Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הצגת הסמארט בראבוס המאכזבת משהו, חושפת רנו את אחותה התאומה, המיוצרת לצידה בסלובניה וחולקת את אותו מנוע.

אלא מאי, בעוד שהסמארט נמכרת עם גיר דו מצמדי בלבד, הטווינגו היא ידנית - ורנוספורט נגעו בה במגע מידאס שלהם, כך שעוד יש תקווה, לפחות לתושבי אירופה. כאן, לעומת זאת, נמנעת מאתנו אפילו הטווינגו הרגילה...

http://media.renault.com/global/en-gb/renault/Media/PressRelease.aspx?mediaid=79106

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ראיתי כבר תמונות ריגול, נראית מעולה לדעתי. הגיר הידני זו חדשה מדהימה. אני רואה שאכן בסוף היא GT ולא RS כמו הדור הקודם. מעניין אם בשלב כלשהו יציגו גם RS עם מנוע אחר כשכבר לא יוכלו לסחוט יותר מה 900. סביר להניח שלא בגלל ההנעה, אבל נחיה ונראה. לגבי הטווינגו הרגילה שהייתי שמח לראות בארץ בגרסת ה 0.9 טורבו (שגם היא זריזה יחסית), קרסו מדברים על משא ומתן כבר המון זמן, ולמרות שכבר יש גרסה רובוטית מה שאולי היה גורם להם להזדרז עם העניין, עדיין היא לא נראית באופק ופשוט חבל.

פורסם

הקונספט בדמות טווין ראן הוצגה עם מנוע אחורי גדול וללא שורת מושבים שניה בהשראת רנו 5 טורבו 2 האגדית.

לצערנו הרוב הלך לאיבוד בדרך.

מקווה שרנוספורט יעשו את העבודה ויציגו טווינגו rs ידנית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מקווה שרנוספורט יעשו את העבודה ויציגו טווינגו rs ידנית

אני מאמין שזה יכול לקרות, אלא אם יש סעיף בהסכם המיזם המשותף בין דיימלר בנץ לרנו שמונע יצור גרסת קצה כזו.

מנכ"ל רנו-ספורט אמר פעם שמבחינתו ההספק הנמוך ביותר למכונית שלהם יהיה 150 כ"ס. לטווינגו RS הקודמת היו 133.

נשמע הגיוני, לא?

פורסם

הגיוני יהיה להציג אותה בפריז ואת מגאן rs בז׳נבה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

זה נשמע כל כך טוב שגם את עיצוב הפנים המכוער אני אסבול יום יום בשמחה. רק שתגיע לארץ.

קטנה, קלה, הנעה אחורית, ידנית וגודשת. יאמי.

אם זה רק היה 1.6 אטמוספרי ומעלה בכלל הייתי מתחיל לחסוך, אבל אני אסתדר עם הגודש.

אגב מה פלוצואגן מתכננים עם האפ GTI? מישהו יודע? זה קרוב בכלל?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בהתחשב בפוטנציאל הבסיסי של שלדת האפ ואחיותיה, יש כאן פוטנציאל למשהו חביב מאוד.

פעם היתה לפולקסווגן מכונית עירונית בשם לופו - והיתה לה גרסת GTI עם 125 כ"ס. מנסיון אישי בחו"ל, זו היתה מכונית חביבה מאוד. לא ממש הוט האץ', אבל מספיק זריזה ומהנה.

פורסם

עכשיו נשאר רק שיקחו את ה 108 וישימו לה מגדש על ה 1.2. טוב ברור שזה לא מסתכם רק בזה, אבל נראה לי שיהיה רכב מעניין מאוד. מן c2 VTS אבל אולי מוצלחת הפעם.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דווקא אמורה להגיע לארץ, תחילת 2017.

ספורטיבית למי שמחפש גם פרקטיות בתוך העיר, תודות ל variable ratio של ההגה. היא לא מתיימרת להיות רכב ספורט מטורף אבל כן מדובר ברכב מיוחד, רק שתצא כבר באירופה ותעשה עלייה.

• תוכן חדש...