Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

את פרטי הארוע ״המוסתרים״ לא סיפרתי כי הם לא רלוונטים לפורום. מה שרלוונטי כתוב.

באשר לבסיס הכלכלי- להזכירך לא חייב לקחת עו״ד לשם תביעה. אפשר לגשת לביהמש לתביעות קטנות ואז גם תביעה של 10,000 ״כלכלית״.

אשמח אם תסביר לי איך מופעל לחץ בפתיחת הדיון בפורום ספציפי שכזה? הלחץ האמיתי נמצא בפייסבוק שלשמה עוד לא הגעתי. ובכל זאת, על אף שלא פתחתי את הדיון לשם הפעלת לחץ אני אשמח מאוד אם זה כן יפעיל לחץ, בסופו של דבר המטרה היא לא להגיע לביהמש אבל אם לא אקבל את הפיצוי הרצוי אז זה כן יקרה.

עריכה אחרונה על ידי Bar fadida
  • תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשמח לשמוע מאנשים שקרה להם משהו דומה או אנשים שיודעים מה האפשרויות שעומדות בפניי ומה ההמלצה.

אם אני מבין נכון, המקרה שלך - לדבריך - יחודי ואתה מגלה רק חלק מהפרטים, כך שקשה להקיש לגבי מקרים דומים של אחרים.

בנוסף, העלו בשרשור הצעות והתפתח דיון לגבי אחת מהן, אך פסלת את הדיון בטוענה לאי רלוונטיות.

תוכל בבקשה לכוון אותי מה אתה רוצה?

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אם אני מבין נכון, המקרה שלך - לדבריך - יחודי ואתה מגלה רק חלק מהפרטים, כך שקשה להקיש לגבי מקרים דומים של אחרים.

בנוסף, העלו בשרשור הצעות והתפתח דיון לגבי אחת מהן, אך פסלת את הדיון בטוענה לאי רלוונטיות.

תוכל בבקשה לכוון אותי מה אתה רוצה?

Sent from overseas using Tapatalk

באשר ל-״הסתרה״, מה שלא סיפרתי זה לא כי אני מסתיר זה פשוט כי זה לא רלוונטי מי יתקשר למי ומתי. יש פה את כל הפרטים שנחוצים על מנת שתוכלו לעזור, תאמין לי. בנוגע לטענה השניה שלך, לא פסלתי שום דיון על שום חלופה. פשוט יש פה אנשים (עם אינטרס או בלי) שמייעצים לא ללכת למשפט מבלי שיש להם ידע כל שהו בנושא.

לגבי אלו שהעלו פתרונות אמיתיים, תודה רבה הם באמת עזרו.

פורסם
את פרטי הארוע ״המוסתרים״ לא סיפרתי כי הם לא רלוונטים לפורום.

מכיוון שבחרת להסתיר, אנחנו לא יודעים אם רלוונטי או לא, ופה יש משתמשים שיותר בקיאים ממך לגבי רלוונטיות.

להזכירך לא חייב לקחת עו״ד לשם תביעה. אפשר לגשת לביהמש לתביעות קטנות ואז גם תביעה של 10,000 ״כלכלית״.

היתה התייחסות לזה, אבל אתה כן הלכת במסלול הלא כדאי.

לטובת ההדיוטות רצוי לציין שזה צעד לא כדאי.

אשמח אם תסביר לי איך מופעל לחץ בפתיחת הדיון בפורום ספציפי שכזה?

מניסיון... לפעמים עובד.

כל זמן שהמשתמש מספר את סיפורו בתום לב, אין בכלל בעיה עם זה. אפילו רצוי.

אבל יש כאלו שחושבים שאם יפריחו איומים חסרי בסיס בפורום, זה עושה רושם על מישהו.

זה לא.

העסקים יודעים טוב מאוד מה מאיים עליהם ומה לא. התמריץ היחיד שלהם הוא לנטרל את הפרסום השלילי לגבי התנהלותם. מאיומים בתביעות הם לא מתרגשים. בניגוד אליך, הם בין כה וכה משלמים לעובדי המחלקה המשפטית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מכיוון שבחרת להסתיר, אנחנו לא יודעים אם רלוונטי או לא, ופה יש משתמשים שיותר בקיאים ממך לגבי רלוונטיות.

היתה התייחסות לזה, אבל אתה כן הלכת במסלול הלא כדאי.

לטובת ההדיוטות רצוי לציין שזה צעד לא כדאי.

מניסיון... לפעמים עובד.

כל זמן שהמשתמש מספר את סיפורו בתום לב, אין בכלל בעיה עם זה. אפילו רצוי.

אבל יש כאלו שחושבים שאם יפריחו איומים חסרי בסיס בפורום, זה עושה רושם על מישהו.

זה לא.

