Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה בשביל עורך הדין שהוא לא חבר של הלקוח ותימחר את זה בהתאם. מאד קשה לנהל תיק שבו הלקוח לא מסוגל להבחין בין שיקולי תיק לשיקולי ה"רגשי".

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי גודל התביעה, אני חושב שלא מדובר בתיק ענייני, אלא אם המטרה היתה להפעיל לחץ בעקבות הפרסום.

מצד שני, יש אנשים שיש להם כסף ואוהבים לריב בעזרתו...

לקוחות טובים לעורכי דין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לקוחות טובים לעורכי דין.

לא תמיד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא בטוח מה אומרות תקנות התעבורה, אבל עקרונית אסור לך לשים מנוע אחר ברכב, מזה שהוא בא איתו במקור, כי המחוקק חושב שיכול להיות בזה סיכון.

אתה עו"ד, אז אולי אתה יודע לענות, האם במקרה כזה יקבל בית המשפט את ההנחה הזו כעובדה קיימת, כי כך מגדירות התקנות, או שיהיה על התובע להוכיח זאת?

מותר להחליף מנוע רק צריך לקבל אישור

במקרה הזה הורכב מנוע נחות בביצועים אבל בגודל זהה חיצונית כך שאין לדבר על סיכון.

380 (א) לא ישנה אדם מבנהו של רכב אלא לפי היתר בכתב מאת רשות הרישוי.

(ב) אגרה בעד מתן היתר כאמור בתקנת משנה (א) תהיה כמפורט בתוספת הראשונה.

(ג) לא יינתן היתר לשינוי מבנה רכב משא מיושן הרשום ברשיונו כרכב מסחרי רגיל, לרכב מסחרי רכין.

(ד) בתקנה זו "שינוי מבנה רכב" - לרבות החלפת המנוע במנוע מתוצרת או מדגם אחר, שינוי מבנה הארגז על ידי סגירתו או באופן אחר, שינוי מבנה הסרנים או מספרם והתקנת מכשירים מיוחדים.

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]החלפת מנוע

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

381. בעל רכב מנועי וכן מחזיקו יודיעו לרשות הרישוי על החלפת מנוע המורכב ברכב במנוע אחר מאותו סוג.

בתקנה 381 מדובר בהחלפה במנוע זהה ואז יש רק ליידע את רשות הרישוי, בתקנה 380 ניתן להחליף מנוע אפילו בתוצרת שונה אבל אז נדרשים לקבלת היתר של רשות הרישוי.

כנראה שהתיק ייסגר בישיבת קדם המשפט הראשונה , בה השופט יבקש מהם לצאת ולחזור עוד 10-15 דקות עם הסכם פשרה שיקבל תוקף של פסק דין.

כמו שזה נראה לי מהעיתון ...

לא חוות דעת מומחה ולא נעליים צורפו לכתב התביעה.

התביעה גדלה בחצי מיליון ש"ח מהידיעה הראשונה בעיתון לידיעה האחרונה בעיתון.

הנייר סובל הכל.

לא הייתי קונה יותר מדי שקיות פופקורן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מתפקידו להקטין את הנזק ולא להאדיר את שמות שני העורכי דין שלו.

שואל אותך את אותה שאלה ששאלתי את רומן (ולא קיבלתי עדיין תשובה, אההמ,אההמ...), בא נגיד וההנחה הראשונית של התובע היא שלא מדובר בטעות אלא בנוכלות, האם גם אז תפקידו לתת שוב את הרכב לאותו נוכל? שאולי גם יחליף לו את תיבת ההילוכים לזו של סמארט כי הייתה אחת במחסן?

מאוד הגיוני להגיש כתב הגנה שטוען שהנתבע כבר הוכיח את חוסר המקצועיות שלו ואת חוסר היושרה המקצועית שלו ואליו הרכב שלי לא יכנס לעולם.

