Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני בחיפושים אחרי רכב ראשון שאקנה לעצמי :-D

אני מגיעה כל יום מכפר סבא לרמת גן ואז מסתובבת עם האוטו הרבה בתוך העיר (כולל חיפוש חניות בתוך העיר). לכן מחפש רכב מיני שיכול לעמוד בנסיעות כל פעם לרמת גן וחזרה אבל אוטו קטן שלא יקשה מציאת חנייה בעיר.

יש לי רשיון רק לאוטומט אז רכבים ידניים לא באים בחשבון.

הכי חשוב לי צריכת דלק וטיפולים לא יקרים.

הסתכלתי קצת באינטרנט מה מוצע בטווח המחירים האלה וראיתי את כל הרובוטית הקטנות (c1, 107) בחיים לא נהגתי בגיר רובוטי, יש כאלה שאומרים שהוא בלתי נסבל ולא להתקרב ויש כאלה שממש אוהבים. ראיתי בנוסף גם יונדאי i10, סוזוקי אלטו, אפילו איזה פיאט 500

הגיר הרובוטי כל כך נורא שעדיף לא להתקרב? אלו מכוניות זולות ובול בגודל וצריכת הדלק ואפילו חדשות יותר ומאובזרות יותר מהאלטו למשל אבל עדיין מפחידים אותי שלא בטוח שזה שווה את זה.

אשמח לעזרתכםם

תודה!!

פורסם

קודם כל תנסי בעצמך ותראי.

בעקרון במהירות עירונית , לפעמים מעביר מוקדם מדיי לשני ולפעמים מושך אותו יותר מדי , מה שגורם להעברות הילוכים מטלטלות וחוסר כוח.

פורסם

העיצוב של הפיאט פנדה מקשה עליי להכניס אותי לרשימה, היא נראית קצת מבוגרת מידי בשביל בחורה בת 21

מה עם הפונטו גרנדה/איבו? אני רואה שיש די הרבה כאלה? השאלה אם זה שווה משהו??

הציעו לי שברולט אבאו ואני רואה שהן נמכרות יחסית בזול ביחס לשנתון שלהן.. בסופו של דבר זה אוטו שיכול להתאים לצרכים שלי?

אני לא מתכוונת להישאר עם האוטו הזה ליותר מידי זמן.. גג שנתיים-שלוש. אז זה יכול להספיק לי בשביל זה לא?

מה אתם חושבים על המיקרה? גם כאלו יש הרבה...

פורסם

אבאו עדיף שלא, פחות איכותית ובטיחותית.

מיקרה אופציה, בלי גיר רובוטי, עם עדיפות לאחת משנת 2011 ומעלה עם מנוע 1.2 וגיר רציף.

פורסם

אפשר רובוטי, אבל בתנאי שעשית נסיעת מבחן אמיתית, נגיד לקחת רכב כזה להשכרה ליום אחד.

אישית אני נהנה מהגיר הרובוטי, כי אפשר לנהוג גם בצורה אוטומטית וגם בצורה ידנית, איפה שצריך.

יש אנשים שלא מסוגלים אפילו לחשוב על נהיגה בגיר כזה - לכן מומלץ לנהוג בעצמך ולהחליט לבד.

באופן כללי בזכות השם הגרוע שיצא לגיר הזה - רכבים כאלה נמכרים במחיר נמוך יותר, ואז התקציב שלך מאפשר לך לקנות רכב חדיש יותר.

• תוכן חדש...