. בקושי שמעו ממני החברים בווטאספ ובכל מקום , שמע , לא קל כל פעם להתאכזב.

יש אובססיות , אני לא משקר, אבל זה ממש לא מה שאתה מתאר... זה סתם הרצון כבר להיות בזוגיות וכשזה מתחיל ונהרס עוד לפני שהתחיל כל פעם (לא הרבה פעמים, אבל ברצף למשל) זה מבאס את התחת.

ותסלח לי, איתי, בחורה כזאת לא בדיוק הממוצעת שתתחיל לנתח אותי, בין היתר , כי מלכחתיתה חברה טובה שלה אמרה שהיא לא מחפשת והיא בעצמה אמרה לי שיש לה משברים משל עצמה. עכשיו, זה יכול להיות תירוץ, אבל בגלל סוג הבחורה , זה ממש לא. "עד לפני שנה בקושי דיברתי". רואים את זה בפייסבוק ובכל מקום שקשור אליה.

פה אני יצאתי חמאר, הייתי צריך להיות יותר עדין או "חנון", אבל אני בספק אם זה היה עוזר...כשמישהי מפחדת מקשר, לא יעזור בית דין.

פורסם

אושריקו, כבר כתבתי לך אני לא דוגמן, אני לא מליין,אין לי קוביות, ועדיין לדעתי אני די דומה לרוב משתמשי הפורום- וכולם או רובם מצליחים ליצור אינטרקציה עם המין הנשי .

חבל שאתה לא מיישם עצות שניתנו לך,בחורה כמו הבחורה מרעננה שאתה מדבר עליה? מי זוכר אותה בכלל?

יש כל כך הרבה נשים בעולם,שחבל להתקע על אחת שאפילו לא הגעת איתה ברמת השיחה לאינטימיות .

נשבע לך, אני רואה כל כך הרבה רווקות ביומיום... בתחנות דלק, בסופר, בחנות חיות, בעבודה....

אושריקו, תהיה אתה ... ואל תשתנה בשביל אף אחד .

אולי תגלה שדווקא באתה האמיתי שלך הכריזמה שלך עובדת.. ובתחפושת לא .

מנסיון אישי , כל עצה ועצה שכתבתי פה .

• אחראי פורום
פורסם

תשמע, יכול להיות שגם אם לא היית משדר אובססיה או נואשות,

היא היתה חותכת. הכל יכול להיות. אני לא אומר שרק אתה אשם,

צריך שניים לטנגו וכו'.

אבל הבסיס הוא פשוט, לא להגיע למצב שמלחיצים בחורה או יוצאים נואשים/needy מולה, כי זה יכבה אותה אוטומטית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אושריקו נשמה יש לך בעיות רציניות עם ההבנה. 50 איש טוחנים לך תמוח שתשחרר, אז שחרר. די כבר כל פעם מחדש לנתח את המצב שהיית בו איתה ואיך ולאן זה היה או לא היה מתפתח. די עם זה. זה מת ותקבור את זה. דבר נוסף , אתה לא חייב להגיב על אלא לעכל את זה ולעזוב .

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
אין לי מושג בן כמה אתה וכמה זמן אתה בזוגיות, אבל זה נושא כ"כ מורכב, שממש לא זה השרשור לדון בו. אבל בין היתר גם לייאוש יש שם מקום, ולעוד 1001 רגשות, משקעים, כעסים, אהבה ומה לא.

בדיוק על זה אושריקו מרגיש. פשוט הוא לא מבין שהצד השני (אותה בחורה) לא מעניינת אותו והוא צריך להמשיך הלאה.

פורסם

לא תמיד פשוט לשחרר.

לפני 22 שנה פחות חודש, קיבלתי מס' טלפון של בחורה ממישהי שעבדה ליד סבא שלי שהיתה חברה שלה.

התקשרתי אליה וקבענו לצאת בשישי בערב.

אספתי אותה ב 22.00 ( היתה לי אז וולוו 240 ) ויצאנו ל CATS', פאב ליד רח' הירקון בת"א.

הדייט הראשון היה נחמד למדי, לא יותר מזה.

קבענו שנמשיך בקשר, ודיברנו כמה פעמים במהלך השבוע, לי כבר היה סלולארי, לה לא.

בשישי הבא קבענו לצאת לסרט, לא זוכר איזה.

ואז נידלקתי עליה, אבל ברמות שלא יתוארו.

והיא ממש לא היתה יפיפיה, די רחוק מזה האמת, אבל זה לא משנה.

מאז, ובמשך 3 חודשים לא היו לי חיים, תרתי משמע.

7\24 הראש עבד רק עליה, בזמן שהיא היתייחסה אלי כידיד נחמד ותו לא.

רזיתי 20 ק"ג ( בכל זאת משהו טוב יצא מזה.. ) וגם התפקוד שלי בעבודה נפגע.

אבל מה, כמו שבא ככה הלך.

חצי שנה לאחר מכן קיבלתח מאחותי מס' טלפון של מורה שעובדת איתה.

אחרי שנה בדיוק היינו נשואים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שכחת את הפרט הכי חשוב - מה עם הוולוו?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

52-044-85.

240 GL בצבע אפור.

מעניין מה עלה בגורלה, כשהיתה אצלי היתה יפיפיה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חצי שנה לאחר מכן קיבלתח מאחותי מס' טלפון של מורה שעובדת איתה.

אחרי שנה בדיוק היינו נשואים.

בקיצור לקחת לך מורה פרטית...:wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...