מנסיוני הדל, אני חושב שכל שופט רציונלי יקבל טיעון שכזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זאת לא סובארו ג'אסטי ולא כל מוסך יקבל את הרכב לעבודה. לכן הגיוני יהיה לסמוך על מוסך מורשה ולתת לו הזדמנות לתקן את המעוול. לא הייתי נתלה באילן הזה דווקא.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ומי יטפל לו באוטו, מוסך "משה ובניו בע"מ ובמזומן בלבד"?

זה פאקינג AMG.

חירבו לו את חווית האוטו (מכירים אנשים כאלו?! מכירים?! בטוח שכן...).

הוא מרגיש מחולל.

עכשיו הוא רוצה פיצוי, כי הכלה, אומנם לא היתה בתולה, אבל לפחות לא עברה הקטנת איברים.

לפצות אותו עולה הרבה, אז שווה לרוץ למשפט.

אם עורכי הדין יורידונו מהעץ, ויסבירו לו שסנטימנט לא עובר בבית משפט, יהיה קצר.

אחרת, יהיה ארוך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תתחיל לקרוא קפקא.

בכל מקום עבודה, יש אחת לכמה זמן מקרה מיוחד, שבו כל מי שנוגע במשהו טועה טעות קטנה- והתוצאה הסופית היא שיקוץ שצריך להרוג עם אש.

אתה לא מצליח להבין איך טעו במנוע. ובכן, אני מכיר מקרה שבו חיברו מטוס לחשמל- עם השטקער הפוך. דבר ששרף את כל החשמל הפנימי במטוס. איך הצליחו? גם הזוי. לשטקער יש צורה מיוחדת כדי שזה לא יקרה. אז בגלל שהוא לא נכנס, לקחו פטיש. בסוף נכנס.

איך טעו במנוע? בדיוק מישהו דיבר עם הפקידה שהקלידה, והיא טעתה בדגם. המחסנאי לא ידע שזו טעות, והזמין את החלקים. המתקין ביקש תוכנה לעדכון המחשב רכב, איש הרכש סיפק לו אותה, ואף אחד לא שאל שאלות כי זה כתוב.

זו דרך אחת להשתלשלות המאורעות.

דרך נוספת היא, כמובן, "שלוווווום חחח בוא תראה איזה צחוקים נשים לו מנוע פיצי בצחוק נראה אם הוא ישים לב"(המחסור בסימני פיסוק במקור יחד עם המבטא לבחירתכם).

ובואו לא נשכח שקיימת אופצייה נוספת, שבו במרצדס מאד רצו לעמוד בהבטחות על פליטת הגזים של הרכב, והמנוע הקטן עומד בתקנים... של המנוע הגדול.

טעויות רישום קורות לא מעט לצערי ויכולות לגרום להמון אי-נעימויות.

לא מזמן היה לנו מקרה אישי בנושא,

קיבלנו תביעה מעורך דין של חברת ליסינג גדולה מאוד לשלם להם פיצוי על נזק שנגרם להם לאחר תאונה שאמא שלי ביצעה עם הרכב שלה באחד מהרכבים בצי שלהם.

אבל מה? אמא שלי לא זכור לה שביצעה כל תאונה כזאת ויותר מזה - אף אחד מהרכבים שלנו לא בעלי המספר רישוי שהיה כתוב בתביעה - בשיחה עם העורך דין נאמר לנו ש"הרכב רשום על שמכם במשרד הרישוי וזה אחריות שלכם ולא בעיה שלי" ומאז הפסיק לענות לשיחות שלנו.

אמא שלי אצה-רצה למשרד הרישוי להבין על מה כל המהומה, מהמחשב יצא רישוי רכב עם רקע אדום והרכב - שבאמת רשום על שמה הינו סוזוקי בלנו מודל 1999 - אובדן מוחלט בינואר 99, הרכב בו אחי ז"ל ביצע תאונת דרכים קטלנית לפני 17 שנה.

