Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתם את הכתבה הזאת?

ציטוט:

יבואנית מרצדס תיאלץ להתמודד מול תביעת ענק של לקוח, לאחר שהתקינה ברכב הפאר שלו מנוע קטן וחלש משמעותית מהמקורי מבלי ליידעו ולדבריו הונתה אותו. כלמוביל: "החברה לא תיכנע לניסיון פסול להתעשר על חשבונה".

איך קורה שמתקינים מנוע אחר ברכב?

ועוד רכב כמו ה-S65 AMG?

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבלי לייעץ משפטית למישהו שקנה S65, אבל אם הטענות של כלמוביל נכונות הדרך שלו לפיצוי לא תהיה סוגה בשושנים. קייס מעניין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

את האמת, על פי הכתבה, אני נוטה יותר להאמין לחברה(לא שהם צדיקים גדולים-"פנתה ללקוח לאשר החלפת מנוע חדש" פחחח, כן בטח)

אבל עושה רושם שבאמת יש כאן ניסיון לעשות קופה

פורסם

ברכב יד שישית משנת 2009 לא נראה לי איך הוא יקבל מיליון ש"ח.

מניח שכמו תמיד השטן טמון בפרטי המקרה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

אני מסרב להאמין שזה טעות אנוש, זה לא המוסך הפרטי שלך שאתה עושה בו שיפורים,

כל דבר שנרכש, כל דבר שיצא מהמלאי,כל דבר שהותקן, הכול מסודר, הכול נבדק, פעמיים אפילו יותר.

בטח ובטח שמדובר בדגם כזה מיוחד.

ברור שהם יטענו לטעות אנוש, ברור שהם יגידו שזה בתום לב, וברור שהוא צריך לתבוע אותם, ועם עו״ד טוב, הוא יזכה, לא יודע אם בכזה סכום, ולא יודע באיזה פיצוי בכלל, אבל ברור שיזכה.

*ויותר מזה אני אחמיר ואומר, מה לעזאזל אתה עושה עם מנוע חליפי ולא מקורי? זה כשלעצמו מוכיח שלא מדובר בסתם טעות, אתה צריך להזמין מנוע כזה במיוחד בכדי שיתאים לדגם, לא מחזיקים משהו כזה במלאי.

עריכה אחרונה על ידי AstoDriver
פורסם

AstoDriver - הם לא מכחישים שהם טעו. הם גם, לטענתם, מוכנים להחליף לו את המנוע. אם זה נכון והוא לא התייצב להחלפה אלא התנה זאת בתנאים מסויימים, בית המשפט לא צפוי לראות את זה בעין יפה, כי הוא בחר שלא להקטין את נזקו - והוא חייב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כמו שנאמר על ידי פעמים רבות

לתבוע אפשר כל אחד בכל סכום

לזכות זו כבר אופרה אחרת לגמרי.

כנראה שיסתיים בקול ענות חלושה

מנוע המתאים לרכבו ( אם יקבל חדש שיפר את מצבו ).

לו אני כלמוביל והעובדות הן כפי שהוצגו על ידה, מחפש לו אחת מפירוקיה עם קילומטרג' דומה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כתוב במפורש איך זה קרה, בטעות.

זה בדיוק מה שאני לא מצליח להבין.

איך מתקינים פאקינג מנוע לא מתאים ל-S63AMG בטעות?

דבר כזה לא מוזמן במיוחד מחו"ל ו/או עובר מאה ידיים ועיניים לפני שיוצא לפועל?

זה לא מוסך שכונתי שטעה בין 1.2TSI ל-1.4TSI...

פורסם
זה בדיוק מה שאני לא מצליח להבין.

איך מתקינים פאקינג מנוע לא מתאים ל-S63AMG בטעות?

טעו בדגם, קורה.

בדיוק כמו שקרה הרגע לך, ד"א. זו S65.

פורסם
טעו בדגם, קורה.

בדיוק כמו שקרה הרגע לך, ד"א. זו S65.

והנה עלית על הטעות תוך 2 וחצי דקות.

איך אצלם זה עבר כל כך הרבה מבלי שמישהו ישים לב.

ורק לשים דברים על דיוקם - אני לגמרי לא בעד הלקוח שמנסה לעשות קופה,

אני סתם לא מצליח להבין איך מתקינים מנוע לא נכון בטעות.

פורסם

משהו לא מסתדר לי. אם מחליפים את המנוע, האם נוגעים בשאר הדברים, כמו מחשב רכב וכד'? איך מחשב רכב יעבוד עם מנוע מסוג אחר? לכל הפחות הייתי מצפה שהרכב יציג הודעות תקלה לגבי המנוע, שחסרים לא חיישנים כלשהם וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...