Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בד"כ לא משתמש ברדיו, אלא בAUX ורק לאחרונה שמתי לב שאין קליטה טובה.

ז"א שאני לא מצליח להגיע לתחנה (בעיקר לא תחנה ישראלית) עם צליל צלול או אפילו משהו שמתקרב לזה.

בדקתי כמובן את כל התדרים (AM/FM).

פירקתי את הרדיו מהדשבורד ובדקתי שהאנטנה מחוברת כמו שצריך. ניתקתי וחיברתי אותה מחדש. שיחקתי עם החוט בזמן שהרדיו עובד, לא מצאתי משהו בעייתי.

בדקתי את האנטנה על הגג. היא ספגה קצת במהלך חייה. התעקמה במכונת שטיפת מכוניות מידי פעם (לא עיקום רציני אבל כן שינתה את המנח שלה ואז עיקמתי אותה חזרה למקום).

ניסיתי לשחק איתה בזמן שהרדיו עובד וגם להבריג את הברגים שלה קצת יותר חזק למקרה שהיא התרופפה.

גם לא עזר.

מה כדאי לי לעשות הלאה? יש עוד מוקדים בעיתיים של תקלות נפוצות בנושא?

לא כל כך מזמן גם החלפתי זוג רמקולים קדמיים והטכנאי גם התעסק עם החיבורים של הרדיו מאחורה, חתך וחיבר מחדש חלק מהחיווט כי היה שם קצת בלאגן (שלא אני עשיתי).

אני לא זוכר אם אחרי זה הייתה קליטה רגילה ברדיו אבל אני כמעט בטוח שכן, שהכל היה בסדר.

• תוכן חדש...