Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החתיכות פיתה המטוגנות עם זעתר זה מכה. אתה מחכה שיסיימו להכין לך את הפרגית ובינתיים יורד עליהן כאילו אין מחר. זה והחציל המטוגן. יש גם מקומות שיש צ'יפס וכדורי פלאפל חופשי אז בכלל חגיגה, המנה שהזמנת זה סתם פיקציה. אתה באמת בא כדי לבלוע צ'יפס וכדורי פלאפל ללא הגבלה על הדרך מזמין משהו כדי שלא יזרקו אותך.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם
ענייני מס הכנסה.

היו מקרים שהחנות הצהירה על x מנות, והחוקרים ספרו להם x+100 "סופיות" של פיתות בפח.

במה זכיתי?

(לא אוהב פרגיות. מעדיף כבש/הודו מעורב)

בדיוק אתמול שמעתי את הסיפור הזה מגיסתי שעבדה במס ההכנסה.

הם באו לפלאפליה בטבריה והציעו לבעלים לרכוש ממנו את כל החתיכות לטובת אותו מאפה זעתר.

החמור מכר להם וכך הם הפילו אותו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המובטל ישר פתח ואמר: "רציתי להגיד לך תודה על העזרה. הצלת אותנו מחרפת רעב. אבל אני מבטיח להחזיר לך את הכסף בהקדם".

"אתה כנראה לא הבנת, איש יקר", הסביר איש העסקים, "לא נתתי לך נדבה. זו הייתה מקדמה. אתה הולך לשפץ לי את המטבח. אתה נגר, לא?"

הנגר המובטל הביט בעיניו של איש העסקים ו.....

ותחושת אכזבה מילאה את נפשו כי הבין שיצטרך לעבוד עכשיו ושהכסף לא בא בחינם כמו שחשב.

סיפור נחמד לילדים בגילאי חטיבת הבניים. רק להוריד את ענייני אביהם שבשמיים וכו'

אגב, אפשר גם לסייע לאנשים שאינם יהודים! אולי תתפלאו, אבל הם אשכרה גם בני אדם...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך לסייע לכל מי שבאמת זקוק לסיוע. אבל צריכים לדעת להפריד את הרמאים מהנזקקים האמיתיים.

יש ארגוני צדקה שיש להם טלפנים וכל מיני אוספי תרומות. זה לפעמים מעלה בי שאלות כי ממה האנשים האלה מתפרנסים? הם מקבלים אחוזים מהכסף שהם מצליחים לגייס או שהם עושים את זה 100% בהתנדבות ויש להם בן זוג עשיר כך שהם לא צריכים לעבוד בעצמם? כמה אחוזים מהתרומה באמת מגיעה לנזקק כשתורמים למפעל צדקה מוסדר כזה, שיש לו גם קבלות למס הכנסה ומנכ"ל ועובד כמו חברה רגילה.

פורסם

לכסף שמסתובב יש נטיה לזלוג לצדדים. ואיפה שיש יותר כסף ככה יותר אנשים בשרשרת נהנהים ממנו.

כמה כסף מגיע בסופו של דבר לאותם האנשים שהוא היה מיועד להם? כנראה של נדע, אבל אני חושב שלא הרבה בכלל...

פורסם (נערך)

אם כבר רמאות-תרומות-עמותות

היה לי חבר שאח של אבא שלו היה באיזשהו דרג בכיר בעמותה שחילקה אוכל לנזקקים, וכיאה ל"שומר אחי אנוכי", גם ביתו של החבר (שרחוקים מאות אלפי שקלים מההגדרה "נזקק"), היה מקבל משלוחי מזון, וכאשר לא היה שאטל זמין, האב היה פשוט בא ולוקח. קניות כמעט ולא היו עושים בבית הזה, רק במידה והיה חסר משהו ספציפי.

אני פוגש כמו כל אחד מקרים כאלו של לכאורה "בטלנים" שלא רוצים לעבוד, אבל אני לא מכיר אותם לעמוק כמו המקרה הנ"ל ולכן לא אפתח אותם פה, אבל אותו נגר מהסיפור המדובר פשוט מזכיר את המערכון הקלאסי של שלישיית מה קשור עם הבטלן בלשכת העבודה.

