Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

אתמול בצהריים ביקשתי בפעם המיליון בווצאפ של הועד בית מהשכנים הנחמדים שיחנו כמו בני אדם ולא קילומטר מהקיר, כי אני לא יכול להכנס ככה לחניה שלי.

היום ירדתי לקחת משהו מהאוטו, וזה מה שראיתי:

nc15bm.jpg

*הבורג נראה חדש. האיכות של התמונה חרא.

כדי להמחיש את הבעיה בחניה, תמונה שצילמתי לא מזמן:

334i45x.jpg

זו פעם שניה שתקוע לי בורג בצמיג הזה.

עוד פעם היתה בצמיג שמאל אחורי(אני חונה 10 ס"מ מקיר ימני, אז קשה לתקוע שם דברים כנראה).

פעם אחת מצאתי תלתלית זרוקה אצלי בחניה.

חוץ מלשרוף מכוניות, יש למשהו רעיון מה לעשות? כבר נמאס לי....

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי ששם לך בורג בצמיג ככה- לא יודע מה הוא עושה... עולם הפשע לא בשבילו .

לא נראה מכוון.

במקום להכנס לוואצאפ של הבניין תדבר ישירות עם השכן.

פורסם

מצלמה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
קצת קשה להוכיח קשר לשכנים נוקמים.

כשזה קורה כל כך הרבה פעמים בתקופה קצרה(הבניין בן שנה), אני לא יודע אם מתוך נקמה על משהו שאין לי מושג אם קרה בכלל(אני לא יודע איך נראים חלק מהשכנים אפילו), אבל קשה לי להאמין שזה צירוף מקרים. מסכים?

פורסם

זה מזכיר לי סיטואציה שקרתה לי בעבודה, שאיזה לקוח של מוסכניק שאין קשר אליי בכלל התחיל לבלבל לי את השכל ולהשפיל אותי מול כולם ולסנן כמה מילים מיותרות וקללה בשפה כלשהי. אוטומטית אני ראיתי את עצמי לוקח אלה והופך אותו לנכה לכל החיים, אבל נחש מה?

זה לא שווה את זה! אתה תאכל אותה ולא ה ***.

שורה תחתונה: תהיה רגוע, חכם, שקול, תלך למשטרה אם זה ממשיך וזהו.

יש אנשים מלוכלכים שאין להם מה להפסיד אם יקבלו תיק פלילי או משהו, לעומת זאת בנאדם שלא בא מהעולם הזה ואין כל קשר לזה הוא יסתבך.

פורסם
לשים מצלמה ולשרוף למי שעושה את זה את הרכב, מצטער להיות הבבון התורן.

אתה הבבון הקבוע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לשים מצלמה ולהמשיך להתלונן.

לשמור תיעוד (קבלות ותמונות) של כל הנזקים שנגרמו לך.

לאחר שתצלם את השכן תגיש תלונה במשטרה עם בקשה לצו הרחקה + תביעה בבית משפט על הנזקים הכספיים (תוסיף הפסד ימי עבודה וכו').

זה הפתרון החוקי היחיד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כשזה קורה כל כך הרבה פעמים בתקופה קצרה(הבניין בן שנה), אני לא יודע אם מתוך נקמה על משהו שאין לי מושג אם קרה בכלל(אני לא יודע איך נראים חלק מהשכנים אפילו), אבל קשה לי להאמין שזה צירוף מקרים. מסכים?

בבניין בן שנה שרק סיימו לבנות יהיו הרבה ברגים זרוקים, מתהליך הבניה ומבעלי מקצוע שמגיעים אל הדיירים.

אל תהיה בטוח שזו חבלה.

פורסם

אני לא מתכוונן לעשות משהו קיצוני. מצטער אם לא הייתי ברור.

מה גם שאני לא באמת יודע מי זה, אם בכלל.

יכול להיות שזה צירוף מקרים מאוד מאוד מוזר.

-יש לי מצלמה G1W זרוקה איפושהו, חשבתי לחבר אותה מעל החניה(יש מחסן צמוד עם נקודת חשמל), אבל יש הגבלת נפח, אז אפשר לצלם עד 4 שעות בערך וזה לא ממש עוזר.

מערכת DVR אמיתית תהיה כבר יקרה.

מצלמת דמה - יש דפוקים שהידיעה שהם מצולמים אפילו תמשוך אותם, אז אני מעדיף שאם כבר לשים, אז שבאמת תצלם.

רעיונות?

פורסם

מצטער להשבית את העצבים על השכנים, זה נראה כמו משהו שהיה תקוע לך כבר זמן, ולא משהו חדש.

באוטו של אישתי מצאתי פעם בורג, הלכתי לפנצ'ריה, שם מצאו לנו ברגים בעוד שני גלגלים.

אף אחד לא עשה את זה בכוונה תחילה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...