Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מחפש רכב באיזור ה30,000 ש"ח שישמש לרכב שני למשפחה עם שלושה ילדים קטנים. אמור לשמש לנסיעות עירוניות של 15 ק"מ ביום ולפעמים נסיעות בין עירוניות . יש העדפה לאוטומט אבל אפשרי גם ידני.

מעדיף רכב משנתון חדש יחסית ובחיפוש ביד 2 אלה שלושת הרכבים שנראו רלוונטיים.

התכנון להשאיר את הרכב בבעלותי לפחות 5 שנים ככה שסחירות עתידית פחות קריטית.

איזה מבין הרכבים עדיף כאשר אמינות חסכון והנאה מנהיגה חשובים + מרווח יחסי.

אשמח לשמוע גם הצעות לרכבים אחרים הרלוונטים , מעדיף 2012 ומעלה

עריכה אחרונה על ידי Manost
עדכון
פורסם

לא נראה לי שהסוניק או ה206 + יתנו לך חסכון ממש.

השאלה בנוגע לסיאט מי זה האם המרווח יספיק, זו מכונית מיני.

אולי פורד פוקוס מנוע 2.0 או מאזדה 3 מנוע 2.0 יענו לך על הדרישות של אמינות והנאה מנהיגה , אבל לא חסכון.

פורסם

המיי היא מכונית מיני מהמרווחות בקבוצתה אבל עדיין זו מכונית מיני עם 4 מושבים ולא 5 כמו בפיקנטו למשל. אם אתה מסתדר עם הגיר הרובוטי בה זו יכולה להיות אופציה נחמדה.

לאיזה גודל אתה מתכוון? ובהנאה מנהיגה אתה מדבר על הגה מתקשר וכו' או על אחיזה טובה?

פורסם

5 מקומות בפיקנטו אמיתיים כמו פיקנטו "ספורט":

יש מאחור מקום רק ל-2 מבוגרים (למרות "מקום" ל-3).

וה"ספורט"... אם 3 דלתות זה "ספורט" אז גם האוטוביאנקי הישנה שלי משנת 1979 היתה "ספורט"...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

במיי יש אישור להסעה של 4 נוסעים בלבד (שני חגורות מאיור בלבד) כך שלמשפחה עם 3 ילדים היא לא מתאימה.

הפיקנטו (היו לי 2 כאלו) מרווחת למידי ובנסיעות קצרות אין בעיה להושיב 3 ילדים מאחור, כמובן לא אם 3 כסאות.

לדעתי הסוניק תעשה יופי של עבודה מרווחת משמעותית מהשנים האחרות.

ה206+ נופלת מבחינתי עקב מזגן חלש , ונטיה של המד חום לזוז בימים חמים.

• תוכן חדש...