Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב חדש Seat Ibiza Style 2016 BLACK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

13239950_10204485936547592_6034375596678627627_n.jpg13267750_10204485936707596_378204788550731933_n.jpg

מאוד מרוצה מהרכב!

עיצוב מאוד יפה ומפתיע בעייני ממש לשנייה לא האמנתי שזה הרכב שלי שראיתי אותו.

ואבזור עשיר מאוד ועונה על התמורה בצורה מוחלטת!

אחלה חווית נסיעה, מנוע קטן ועצבני!

פורסם

תתחדש, נראית מאוד טוב. תשמור עליה, תטפל בזמן ואל תתלהב ותקרע אותה כשהיא חדשה, תבצע הרצה כמו שצריך עם כמה שזה "קשה".

דבר שני, תטוס בהקדם האפשרי להשחיר חלונות (אני אתן לך שמות של מקומות אם בא לך)בציפויים הכי טובים בעולם.

בהצלחה.8)

פורסם

אני רואה שהרכב החליף מיקום בשתי התמונות, תוריד את הניילונים, לא חבל לטגן את הגב והראש ולסכן את החיים בגלל זה?

פורסם
תתחדש, נראית מאוד טוב. תשמור עליה, תטפל בזמן ואל תתלהב ותקרע אותה כשהיא חדשה, תבצע הרצה כמו שצריך עם כמה שזה "קשה".

דבר שני, תטוס בהקדם האפשרי להשחיר חלונות (אני אתן לך שמות של מקומות אם בא לך)בציפויים הכי טובים בעולם.

בהצלחה.8)

כמה מחיר של השחרת חלונות?

אני רואה שהרכב החליף מיקום בשתי התמונות, תוריד את הניילונים, לא חבל לטגן את הגב והראש ולסכן את החיים בגלל זה?

זה מהסוכנות וזה מהבית שלי שחניתי, אני אוריד את זה בהזדמנות הראשונה מחר :)

פורסם
תתחדש אחלה רכב.

האם הג'אנטים זה בתוספת? הצבע כמובן.

כן אחי יש תוספות לאיביזה סטייל

אחת מהם נקראת BLACK

שזה מוסיף כמה דברים ומבינהם הגנטים

פורסם

תתחדש, נראית מעולה בשחור!

זו ה-1.2 או ה-1.0?

ראיתי לא מזמן איביזה חדשה ברמת גימור FR עם לדים בתאורה הקדמית ומאחורה.

זו תוספת או גרסה אחרת לגמרי?

פורסם
תתחדש, נראית מעולה בשחור!

זו ה-1.2 או ה-1.0?

ראיתי לא מזמן איביזה חדשה ברמת גימור FR עם לדים בתאורה הקדמית ומאחורה.

זו תוספת או גרסה אחרת לגמרי?

1.0 שלי

ה-FR זה רמת גימור, זה גרסה אחרת לא משהו שאפשר לעשות עם איביזה סטייל

• תוכן חדש...