Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא בטוח אבל יש לי חשש קלל שהטרמוסטט שלי תפוס במצב פתוח לא מעט זמן אם כי הטמפרוטרה לא יורדת בקיצוניות ללמטה יותר מדי אבל רואים שהוא לא תמיד בחצי ויורד טיפה.

עכשיו זה חליפי , לא זוכר למה פעם החליפו לי אותו- כנראה יישור קו או חלק מטיפול גדול שהיה צריך לעשות.

עכשיו, אמרתי למכונאי שהנוזל מקורי עולה לפחות 200 שקל ואני לא רוצה לשים משהו פשוט יותר ברכב הזה, אז הוא אמר לי שאפשר לקחת ג'ריקן ולרוקן את הנוזל המקורי כביכול שיש לי במערכת (אסף מהכנופייה נתן לי אותו פעם) ולהחזיר חזרה ואז חסכתי כסף של הנוזל.

האם לדעתכם זה כדאי לעשות דבר כזה?

כמובן שאני עוד לא בטוח שהטרמוסטט במצב פתוח אבל יש לי תחושה שכן.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לא כל כך בקיא בעניין אבל מה שאני אוכל לומר זה שכל פעם שהחליפו לי טרמסוטט (ושה קרה כמה פעמים) תמיד החליפו לנוזל חדש

פורסם

אני לא אשם שנוזל מקורי גם לרכבים שעוד שניה נכנסים לאספנות עולים 200 שקל.:|

אני אברר כמה תרמוסטט מקורי עולה, נראה לי קרוב ל300 שקל.:shock:

מקס, אין לי משקעים בביצים, תודה.8)

פורסם

איו שום בעיה לעשות את זה, אבל מאוד לא נוח עם מיכל כמו ג'ריקן. צריך כלי אגירה נמוך, רחב ושטוח. אחרת כל הנוזל יתפזר.

פורסם

אין שום בעיה, אבל כמובן לא להחזיר נוזל שלא נראה צלול ונקי. אם הנוזל עכור כדאי לרוקן ולהחליף.

לגבי הנוזל - אם אתה ממלא LLC ולא SLLC, אתה יכול לעבור בהחלפה הבאה לנוזל אנאוס. מגיע באותו מיכל, באותו צבע, ומחברה יפנית. וגם כתוב עליו שהוא Long Life. לדעתי זה הימור די בטוח. אני משתמש בו כבר כשנתיים בסטארלט הוא עולה חצי מהמקורי. כשהחלפתי תרמוסטט בשנה שעברה (כי עשו בו פעם חורים גדולים, מוסך של חאפרים) הכל נראה נקי וללא שום קורוזיה.

כשתחליף את התרמוסטט לא יישפך המון נוזל, בערך ליטר, וגם יהיה לא קל לאסוף אותו, אז כדאי לפרק צינור, לרוקן ממנו, לסגור ואז לפתוח את בית התרמוסטט.

פורסם

אני אחכה למשכורת הקרובה בע"ה.

יש לכם המלצות אותי על תרמוסטטים חליפיים איכותיים מאוד?

אני יודע מה מוסכים קונים (אני עובד בחלקי חילוף) וזה טרמוסטט יפני באריזות לבנות ולפי מה שאני יודע אין איתם בעיות.

מצד שני, אני מודע לכך שהם יכולים להיפתח מוקדם מהצפוי וכמובן MADE IN JAPAN אבל מקורי זה לא.

מצד שני, טרמוסטט מקורי של טויוטה, ידוע לכם אם אני צודק וזה באמת קרוב ל300 שקל?! איזה מחירים הזויים!

אשכרה, אם אתה קונה טרמוסטט מקורי, נניח יעלה קרוב ל300 שקל+נוזל מקורי שעולה 200 שקל בערך+עבודה, אתה מתקרב ל700-800 שקל רק על החלפת טרמוסטט וכל מה שנלווה אליו. הזוי ביותר.

פריג', יא מלך, תודה. אני לא אבצע עבודה בלי אפשרות לשמור על הנוזל כי הוא די חדש אז באמת חבל על הכסף.

פורסם

אושריקו , תקשר לאבי ותשאל אותו מחיר , לגבי ההחלפה אני מאמין שאפשרי למצוא זמן וטחד מחברי הפורום יעזור[emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

אז תלכלך את הידיים קצת, ותחסוך .

גם אשה יקר להחזיק-יודע כמה עולה מסעדה,צימר? בושם טוב?

תרמוסטט איכותי ונוזל קירור איכותי לרוב יביאו לתוצאה מאריכת שנים של התרמוסטט.

לא שמעתי על אנשים שמחליפים פעם בשנתיים/שלוש תרמוסטט כך שזה מתאזן

פורסם

סליחה על הבורות, אבל כשמפרקים תרמוסטט חייב לרוקן את כל הנוזל או רק צת ממנו? לא הבנתי. דברים כאלו לא הספקתי לעשות במוסך בעבר הרחוק.:twisted:

בקורולה שלי הוא יושב באיזור המפלג, וצריך לפרק כנראה שם לא מעט.

מקס, אני מוכן לקנות לכל אישה 2000 בשמים , העיקר שתריח טוב.

• תוכן חדש...