העסקים יודעים טוב מאוד מה מאיים עליהם ומה לא. התמריץ היחיד שלהם הוא לנטרל את הפרסום השלילי לגבי התנהלותם. מאיומים בתביעות הם לא מתרגשים. בניגוד אליך, הם בין כה וכה משלמים לעובדי המחלקה המשפטית...

בוא נשים דברים על דיוקם:

1.לא אמרתי איך אני הולך להגיש את התביעה, אתה שוב הסקת מסקנה לא נכונה. עצם זה שאני לוקח עו״ד לשם מכתב התראה לא אומר שאני גם אקח אותו לשם הגשת תביעה. נקודה למחשבה.

2.עולה מדבריך טענה שאני לא מתנהג בתום לב. אשמח אם תוכל להפסיק עם האשמות חסרות בסיס שכאלה.

3.לגבי איום על עסקים ואיומים חסרי בסיס- כבר הודתה בעצמך שיש ממש ב״איים משפטי״ והוכחתי לך שגם בכלכלי. אז בבקשה אין טעם בחזרה על דברים.

לבסוף אני רוצה להדגיש שלא באתי לפה לאיים ואני גם לא רואה בהליך משפטי איום, מי שרואה בכך איום טעות בידיו.

אם הייתי רוצה לאיים הייתי הולך לפרסם בפייסבוק ובעוד כמה מקומות יעודיים ולא בפורום שסה״כ כל הרשומים אליו והחשיפה קטנה פי כמה וכמה מפייסבוק.

פורסם

רק שיהיה ברור, ההתייחסות לתום הלב לא קשורה לעניינך בכלל בכלל.

יש לך נטייה לקפוץ למסקנות שרחוקות מאוד ממה שנכתב.

אתה צריך לזכור, מה שנכתב זה לכלל הציבור. זו לא שיחה פרטית.

פורסם

אני רק מבקש שתעדכן כשייסגר הסיפור.

מאוד מסקרן יהיה לקרוא מכתבי פשרה, כתבי תביעה, פסקי דין או מה שזה לא יהיה שיסגור את הסיפור.

אם תעלה לכן את המסמכים יהיה בכלל תענוג.

בהצלחה.

יש לי שאלה אחת לפותח השרשור: מה אתה רוצה? או לאיזה פיצוי אתה מצפה?

שתקבל את הרכב+X כסף? שתקבל רכב חלופי לכל החודשיים?

נגיד שמחר צ'מפיון מתקשרים ושואלים מה המחיר שלך? מה התשובה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני רק מבקש שתעדכן כשייסגר הסיפור.

מאוד מסקרן יהיה לקרוא מכתבי פשרה, כתבי תביעה, פסקי דין או מה שזה לא יהיה שיסגור את הסיפור.

אם תעלה לכן את המסמכים יהיה בכלל תענוג.

בהצלחה.

יש לי שאלה אחת לפותח השרשור: מה אתה רוצה? או לאיזה פיצוי אתה מצפה?

שתקבל את הרכב+X כסף? שתקבל רכב חלופי לכל החודשיים?

נגיד שמחר צ'מפיון מתקשרים ושואלים מה המחיר שלך? מה התשובה?

אני מבטיח לעדכן שכל הסיפור יגמר, לא משנה מה תהיה התוצאה ומה תהיה הדרך. מילה שלי. בנוגע למסמכים, מאחר ואני עדיין נמצא בתהליך ברשותך לא אעלה אותם, אולי בסוף אבל גם לא סביר.

לגבי שאלתך- עוז לא נתקלתי במצב כזה של אי קבלת רכב בזמן ואי עמידה בהתחייבות מצד החברה אז קצת קשה לי להגיד מה הפיצוי ההולם. מה שכן אני יכול להגיד לך שאם יתנו לי פתרון כמו השכרת רכב ממחר בבוקר וידאגו לי לרכב שלי במהרה תוך התחשבות בכך שאני מקבל אותו באיחור, אני יקבל את ההצעה.

פורסם

אבל אתה מבין שזה מאוד מעורפל? אתה יוצא לקרב משפטי [או בדרך לשם] ללא ידיעה מה אתה מנסה להשיג?

אז נגיד יתנו לך רכב ממחר+"יעשו מקסימום" כדי לזרז את ההגעה. זה מספיק? ניסית לבקש זאת מהם במכתבך למנכ"ל?

לגבי המסמכים - ברור שהכוונה הייתה בסיום הסאגה. אין בקשה לעשות משהו שעלול לפגוע בך במהלכה.

לפני שמעלים מסתירים פרטים אישיים ומעלים את המסמך ללא שום פרט. ככה תוכל לעזור לדורות הבאים או לאחרים שיתקלו בבעיות דומות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איזה אנחנו יכולים לעזור לך להגיע לפתרון?

