Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה צודק מיליון אחוז. אני אומר אולי התבקש לשלם X ושילם רק חלק וכו וכו וכו

תהיה בטוח שאילולא הוא לא היה עומד בצד שלו בעסקה הוא לא היה מקבל אפילו בורג, קל וחומר שלא מנוע.

פורסם
אתה צודק מיליון אחוז. אני אומר אולי התבקש לשלם X ושילם רק חלק וכו וכו וכו

מה הקשר? כשאתה משלם באשראי בתשלומים כי אין לך יכולת לשלם, ותקבל מוצר אחר, אני אגיד לך "אבל לא שילמת הכל".

תוציא מהראש שלך את המחשבה הזאת, אתה טועה וסתם מכניס את עצמך לסרטים.

אסביר - ברגע שאתה, או כל אדם כזה או אחר, סוגר חוזה, חותם על חוזה, מעביר תשלום, בין אם זאת מקדמה של 5 שקלים ובין אם זאת מקדמה של 50,000 שקלים, קל וחומר תשלום של 150,000 שקלים שלך אפילו אולי אין בחשבון וקל לדבר, אותו נותן שירות לא מחויב לך? לא מחויב לו? אז איפה אנחנו חיים? מה זה השירות הזה או ההתייחסות הזאת?

חמור מאוד.

קל לדבר כי לא אתה שילמת 150,000 או גם 50,000 ומחזיק רכב ששווה בערך מליון וכו'.

כשאתה הולך לחנות לקנות תחתון וקיבלת שירות לא טוב כולם יודעים לבכות יפה מאוד ולעשות רעש ישראלי.

אדם מכובד הניח סכום שלחלקנו ביחד אין אפילו זמין נזיל ואתה בא ואומר שכביכול היבואן לא חייב לו כלום?

חביבי... לקחת משהו לתקן? לטפל? נחתם הסכם? שלום על ישראל.

נסה ליישם בחיי היום יום.

פורסם

אני נוטה לשער שזו טעות בתום לב, המכונית שלו היא הטופ בהיצע של מרצדס, קשה לי להאמין שינסו לעבוד עליו כדי לגזור קופון.

דבר נוסף, 150k שדרשו ממנו עבור המנוע זה סכום מאוד נמוך ביחס למנוע שהוא באמת פאר היצירה.

כדי לסבר את האוזן, כשהלך לי הגיר קיבלתי ממרצדס הונג קונג הצעת מחיר לגיר חדש על סך 70k שקלים לפני משלוח, וזה לגיר פשוט מאוד יחסית, פלנטרי 5 הילוכים.

נוסיף על זה מיסים שצריך לשלם על אביזר יקר כזה בישראל ומחיר הגיר שלי בהזמנה מישראל כנראה יחצה את ה-100k שקלים.

לא נראה לי הגיוני בכלל שמנוע כל כך טכנולוגי שלמעשה נחשב למנוע הבכיר של היצרן יהיה כל כך זול, בטח כאשר מדובר ברכב שמחירו כחדש נשק ל-3 מליון שקלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הבנתי איך אתה משייך את החוסר הבנה שלך לסכום שנדרש לבין זה שלא סיפקו לו את המוצר שסוכם. אם הם לא היו אמורים לספק את המוצר המדובר, אז איפה הטעות שעליה הם מתנצלים? מה יש פה מה לתהות על זה יותר מדי.

פורסם

אתם מפספסים את הפואנטה. אם הטענה של כלמוביל נכונה (כלומר - הם הציעו לו להחליף את המנוע והוא לא הסכים בשל דרישות פיצוי) - הקייס שלו לא בטוח בכלל. קודם כל היה עליו להקטין את הנזק שלו ולקבל את ההצעה. לא עשה את זה - הוא בבעיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שעידן אומר זה שכנראה הטעות הייתה עוד בשלב הצעת המחיר. בגלל תקלה בקריאה של קוד הדגם אנשי היבואן הניחו בטעות שמדובר בדגם פחות יקר ונתנו הצעת מחיר למנוע הזול יותר, שזה מה שסופק ללקוח. הרמז הוא המחיר הנמוך יחסית של המנוע.

הטעות עליה הם מתנצלים היא כנראה הסיווג השגוי של הרכב, מה שהביא להזמנה של חלק שגוי.

לי זה נשמע כמו תאוריה הגיונית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ואם שניכם צודקים (ובעצם מכרו לו מנוע זול יותר במקום מה שצריך) אז הם עוד יצאו בסדר כשהציעו לו לבוא להחליף ראש-בראש למה שבאמת מתאים לרכב שלו, אע"פ שהוא לכאורה הרבה יותר יקר, כביכול.

מעניין לאן זה יתפתח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רומן, במקרה ספציפי כזה של מכונה טכנית מורכבת, אי אפשר לכעוס על אדם שיעדיף להמנע מלשהכניס את הרכב למי שכבר עשה לו נזק (לא משנה אם בתום לב או בנוכלות) ולדעתי, הגיוני מאוד הבקשה שלו, תנו לי את הכסף ואני אלך לטפל במקום אחר. בקשר לגובה התביעה, זה כבר משהוא אחר.

בנוגע להליך הזמנת המנוע, זה לא שהמחסנאי מרים טלפון ליורגן בגרמניה. תארוז לי מנוע ל S65 שנת 2009 אלא הליך ההזמנה הוא אך ורק עפי הvin של הרכב הספציפי ולכן תמוהה בעיני שבטעות הגיע מנוע אחר ולא שמנו לב.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יתכן שהעתיקו את ה-VIN באופן שגוי ואז הוזמן מנוע לרכב דומה אך עם מנוע קטן יותר מזה של הלקוח. מכאן גם ההתייחסות של היבואן לרכב מייבוא אישי, במובן הזה שרכב כזה לא רשום אצלם במערכת ואז יש סיכוי גדול יותר ל-VIN שגוי בתהליך ההזמנה.

