Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היהלך ברוג בדופן אז אפשר עוד איכשהו לשער שזה בכוונה. אם זה באמצע הצמיג זה עוד קורה. אי אפשר להאשים אנשים לפי תחושות אלא לפי הוכחות בלבד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מאשים. הכל בגדר השערות, לכאורה. :wink:

אני מעדיף לחשוב שזה צירוף מקרים מוזר מאשר שיש איזה דפוק שמחפש אותי..

מהבניה זה בטוח לא כי ניקינו שם כ"כ הרבה פעמים שבאמת אין סיכוי.

אני בכל מקרה כנראה אשים מצלמה, אם אם זה רק כדי לדעת שבסוף אני אצא הדפוק.

תודה פורום נפלא על פריקת עצבים. :lol:

פורסם

יופי, ואחרי זה תתחיל מלחמת שכנים עם נזקים, משפטים, אולי אלימות פיסית. גם הנזק הכספי יהיה גדול מכל התקרים ושפשופים של החניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא שווה כלום הדבר. אני מאמין שאם מישהו תקע לך מסמר בצמיג, אז רוב הסיכויים שהוא זה שהרגיש יותר חרא על הלב. פשוט תסע לפנצ'ריה, שתה קפה, תרגע ויהיה בסדר.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

שכן נקמן שורט רכב עם מפתח.

שכן עוד יותר נקמן יורד עם סכין יפני.

קשה לי לדמיין שכן נקמן שיורד עם מברגה ובורג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשמע ‚ חוץ ממצלמה אין יותר מידי מה לעשות ‚ אז משקיעים פעם אחת במצלמה איכותית ושומרים על הרכב היקר שלך ‚ אין פתרונות קסם .

פורסם
שכן נקמן שורט רכב עם מפתח.

שכן עוד יותר נקמן יורד עם סכין יפני.

קשה לי לדמיין שכן נקמן שיורד עם מברגה ובורג.

שכן נקמן חנון - כן.

alfa 156 2.5.

פורסם

גם לי היו 3 ברגים בשבועיים והאמן לי שגם אני חשבתי בהתחלה שזה מכוון, אל תהיה בטוח שזה נקמה. יכול להיות מאוד שזה בורג שנתקע לך שם במקרה ומי יודע כמה זמן הוא בצמיג...

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא חובה שכן נקמן, יכול להיות סתם נאחס, בשבועיים הייתי מגיע לעבודה ומגלה שיש לי בורג קודח או שניים בסוליה(היה פעם 3 :\ )

אין מה לעשות בולעים את הצפרדע הולכים ומתקנים. אז היה מבאס קצת(במיוחד אחרי יום עבודה לגלות שיש לך פנצ'ר, לפחות למזלי הגלגל ירד רק לחצי והיה תחנת דלק במרחק 2 דקות מהעבודה ופנצ'רייה במרחק של 5ד')

אתה יכול לקנות DVR פשוטה ולחבר אותה לקו חשמל מהמחסן ושתוכל להתחבר אלייה בWIFI וליראות את ההקלטות מהכרטיס זיכרון

פורסם

אל תשכח שהבניין חדש וסביר להניח שנשארו באזור ברגים,מסמרים וכו'

במידה וזה בניין שהוא חלק משכונה שנמצאת בתהליכי בנייה אז בכלל...

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בלי קשר למקרה הנוכחי מאחר ואף אחד לא יכול לדעת אם מדובר בחבלה מכוונת, יש בעיה גדולה עם הזילזול של בעלי מקצוע שעובדים ולא דואגים לאסוף אחריהם ברגים שנופלים. התרבות כאן היא שלא מנקים אחרי העבודה ובכל מקום שעשו התקנה או פירוק של משהו נשארים ברגים או ניטים על הרצפה שבסוף מגיעים לצמיגים. לא פלא שבארץ שיפוצניקים נקראים חאפרים.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אם כבר השרשור חזר לעמוד הראשון...

אולי באמת אני סתם פרנואיד. אני לא באמת יודע. זה הבניין החדש היחיד באזור, אין ברחוב שלי גם שיפוצים.

מי שעובד בבניין אני אישית יושב לו על הראש שינקה אחריו, אם לא אני אז הועד בית היא אישה קשה ומשועממת שמסוגלת בעצמה לאסוף ברגים שנשארו ולתקוע לו בגלגלים(אולי עליתי פה על משהו :lol: )

בינתיים העצבים ירדו, אני רוצה להמליץ על צמיגי רונדו בגבעת שאול.

תיקן לי את הפאנצ'ר בחור נחמד ומקצועי, שעוד לפני שהספקתי להזהיר אותו כבר אמר לי שצריך לחפש את הנקודה של הג'ק כדי לא לשבור את החצאיות...

• תוכן חדש...