אגב, נזכרתי במקרה מצחיק שקרה לי בצבא-

הייתי אחראי על העברת ציוד שנתרם במטרה להעביר למשפחות של חיילים נזקקים (לרוב פריטים במצב טוב ולא בלויים). היו פעמים רבות שהיינו מביאים את הפריטים (ספות, שולחנות, וכד'), עולים כמה קומות עם זה, ומקבלים סרוב מהמשפחה כי זה לא היה חדש. אחת מהן פעם אחת אמרה לי "שהיא היית מתביישת לזרוק את זה". הצבא לימד אותי שרבים מבני ישראל יעשו PUPPY EYES, ישקרו, ירמו ויתמרנו, וכל זאת במידה והם יקבלו משהו בחינם, גם אם הם לא צריכים אותו. הייתי מגיע לבתים שהיו נראים יותר טוב מהבית שלי. מאנטליות שמזכירה לי את דוברי הערבית שפגשו לראשונה את מדיניות הרווחה אירופאית. כמו שכלבי רחוב מסויימים הבינו שיש להם יכולת לתמרן בני אדם בעזרת אמוציות, ככה גם אותם נזקקים. מעטים מי שמגיע להם, ומעטים יותר מוכנים לקבל. כל השאר (לפחות בעיני) - טפילים בדמות אדם.

עריכה אחרונה על ידי duki
פורסם

סיפור נחמד.

כנראה תרגיל שיעורי בית בחוג תסריטאות של נוער שוחר מדע, כשהמטרה המוגדרת היתה כתיבת סיפור ברמת אמינות אפסית ורמת דביקות גבוהה.

הכנסת אותי ללופ - אתה בטוח שבבגט נכנס יותר פרגיות מבפיתה? ובחמגשית?

אני לא ארדם עכשיו...

מה אתה? ילד?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?226298-%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%94-%D7%91%D7%91%D7%90%D7%92%D7%98-%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%94%D7%91%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%96%D7%94

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כן אבל זה שווארמה, ששם הפורס הוא גם המגיש, או לפחות חשוף למידע בדבר אופן הגשת המנה.

פרגית נצלית מאחורי הקלעים, שם לכאורה הצולה לא מודע ךסוג ההגשה ולכן לכאורה לא משנה את כמות הבשר בהתאם.

אלא אם הוא קורא את הבון כולו...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני פעם הזמנתי עם חבר פרגית בבגט ובפיתה, ראינו אותם מעבירים חתיכת פרגית אחת מהשיפוד שלו לבגט כי לא הכל נכנס בפיתה. אולי גם על זה אפשר להפיל אותם במס הכנסה.

פורסם

ישה, בהודעה המקורית שלך שכחת לרשום

"...וכולם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה.

הסוף."

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני חושב שכל אחד יספר את סיפור הרמאות(סיפורי ניסים ונפלאות של מיסיונרים) הכי טוב שהוא מכיר

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
חמגשית זה המקבילה לצלחת לא ?

חמגשית זה צלחת בטייק אוויי

יש ארגוני צדקה שיש להם טלפנים וכל מיני אוספי תרומות. זה לפעמים מעלה בי שאלות כי ממה האנשים האלה מתפרנסים? הם מקבלים אחוזים מהכסף שהם מצליחים לגייס או שהם עושים את זה 100% בהתנדבות ויש להם בן זוג עשיר כך שהם לא צריכים לעבוד בעצמם?

אסור לך לקחת מכספי העמותה, אבל אתה יכול לקבוע לעצמך משכורת (לרוב לא ממש עובדים של בהתנדבות, לא בדרגים הבכירים).

זאת גם אחלה שיטה להלבנת כספים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שזו הסיבה מספר אחת לקיומן של עמותות בישראל.

הסיבה השניה לדעתי היא תשלום פרוטקשן מאנשי עסקים בינוניים ומעלה לעבריינים בכירים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זאת סיבה מספר אחת לקיום עמותות בכל מקום.

גם בצלב האדום חלק מאוד קטן מהתרומות באמת מגיע לנזקקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...