הצענו שתעזוב את הרכב ותקנה משהו אחר -> אתה לא רוצה

הצענו שתסכים להצעה שלהם -> אתה לא רוצה, כי אתה חושב שמגיע לך 1+1 על הרכב, במינימום

הצענו שתפסיק לנופף באגרופים ותתבע כבר -> בינתיים לא ראינו כתב תביעה

מה אתה כן רוצה? שיחתכו לך עוד עשירייה מהמחיר של הרכב? לא יקרה, שיתנו לך רכב מושכר כבר מה27.7? לא יקרה

אין להם עכשיו מאיפה להפליץ עוד רכב בדיוק במפרט\צבע שאתה הזמנת, פשוט אין, לא קיים, צריך להזמין ולחכות שיגיע מהמפעל.

רוצה - תחכה, לא רוצה? שא ברכה לאולם תצוגה של אחד מהמתחרים, ועל הדרך תתבע אותם על הפסדים ועוגמת נפש ולא יודע מה.

הוותיקים מבינינו כבר ראו מקרה או שניים מהסוג שלך שמגיע פלוני ומנופף באגופיו לכל עבר "אני עו'ד, אני אתבע, הם עוד יתחננו לפשרה, אני פה, אני שם" וב 100% מהמקרים אף אחד לא חוזר לעדכן, השרשור נעלם על מעמקי הארכיון וצ'מפיון בינתיים ממשיכים למכור רכבים כמו סוכריות.

אני תוהה אם בכלל טרחת לקרוא את החוזה שלדעתך הם מפרים את יסודו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

איפה טענת שצ'מפיון מממנים את הפורום?

(אפילו נציג רשמי שלהם אין כאן, לצערי)

למה אתה חושב שיש כזה מימון?

מה זה "אופי הפורום?"

אני לא חושב שיש יבואן יותר מושמץ בפורום מצ'מפיון...:lol:

לשאלתך:

אין לי מושג ירוק איך ממומן הפורום או איך עובד הצד העסקי.

אני לא עובד האתר, האדמין עובדים בהתנדבות.

הפורום מנוהל בכפוף לנהלים המפורסמים.

מעבר לכך, סוגיות ניהול נידונות בפורום מנהלים סגור.

הנהלת האתר איננה מתערבת בתכני הפורום ובעבודת האדמין, באופן עקרוני.

הדבר היחיד שאני עושה לעיתים בצד המסחרי זה מקבל רכב למבחן, כמשציעים לי. אני אוסף אותו, בוחן, כותב מה שבא לי, מקבל עריכה לשונית בלבד, ומה שאני כותב מפורסם. גם זה בהתנדבות.

עם זאת, יש לנו "קצת" ניסיון במדיה, ואנחנו מכירים את כל הצדדים, ויודעים הרבה פעמים לזהות מתי משתמש "מחרטט". לרב, כל זמן שהוא לא גולש לדיבה, זו בעיה שלו, לא של האדמין.

פורסם
איזה אנחנו יכולים לעזור לך להגיע לפתרון?

הצענו שתעזוב את הרכב ותקנה משהו אחר -> אתה לא רוצה

הצענו שתסכים להצעה שלהם -> אתה לא רוצה, כי אתה חושב שמגיע לך 1+1 על הרכב, במינימום

הצענו שתפסיק לנופף באגרופים ותתבע כבר -> בינתיים לא ראינו כתב תביעה

מה אתה כן רוצה? שיחתכו לך עוד עשירייה מהמחיר של הרכב? לא יקרה, שיתנו לך רכב מושכר כבר מה27.7? לא יקרה

אין להם עכשיו מאיפה להפליץ עוד רכב בדיוק במפרט\צבע שאתה הזמנת, פשוט אין, לא קיים, צריך להזמין ולחכות שיגיע מהמפעל.

רוצה - תחכה, לא רוצה? שא ברכה לאולם תצוגה של אחד מהמתחרים, ועל הדרך תתבע אותם על הפסדים ועוגמת נפש ולא יודע מה.

הוותיקים מבינינו כבר ראו מקרה או שניים מהסוג שלך שמגיע פלוני ומנופף באגופיו לכל עבר "אני עו'ד, אני אתבע, הם עוד יתחננו לפשרה, אני פה, אני שם" וב 100% מהמקרים אף אחד לא חוזר לעדכן, השרשור נעלם על מעמקי הארכיון וצ'מפיון בינתיים ממשיכים למכור רכבים כמו סוכריות.

אני תוהה אם בכלל טרחת לקרוא את החוזה שלדעתך הם מפרים את יסודו

לידיעתך, קראתי את החוזה והם גם מודעים להפרתו זה א.

לגבי מה אני רוצה כתבתי- תתאמץ ותמצא.

ברשותך אני מפסיק להגיב לך.

• תוכן חדש...