Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור לוח שעונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי רכב סיטרואין AX 92

הבעיה היא בנורת אור הדרך שבלוח המחוונים (הנורה הירוקה)

הנורה פעם עובדת פעם לא פעם אור חזק ופעם אור חלש

השאלה היא אייך מחלפים את הנורה ? ניסתי להגיע מאחורנית ולא הצלחתי.

שאלה נוספת היא לגבי המפסק של הדלת , החוט של המפסק נפל לי כשפרקתי את המפסק בשל מגע

רופף, איך מוצאים את החוט ,רעיון?

תודה,

פורסם
היי

שאלה נוספת היא לגבי המפסק של הדלת , החוט של המפסק נפל לי כשפרקתי את המפסק בשל מגע

תודה,

לגבי האור הלוח השעונים, תפתח את החיפוי של ההגה והסוויץ' ואז תראה ברגים של הלוח שעוני, אם אני לא טועה זה מפתח כוכבית. ואחרי שתפתח תמצא את הנורה שתקולה ותחליפה, במקרה והבעיה לא נפתרת אז יש בעיה כנראה במגעים של הלוח מאחורה, או שהמינוס שהמנורה מקבלת לא טוב. אם בכל זאת הסתבכת תלך למישהו מקצועי שמתעסק בעניין.

החוט שנפל לך, איפה הוא נפל? בתוך הגוף של האוטו בפנים או בתוך הדלת?

פורד סיירה-סוס עבודה של פורד

פורסם

היי

תודה על התשובה ,הברגים נמצאים מאחרי החיפוי העליון של ההגה?

ואם כן איך מוצאים אותו?

לגבי החוט הוא נפל בתוך הקורה שלהרכב עצמו.

פורסם
היי

תודה על התשובה ,הברגים נמצאים מאחרי החיפוי העליון של ההגה?

ואם כן איך מוצאים אותו?

לגבי החוט הוא נפל בתוך הקורה שלהרכב עצמו.

תבדוק, כאשר אתה מפרק את החיפוי גם מלמעלה וגם מלמטה אז אתה רואה את הברגים של הלוח תפוסים, לפי מה שאני זוכר זה בחלק התחתון של החיפוי

פורד סיירה-סוס עבודה של פורד

פורסם
היי

תודה,

פרק את דופן הפלאסטיק בצד של המפסק ותעקוב אחרי החוט שיוצא מהגומיה של הדופן, אם זיהיתה אותו משוך בעדינות .

כעת פרק את המפסק ותשחיל בתוך החור שלו חוט קשיח או שטלבאנד דק עד אשר תרגיש את הקצה השני שלו בפתח הגומיה.

ובשלב זה חבר את החוט של המפסק לשטלבאנד ומשוך אותו חזרה.

לגבי לוח השעונים נדמה לי שמעבר לברגים ישנם קליפסים מפלסטיק ואחרי שפקרתה את הלוח הבעיה לא במנורה אלה בבית שלה ,כופף מעט את רגלי המתחת (המגעים) של בית הנורה (הבית יוצא בחצי סיבוב)כלפי חוץ כך המגע יהיה טוב יותר

• תוכן חדש...