חנויות חלפים של יבואנים מעדיפות לעבוד עם מספר רישוי ולא עם VIN כי (1) זה יותר קצר (2) יש רק ספרות (3) אפשר לבדוק מי הבעלים הרשום ואז יש הצלבה למידע. כשרוכשים לפי VIN תמיד יש Disclaimer שהאחריות על התאמת החלק היא על הלקוח. לא יודע איך זה עם מנועים אבל לא אתפלא אם זה פועל באופן דומה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני סתם לא מצליח להבין איך מתקינים מנוע לא נכון בטעות.

תתחיל לקרוא קפקא.

בכל מקום עבודה, יש אחת לכמה זמן מקרה מיוחד, שבו כל מי שנוגע במשהו טועה טעות קטנה- והתוצאה הסופית היא שיקוץ שצריך להרוג עם אש.

אתה לא מצליח להבין איך טעו במנוע. ובכן, אני מכיר מקרה שבו חיברו מטוס לחשמל- עם השטקער הפוך. דבר ששרף את כל החשמל הפנימי במטוס. איך הצליחו? גם הזוי. לשטקער יש צורה מיוחדת כדי שזה לא יקרה. אז בגלל שהוא לא נכנס, לקחו פטיש. בסוף נכנס.

איך טעו במנוע? בדיוק מישהו דיבר עם הפקידה שהקלידה, והיא טעתה בדגם. המחסנאי לא ידע שזו טעות, והזמין את החלקים. המתקין ביקש תוכנה לעדכון המחשב רכב, איש הרכש סיפק לו אותה, ואף אחד לא שאל שאלות כי זה כתוב.

זו דרך אחת להשתלשלות המאורעות.

דרך נוספת היא, כמובן, "שלוווווום חחח בוא תראה איזה צחוקים נשים לו מנוע פיצי בצחוק נראה אם הוא ישים לב"(המחסור בסימני פיסוק במקור יחד עם המבטא לבחירתכם).

ובואו לא נשכח שקיימת אופצייה נוספת, שבו במרצדס מאד רצו לעמוד בהבטחות על פליטת הגזים של הרכב, והמנוע הקטן עומד בתקנים... של המנוע הגדול.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה מסכים איתי שבהזמנת החלק מהיצרן, אין לרישוי של הרכב שום רלוונטיות או נוכחות?

היצרן מקבל הזמנת חלק לרכב ספציפי רק על בסיס VIN.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא הבנתי איך אתה משייך את החוסר הבנה שלך לסכום שנדרש לבין זה שלא סיפקו לו את המוצר שסוכם. אם הם לא היו אמורים לספק את המוצר המדובר, אז איפה הטעות שעליה הם מתנצלים? מה יש פה מה לתהות על זה יותר מדי.

הו,

בוקר טוב לאינטיליגנט הפורום, בוא ספר לי מה לא הבנתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה הקשר? כשאתה משלם באשראי בתשלומים כי אין לך יכולת לשלם, ותקבל מוצר אחר, אני אגיד לך "אבל לא שילמת הכל".

תוציא מהראש שלך את המחשבה הזאת, אתה טועה וסתם מכניס את עצמך לסרטים.

אסביר - ברגע שאתה, או כל אדם כזה או אחר, סוגר חוזה, חותם על חוזה, מעביר תשלום, בין אם זאת מקדמה של 5 שקלים ובין אם זאת מקדמה של 50,000 שקלים, קל וחומר תשלום של 150,000 שקלים שלך אפילו אולי אין בחשבון וקל לדבר, אותו נותן שירות לא מחויב לך? לא מחויב לו? אז איפה אנחנו חיים? מה זה השירות הזה או ההתייחסות הזאת?

חמור מאוד.

קל לדבר כי לא אתה שילמת 150,000 או גם 50,000 ומחזיק רכב ששווה בערך מליון וכו'.

כשאתה הולך לחנות לקנות תחתון וקיבלת שירות לא טוב כולם יודעים לבכות יפה מאוד ולעשות רעש ישראלי.

אדם מכובד הניח סכום שלחלקנו ביחד אין אפילו זמין נזיל ואתה בא ואומר שכביכול היבואן לא חייב לו כלום?

חביבי... לקחת משהו לתקן? לטפל? נחתם הסכם? שלום על ישראל.

נסה ליישם בחיי היום יום.

אני מתייחס בעיקר לעובדה שאתם קוראים את מה שכתוב בתקשורת וחושבים שזה באמת הסיפור. התקשורת מעבירה לציבור הרבה מידע חשוב אבל אני יכול לומר לך מניסיון שאם אפשר לסלף טיפה או לסלף הרבה כדי שיהיה יותר מעניין לקוראים, הם לא יהססו לנהוג כך.

אם הייתי יודע שאתה מעורב ויודע את הפרטים ממקור ראשון, לא הייתי מתווכח. אין לך מושג מה בדיוק היה שם. אתה נתלה על כתבה בעיתון. בדיוק כמו שאתה לא יודע כמה כסף שילמתי על הרכב שלי ומסיק שזה כנראה באיזור הממוצע של 50-100 אלף.

פורסם
הו,

בוקר טוב לאינטיליגנט הפורום, בוא ספר לי מה לא הבנתי.

אתה מוזמן לתת לי איזו כותרת שנוח לך ומתאים לך אם זה מה שעושה לך את זה, אין לי כוונה להתווכח איתך ולא להחליף איתך מילים בצורה כזו, מתנצל שנחבל לך האגו, תמשיך הלאה.

• תוכן חדש...