Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ושלום,

לאחרונה, רכשנו את הרכב Subaru XV החדש.

לצערנו הרב - המערכת שמגיעה (בסיסית ביותר) ללא עברית וללא יכולת Android.

אז יש 2 אופציות:

1. התקנת עברית - ונסתדר עם זה, ללא יכולת אפליקציות או התחברות למכשירים (פרט לדיבורית טלפונים או מוסיקה).

2. לרכוש מערכת חדשה אנדרואידית עם אפליקציות ויכולת להציג עברית ולהתחבר למכשירים - חשובה התמיכה מההגה, מצלמת הרוורס.

אני בטוח שיש עוד מאוכזבי סובארו בפורום.

אשמח לעצת בעלי הידע והניסיון בכך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברים ושלום,

אז יש 2 אופציות:

1. התקנת עברית - ונסתדר עם זה, ללא יכולת אפליקציות או התחברות למכשירים (פרט לדיבורית טלפונים או מוסיקה).

2. לרכוש מערכת חדשה אנדרואידית עם אפליקציות ויכולת להציג עברית ולהתחבר למכשירים - חשובה התמיכה מההגה, מצלמת הרוורס.

מקווה שיעזור לך אני כבר התייאשתי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?586720-Mirrorlink-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%9C%D7%97%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%9C-Subaru-xv

פורסם

אגב יש לך אופציה להתקין מתאם אנדרואיד ב3.500 שח שבעצם נותן לך מסך אנדרואיד בגרסה ישנה אטי מאוד ויקח לשרותי מיקום להתחבר חצי שעה לאחר כל הנעה של מנוע . התקנתי למרות שהיו פה המלצות לא להתקין ואני בוכה על זה .

היו שמועות שסובארו תוציא עדכון MIRRORLINK ( עדכון תוכנה סהכ ) אבל זה בגדר שמועות וסובארו שמה .... על הלקוחות שלה לגבי הוצאת עדכון ל עברית ללקוחות הישראלים שלה גם לא מעניין אותם ושתבין בתוך מערכת בהגדרות יש אופציה לעדכון מערכת דרך USB של האוטו זה אומר מה שסובארו צריכה זה להשקיע כמה אלפי שקלים בודדים ולשמח המון לקוחות בארץ ובעולם אבל שוב לשמח לקוחות זה לא בראש סדר עדיפויות שלה. לצערי ולצערך ........

פורסם

לדעתי כמעט כל יצרני הרכב לא תומכים בעברית וזה כולל גם את הבכירים שבהם שם מערכת מולטימדיה יכולה בקלות לעלות כמה עשרות אלפי שקלים.

ישראל היא שוק קטן והדרישה לעברית לא באמת מזיזה למישהו בתעשיית הרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
נשמע לי מוכר. זה מה ששלחת לי לפני חצי שנה ואני עד היום מחכה לתשובות .

קיצר שירות על הרמה יש לכם !

חחח. חרטטן ברמות האייל מסובארו הזה! לא רק לך הוא כתב וגם אני מחכה לתגובה או איזה אמירה ממנו, חוץ מהמשפט המפורסם שלו.

מוזר זה שבדקתי בחברת סובארו ולא מכירים אותו כלל!

פורסם
אהלן חברים ושלום,

אז יש 2 אופציות:

ראשית - לא הייתי רץ ומחליף את המערכת המקורית, זה קלריון ואיכותי!

וכן כבר נפתח דיון בנושא זה! תוכל להתרשם כאן עברית למולטימדיה מקורית .

בעקרון אין אפשרות להוסיף עברית! אפשר להוסיף מתאם אנדרואיד (מוגבל ומיושן) למערכת המקורית (לי יש את זה).

• תוכן חדש...