Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו אם אני מיירט רחפן שטס בשטח הבית שלי (אבן, רובה אוויר איך שלא יהיה), זה מעמיד אותי בבעיה משפטית? או מהצד השני, את בעל הרחפן?

* כידוע, לרחפנים יש מצלמות. ממש לא תחושה נעימה.

* מדובר על שטח משק במושב לא שטח מטר על מטר באיזה עיר. אין שום ספק בנוגע לאם הוא נכנס לשטח או לא.

* עוד לא עשיתי את זה, אבל שוקל ברצינות להביא לארץ ספורט חדש - צייד רחפנים.

פורסם

לרחפנים אסור לטוס מעל שטח בנוי, מכאן ולהכריז על האיזור, כאיזור צייד רחפנים, הדרך ארוכה.

התסכול מובן, אך לבסוף גם אתה עלול להסתבך.

פורסם

תוריד אותו בלי לחשוב פעמיים. זה לא ייעוץ משפטי.

מי שמטיס אותו יכול להיות גם שליח של עבריינים שבודקים את השטח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם תיירט בלי שהמצלמה תקלוט אותך אז אין צורך במחשבות משפטיות.

השאלה אם מישהו בא לאסוף את השברים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש רחפנים מיוחדים בשביל זה, יש להם רשת שתופסת את הרחפן השני.

במקום לירות ברחפן ולשבור אותו אתה תופס אותו שלם ובמצב תקין. מוכר אותו לכל המרבה במחיר, אולי אפילו לבעלים המקורי שבא להתחנן שתחזיר לו את המתנה מהבר-מצווה שלו.

אפשר לעשות ככה אחלה כסף אם יש לך הרבה רחפנים מעל השטח הפרטי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

מי מפתח את זה? אטיופים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...