Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 gti סיכום 5000 ק”מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

התחיל בזאת ואספר קצת רקע על עצמי. לפני שרכשתי את ה 208. אספקתי להחליף 5 רכבים בפחות מ 3 שנים. תמיד קניתי רכבים שכביכול היה מבחינה כלכלית הגיוני יותר לרכוש אותם. אבל בגלל זה בא התחלופה הגבוה אצלי. לפחות עד עכשיו שהתאהבתי ב gti.

אז אסכם בצורה קצרה וקולעת את 5.000 הק”מ הראשונים.

בגדול זה הרכב ספורט הראשון שלי ( אלא אם מחשיבים את היאריס ts שהייתה לי )

מבחינת מנוע - מנוע 1.6 טורבו עושה את עבודתו בצורה מושלמת. מה שאני הכי אוהב זה שיש לרכב כוח בכל הילוך שהרכב יהיה. זה תודות למומנט של הרכב.

הצליל פריקה שהרכב משמיע בין העברת הילוכים ממכר. :-)

אחיזה - מהנהיגה הראשונה שביצעתי ברכב דבר ראשון שהרגשתי זה שאני בקרטינג חוקי לכביש. הרכב יושב יפה מאוד על הכביש.

דלק - אני בודק באופן קבוע מהתדלוק הראשון את ממוצע צריכת הדלק. מבחינת צריכה ממוצעת שהרכב עושה לי בנהיגה משולבת 1 ל 10. לדעתי באופן יחסי הצריכה לא רעה בכלל. מכיוון שאני נוטה ללחוץ בדר”כ.

החסרון היחידי שאני חושב כרגע עליו הוא רק נושא הצליל בלחיצה על הגז. ( ניתן לפתור זאת. בהמשך אטפל בזאת ).

לסיכום רכב נפלא. בוודאי שלנהג המתחיל בתחום רכבי ההוט אץ. תמורה מעולה למחיר.

מנוע חזק וטוב. ממליץ בחום !

פורסם

רכב חדש 2016 יד 1 כמובן. אחרי המתיחה.

אם הייתי יודע איך מעלים מהנייד. הייתי מעלה בשמחה..

פורסם

תתחדש ותודה על הסיכום.

בידיוק רכשתי אחת כזו, מחכה שתגיע כבר!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה לכולם.

האמן לי שבגלל הניסיון לחסוך עם כל ההחלפות של הרכבים פלוס טרקטורון, הפסדתי כבר באזור ה 100.000 שח.

מסקנה לקנות ישר מה שאתה רוצה.

פורסם

רכב מדליק, האם התנוחת ישיבה באמת מציקה כמו שאמרו פה קודמים? (הכוונה לקו ראייה לdashboard)

בנוסף, אני חושב שהמראות בצבע כרום לא מחמיאות לרכב , אבל הפסים לאורך הדלתות כן.

פורסם

תודה.

אני אוהב לשבת יחסית גבוה. ברגע שמגביהים את הכיסא אין כל כך את הבעיה שלא רואים את הק“מ הדיגטלי.

אם יושבים נמוך אז זה מפריע. תמיד יש את המכוונים האנלוגים. לטעמי זה שולי.

דווקא אני מאוד אוהב את השילוב של הניקל גם על הגריל וגם במראות צד.

בגלל זה לקחתי צבע שחור. זה נותן הבלטה יפה לטעמי.

• תוכן חדש...