Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל לקנות פלואנס דיזל מליסינג.

נניח רכב בן 3 עם 100000 ק"מ

איך היום האמינות של רכבי רנו בגילאים 3-8 שנים ובקלימוטראז' גבוה?

אתם חושבים שזה צריך להיות שיקול לרעת הפלואנס או סתם דעות קדומות מהעבר?

אני נוסע כ-30000 ק"מ בשנה בין מודיעין לכפר סבא, ומלבד החסכון בדלק הנוחות והבטיחות חשובים לי. יש לכם אופציות אחרות שנראות רלוונטיות?

תודה מראש

ערן

פורסם

קנגו 10' שהיה אצלנו במשך 5 שנים ועשה 190 אלף ק"מ - קלאצ' נשרף בק"מ מאוד מוקדם - מעבר לזה כלום.

פלואנס דיזל 13' שהייתה צמודה אליי ועשיתי עליה 30 אלף ב2-3 חודשים - גם כלום אבל קיבלתי אותה עם 10 אלף.

כמו ברכבים אחרים עם מכלולים כאלה, ממליץ לבדוק את תקינות תיבת ההילוכים הרובוטית והטורבו.

על הפלואנס- מאוד נוחה וחסכונית , בק"מ כזה ממליץ לך לחפש אחת עם בקרת שיוט.

כמו כן המגאן דיזל גם אופציה, ויש גם את הקיה סיד דיזל שמגיעה ב5 דלתות ובסטיישן.

פורסם

בארגון שלי יש כמה פלואנס 13 עם 120,000 קמ ויותר. אין בעיות מנוע כלל. ל2 מה היו בעיות גיר יקרות. למעט זה והמזגן המבאס אחלה רכב.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

אני עם פלואנס דיזל ו 93000 ק"מ, הרכב נוסע נהדר וסוחב היטב, לא מזמן נתקע פעם ראשונה בכביש 6,

לטענת הליסינג הוחלף שמן ופילטרים והרכב כמו חדש (למעט שריקה קטנה מהרצועות אחרי הטיפול).

בקיצור ממליץ בחום, בנסיעה לא חסכונית בעליל צריכת סולר קבוע 1/18

פורסם

תודה לכל העונים

אבל לגבי שאלתי על קניית פלואנס דיזל יד שניה עם 100000 ק"מ בערך ובתקווה שתשרת אותי למס' שנים:

יש למישהו ניסיון עם פלואנס עם קילומטראז גבוה ובת 5 שנם בערך?

תודה

ערן

• תוכן חדש...