Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו עדיין בענייני תיבות הילוכים?

וודאי וודאי :)

DSG6 וגירסאות DSG7 - הרטובות

לא מדבר על DSG7 יבש שהיו בהן בעיות

קובי

:-)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התיבת הילוכים ברכב שלי מעניינת לי את הביצ*ם בערך כמו שתיבת ה-DSG מעניינת אותן (יותר נכון את השמאלית, הימנית מתעניינת רק בנהיגה נטו).

אני פשוט פחות מתחבר לקטע של אנשים שמנסים לעקוץ אחרים כי הם דמיינו כל מיני דברים שחשבו שנאמרו.

אין לי מניות אצל אף יצרן רכב ואף יצרן גירים, אני חובב רכבים ללא קשר ליצרנים.

אם הגיר ברכב שלי הוא הנקודה החלשה שלי אז אני מבסוט לאללה כי הוא יודע להחזיק כמעט 100 קגמ, פוטנציאל בשמיים....

וברשות, מיציתי את הדיון הפורה הזה מבוסס הדמיונות, אם בא לך להמשיך דיונים מסוג החוש השישי עדיף לעבור לפרטי כדי שאולי השרשור עוד איכשהו יחזור לנושא המקורי.

עידן יורדות לי דמעות עד עכשיו :)

ניראה לי אתה יכול לשמוע את הצחוק שלי עד HK

קובי

:-)

פורסם

השאלה המעניינת יותר היא איזו תיבה תהיה ב- RS5. עבור דגמי ה-S זו החלטה נכונה לעבור לתיבה חלקה ונעימה יותר בנהיגה מנהלתית.

פורסם

לפי ההגיון של חלוקה לפי מומנט, ה RS5 תקבל גם תיבה כזו.

בכל אופן לגבי החלקות של הגיר - לא יודע מה הדימיון שבין ה ZF שב 125I לזו, אך במצב ספורט התיבה הזו יודעת לבעוט יופי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

היתה לאאודי גם תקופה עם גירים רציפים שהיו עושים בעיות, וגם אז הם חזרו בהם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה תהליך טבעי היצרנים כל הזמן משפרים.

התיבה של אייסין 6 מהירויות המותקנת כיום בפיז'ו.

אמורה להיות אמינה יותר מאייסין 6 מהירויות המותקנת בגולף דור 5 מלפני יותר מעשור.

לא תמיד פרויקט פיתוח מנוהל בהגיון. ראה מה שקורה במקרים אחרים:

1ProjectManagment.jpg

יהודה

פורסם
האם ישנה אפשרות לדעת, בערך, מה ההבדל בעלות ליצרן בית תיבת DSG7 לתיבה כזאת של ZF?

או לחילופין לתיבה דוגמאת ה-DSG6?

כפול מצמדים יבש כמו DSG7 זול יותר מכפול מצמדים רטוב כמו DSG6, למעשה ההבדלים ביניהן לא מעטים. DSG6 לעומת ZF8 - שאלה טובה. אני מהמר ש-ZF8 יקרה יותר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

האם כל יצרן שמחליט להוציא שני דגמים שלו עם מנוע היברידי למשל זה למשעה שהוא "מודה" שמנועי הבנזין שלו נכשלו? בסך הכל אודי שהיא חברה שמחדשת כל הזמן עוברת בשני דגמים שלה למשהו כנראה מתקדם יותר. והיה ויראו כי טוב, בטח התהליך ימשך, אבל אין כאן שום הודאה בכישלון של ה-DSG. מילא שבפורד זנחו את התיבה הכפולה שלהם לחלוטין וחזרו לאוטומטית רגילה כי הם לא הצליחו להתגבר על הבעיות שלהם, אבל בDSG זה לא המקרה והכותרת והמסקנות שעולות כאן, "קצת" מרחיקות לכת.

פורסם

^ לא ממש הבנתי מה ההבדל בין פורד לוואג במקרה הזה..

בשני המקרים הלקוח נאלץ להכנס למוסך לעיתים תכופות יותר מרכב אחר, אם זה בגלל תקלה בגיר או בגלל בלאי מצמדים גבוה. השאר סמנטיקה..

יום טוב גם לך

פורסם

לא נכון. בוואג הנסיעה הרבה יותר טובה והבעיות קיימות אך פחותות משמעותית מאשר פורד, שם זה היה בלתי נסבל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מילא שבפורד זנחו את התיבה הכפולה שלהם לחלוטין וחזרו לאוטומטית רגילה כי הם לא הצליחו להתגבר על הבעיות שלהם' date=' אבל בDSG זה לא המקרה והכותרת והמסקנות שעולות כאן, "קצת" מרחיקות לכת.[/quote']

בפורד כמה שאני מבין התיבה היא בפיתוח משותף עם GETRAG. לינק מענין בנושא: https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_PowerShift_transmission#Controversy

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...