Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוחים מארה"ב ואירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי מסספר שרשורים על הנושא ה"חם" אפשרויות שילוח מ US וEU,

אז למי שמעוניין הנה חוות דעתי מנסיוני האישי,

אני מגדיר עצמי כמשתמש "כבד" ומנוסה בקניות מחו"ל,

עשיתי גם מספר משלוחים של $100- 400$,

ואני רוצה לציין 2 חברות שילוח שעשיתי שירות דרכן ואני הייתי מרוצה :

1. Globalshop זהו שירות שניתן לחברי מחזיקי כרטיס American Exp,

מיקום המשרד\מחסן שלהם בפלורידה -מיאמי,* שילוח מארה'ב בלבד לארץ.

היתרון: יש צוות שנותן שירות אדיב- דוברי אנגלית!, ניתן להתקשר בשיחה לוקאלית מהארץ למקרה הצורך,

יש אפשרות לבקש שיצלמו את הפריט לפני המשלוח.. כמובן ששאפשר להתכתב במייל.

יצא לי גם למלא טופס הצהרת טובין ידנית, למרות שהם מסודרים ומבקשים לשלוח קבלה לפריט. (התמזל מזלי)

המשלוח הוא עד הבית כמובן.

באתר שלהם יש מחשבון שעוזר לחשב עלויות שילוח- סוכם שווי פריט,משקל או גודל חבילה, וככה נותן שיקלול

מאוד מדוייק לעלויות. במקרה של עצירה במכס לבדיקה הם לא גובים עמלת שחרור מנסיוני.

יש כמובן מעקב אחר החבילה וביטוח. ** משלוח מארה'ב מגיע בתוך כשבועיים.

http://www.globalshop.net

2. החברה השנייה שבה השתמשתי לאחרונה בפריטים של עד 600$ . Globeflight,

החברה לפי בדיקה שלי בעלת סניפים רבים בעולם ארה'ב אירופה, סין ועוד, חברה עולמית עם סניף בארץ!!

סניף ארה'ב ממוקם בניו יורק, וסניף בריטניה בלונדון, כן כן תתחילו לדמיין.. ;) .

ומכאן היתרון הגדול, יצא לי לבצע שילוח של 10 חבילות ולאחד אותם למשלוח אחד!

זה אומר שמשלוח קטן מתחיל מ25$ וכך עולה לפי ה משקל ונפח,

כל מה שצריך לעשות זה לשלוח את כל החבילות שיגיעו בהפרש של עד שבוע ואז ניתן לאחד אותם,

כך שבמקום לשלם 25$ X עשרה משלוחים שזה מעל 250$, פשוט מבקשים לאחד הכל ויוצא שהחישוב של נפח החבילות או המשקל שלהן- שהוא המדד לעלות המשלוח, אצלי למשל הערך הגבוהה במשלח של10 חב' יצא 5ק'ג אך במשקלו והנפח היה 7ק'ג לכן משלמים ע'פ הנתון הגבוהה מבינהם. אז על 7 ק'ג יצא כ70$+, וזה ממש לא הרבה בחישוב של מספר פריטים עם נפח כזה.

לפרטים מדוייקים והסברים כנסו לאתר שלהם שהוא בעברית כמובן ויש גם טבלת עלויות.

בנוסף למשלוח יש להוסיף כ3$ לכל פריט שמאחדים, בקשתי הנחה וקיבלתי בקטנה:),

יש לקחת בחשבון שהם דורשים חשבונית מפורטת לכל פריט.

בנוסף יצא לחבילה שלי להבדק במכס והוספתי עלות בדיקה של 75שקל, וכן שיחרור 35שקל, זה מפורט אצלהם

בתקנון ככה ששום דבר לא נשלף מהכובע..

אני חייב לציין שהשירות שקבלתי היה טוב מאוד, שלחתי מיילים וקבלתי תשובות בתוך דקות או שעות,

ובנוסף עשיתי שיחות מרובות וקיבלתי מענה אדיב ושירותי בכל פניה, כן זה מה שחשוב במקרים כאלה, יש עם מי לדבר! והמוקד שירות נמצאים בארץ אני מדגיש. הם מקבלים דיווחים מסניף בחו'ל.

כמה פעמים גם התקשרתי וציינתי שברצוני לשנות יעד קבלת המשלוח (למשרד..) ולא הייתה בעיה, במקום עידכנה

ללא שום בעיה ללא שום התנגדת או בקשת אישורים למינהם, מה שאצל אחרים בהחלט לא הולך חלק לאחר שכבר נסגרה ההזמנה, מנסיון!

האתר שלהם עדיין בשיפוצים בזמן הזה, הם מתייעלים..

*משלוח מארה'ב הגיע בין שבוע לשבועיים.

http://www.globeflight.co.il

זהו עד כאן, מקווה שגם אחרים יתנסו לטובה , וכמובן יזמינו כל מה שחולמים עליו בלי לעצור במכס;)

כבר לא צריך לטוס לשם בשביל לקנות תצעצוע..

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אכן חברה מאוד מומלצת ‚ שרות מצויין ממחירים הוגנים ‚בהחלט מומלץ .

מי מהן?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בנוסף יצא לחבילה שלי להבדק במכס והוספתי עלות בדיקה של 75שקל, וכן שיחרור 35שקל, זה מפורט אצלהם

בתקנון ככה ששום דבר לא נשלף מהכובע..

מה היה הערך של החבילות?

לא היה שווה לך לשלוח בנפרד כשכל מקבץ יוצא פחות מ75$, ככה אתה גם לא משלם מכס וגם לא עמילות מכס (זה מה שאתה קורא עלות בדיקה?) וגם לא עמלת שחרור??

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מה היה הערך של החבילות?

לא היה שווה לך לשלוח בנפרד כשכל מקבץ יוצא פחות מ75$, ככה אתה גם לא משלם מכס וגם לא עמילות מכס (זה מה שאתה קורא עלות בדיקה?) וגם לא עמלת שחרור??

אם תשלח כל חבילה של עד 1 קג' , משלוח מארה"ב לארץ עולה 25$ למשלוח , תכפיל ב 10 חבילות..

לכן האיחוד חבילות מוזיל את העלות הזו ונמדד עפ" סך כל המשקל והנפח שלהן-כחבילה אחת.

סוג השילוח בחברות האלה- העברה והצהרת מכס היא חובה - אוטומטית לכן אין קיצורי דרך - חייבים להצהיר להראות קבלות קניה - עם הוכחת הפריטים (למשל כמות הפריטים במשלוח אחד גם צריך להיות מצויין בקבלה).

וזה ייתרון לכאלה שמזמינים מספר פריטים ומעוניינים לחסוך.

לפעמים נופלים על בדיקה של המכס ורק אז משלמים תוספת בדיקה, קורה..

-ההעדפה היא לגלובפלייט, כפי שציינתי שירות אדיב שנמצא בארץ.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...