Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להחליף מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
להורים שלי, לאחותי, להורים של אשתי ולנו יש מקררי שארפ. שלנו בן בערך שנה וחצי, של ההורים של אשתי בערך 5 שנים ושל ההורים שלי ושל אחותי יותר מזה (לדעתי בסביבות ה 7 פלוס שנים).

לאף אחד מהם לא היתה תקלה אף פעם (טפו טפו טפו, מחר בטח כולם מתקלקלים :) )

מצחיק,דווח לנו אם שרדו חח

מכל מקום אנו עם LG אצלנו 4 שנים לפני היה 11 שנים גם LG

ההורים כנ''ל ואני מכיר עוד חברים שמחזיקים את המותג,

מאד מרוצים,

מעולם לא אשלם על אחריות מורחבת אבל תמיד מוגן במגן נחשולי מתח,

(לקנות לבד לא מטכנאי)

פורסם
באמת היתלבטות קשה, מצד אחד אם הבקו אכן ישמור טוב על המזון אז זה מצויין כי אפילו בלי האחריות זה חצי מחיר מהLG בגודל זהה ופשוט אפשר ליקנות עוד אחד עוד כמה שנים שלבסוף יהיה טוב ואמין מLG בת 6.

מה גם שהמקרר של בקו במחסני חשמל הוא 5000 שקל ופיתאום בLAST יש קארנבל פורים ו25% הנחה על דגם הנירוסה וזה כולל מישלוח וממש גורם להיתלבט.

תגידו- כדאי לחכות אם הרכישה ליקראת מבצע פסח? כי את הLG שלנו קנינו באוקטובר 2016 והיום חצי שנה אחרי המחיר לא ירד ולא רוצה להרגיש פראייר שפיתאום לפסח יצאו אם הנחות/מתנות/הארכת אחריות.

המחיר במחסני חשמל לא נתן למיקוח (שלם וקח עלאק), בזמנו המחיר בשקם אלקטריק היה נמוך משמעותית למרות ששתי הרשתות בבעלות זהה.

אז כדאי לבדוק בעוד רשתות ואתרים, בנוסף לוודא שהארכת אחריות תקפה גם בהם.

המבצע הזה של הארכת אחריות זו סנונית ראשונה למבצעי פסח. האם המתחרים יצטרפו אליהם? תצטרך להמתין ולראוץ.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום מעלה האוב מהשרשור

יש לי מקרר LG  4 דלתות  בן  כמעט 8 לאחר שהדברים במקפיא הפשירו קראתי לטכנאי של ברימאג וזה פסק כי יש נזילה פנימית ואין מנוס להחליף המקרר

איך בוודאות ניתן לוודא כי הנזילה מבפנים?

ירד לי החשק מLG איזה מקרר היום איכותי ולא מדבקה?

תודה מראש לעונים

• תוכן חדש...