Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית עם מזגן חזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדרשת מכונית עם מזגן חזק שכנכנסים לרכב מקרר מיד.

גודל יכול להיות רכב קטן - סופרמיני או יותר גדול .

נסועה נמוכה בעיקר גוש דן.

רצוי יפני או יונדאי קיה.

תקציב 35 אלף עד 65000 שקל

קניה מפרטי או חברת ליסינג גדולה

פורסם

בi20 הקודמת המזגן עובד נפלא, אמורה להיכנס לך לתקציב ולדרישה בלי בעיה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תודה.

יש הבדלים בדגמים האוטומטיים של ה- i20 הקודמת בחוזק המזגן?

איך עוצמת המזגן ב-i20 לעומת סוזוקי סוויפט מנוע 1500 ולעומת סוזוקי סוויפט מנוע 1200 ?

האם יש הבדל במהירות הקירור בין סוויפט 1200 ידנית לאוטומטית?

האם במשפחתיות 1600 כדוגמת קיה פורטה המזגן מקרר יותר מהר ממכוניות סופר מיני הנזכרות לעיל?

פורסם

עושה רושם שהמזגנים הכי חזקים נמצאים ביפניות וקוריאניות.

הבנתי שזה עניין של כבוד אצלם, שהמזגן צריך להקפיא את הצורה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תודה.

יש הבדלים בדגמים האוטומטיים של ה- i20 הקודמת בחוזק המזגן?

איך עוצמת המזגן ב-i20 לעומת סוזוקי סוויפט מנוע 1500 ולעומת סוזוקי סוויפט מנוע 1200 ?

האם יש הבדל במהירות הקירור בין סוויפט 1200 ידנית לאוטומטית?

האם במשפחתיות 1600 כדוגמת קיה פורטה המזגן מקרר יותר מהר ממכוניות סופר מיני הנזכרות לעיל?

לא יודע להגיד לך לגבי הבדלים בין המנועים ותיבות ההילוכים.

יצא לי לנהוג כמעט בכל דגמי יונדאי מהדור הקודם, הi20 עם מנוע 1.4 אוט' בלטה לטובה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עושה רושם שהמזגנים הכי חזקים נמצאים ביפניות וקוריאניות.

הבנתי שזה עניין של כבוד אצלם, שהמזגן צריך להקפיא את הצורה.

נראה לי שזה לא עניין של מוצא הרכב, אלא של קהל היעד המרכזי - וכאן מובילות בדר״כ המכוניות שמיועדות לשוק האמריקני החם ופחות לשוק האירופי הקר.

לכן גם המכוניות האמריקניות נהנות לרוב ממזגנים טובים מאוד.

פורסם
בi20 הקודמת המזגן עובד נפלא, אמורה להיכנס לך לתקציב ולדרישה בלי בעיה.

גם בדור החדש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)
נראה לי שזה לא עניין של מוצא הרכב, אלא של קהל היעד המרכזי - וכאן מובילות בדר״כ המכוניות שמיועדות לשוק האמריקני החם ופחות לשוק האירופי הקר.

אני חושב שהיום בערך לכל מכונית יש מזגן שיכולת הקירור שלו מניחה את הדעת, גם במזג אוויר ים-תיכוני כמו שלנו. יש מקומות הרבה יותר שחונים.

השוק האמריקני כולל גם מדינות קפואות (מדינות הצפון) והשוק האירופי כולל מדינות שחונות כמו מדינות אגן הים התיכון שחברות באיחוד.

מעבר לכך, לכל יצרן יש שווקים גדולים שיש בהם דרישה למזגן במזרח אסיה (נראה אותך נוסע יום אחד בשנז'ן בלי מזגן) ובחלקים אמידים יחסית באפריקה ובמדינות ערב.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

השאלה האם הכוונה למפוח חזק או טמפרטורה נמוכה. אלה שני דברים שונים. בסיטרואן אני נוסע עם מזגן במפוח דרגה 1 או 2 (מתוך 8) גם בחמסין. יש להם איזה גז יוקרתי 1234Y והוא עובד מעולה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני יכול להעיד שבסיד סטיישן (שאצלי מ 0 ק'מ) המזגן ממש לא משהו, אז ככה שזה לא מעיד או שמדובר בפשלה נקודתית ברכב שלע

Sent from my eMAX mini using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...