לא צריך להסביר מה זה מעלה לאם שכולה, העורך דין כמובן ממשיך לא לענות לטלפון זה היום הרביעי - ואמא שלי התקשרה למשרדי חברת הליסינג וביקשה לדבר עם המנכ"ל לאחר שגוללה את כל הסיפור מול המזכירה של אותה חברה, לאחר שעה המנכ"ל חזר אליה והתנצל.

המזכירה טעתה! במספר רישוי של הרכב והרכב המעורב לא שלנו.

לאחר התנצלות מהעורך דין קיבלנו במקום מכתב שמאשר שאין לאותה חברה טענות לגבי התאונה מולנו יותר.

כך שטעויות כאלה קורות ויכולות לגרום לאי נעימויות גדולות הרבה יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בדיוק כמו שיש מוסך רון שחי מהפאדיחות של צמפיון, יש מוסכים זהים גם למרצדס, כולל מוסכים שמרכיבים מנועי AMG עם יד קשורה מאחורי הגב.

פורסם

בשביל זה תצטרך לשכנע לא אותי (שיודע את זה יופי) אלא שופט/ת. זה אומר עוד חווה"ד לגבי אותו מוסך, כלומר מבחינת השופט - עוד קרב מומחים. בהצלחה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אלא שהתובע פנה לחברה ודרש החלפת המנוע במנוע חדש, מקורי ומתאים,

בפיקוח מומחה מטעם החברה העולמית. עוד דרש פיצוי לאור עוגמת הנפש,

הסיכון בו הועמד עקב אי התאמת המנוע .

בגירה

מתי תתחיל לקרוא. הוא מוכן בכלמוביל, הוא יודע שרק אצלם הוא ימצא את ישועתו.

אבל מה יותר טוב לקבל מנוע 500 כ"ס במקום 600 כ"ס ביג דיל, ועוד מיליון ש"ח שזה פי 3 מערך הרכב המפואר שלו.

איך כתבת פעם בניסוח כזה או דומה לו

השופט יגלגל אותו מכל המדרגות + בעיטה בעכוזו

עבדת בזמנו בחברה גדולה

מי הולך לרמות בשביל הבעל בית שלו.

פאלו

עורכי הדין שלו לא יורידו אותו מהעץ, למה להם ? הוא משלם.

הם גם אלה שייעצו לו בוודאי להגדיל את סכום התביעה שבידיעה הראשונית בעיתון ממרץ 2016 עמדה על "רק" חצי מיליון לעכשיו "רק" מיליון ש"ח.

השופט יעשה זאת בישיבה הראשונה .

ואז הם יסבירו לו , זה השופט הבן יונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בשביל זה תצטרך לשכנע לא אותי (שיודע את זה יופי) אלא שופט/ת. זה אומר עוד חווה"ד לגבי אותו מוסך, כלומר מבחינת השופט - עוד קרב מומחים. בהצלחה.

למה אני צריך לשכנע במשהוא? מבחן התוצאה הוא המבחן האולטימטיבי.

לא?

בגירה

אבל מה יותר טוב לקבל מנוע 500 כ"ס במקום 600 כ"ס ביג דיל, ועוד מיליון ש"ח שזה פי 3 מערך הרכב המפואר שלו.

על גובה התביעה אין לנו מחלוקת שמדובר בסכום מגוחך.

איך כתבת פעם בניסוח כזה או דומה לו

השופט יגלגל אותו מכל המדרגות + בעיטה בעכוזו

עבדת בזמנו בחברה גדולה

מי הולך לרמות בשביל הבעל בית שלו.

אף אחד לא הולך לרמות בשביל בעל הבית, אבל ראיתי לא מעט בעלבתים שכשהוא יכול לעקוץ את המערכת ב מאתיים-שלוש מאות אלף שח, הוא לא יהסס כלל לעשות את זה,

בתי המשפט ועיתוני הכלכלה מלאים בכאלה.

אם ב"מקרה" במוסך היה זרוק במחסן מנוע שהוזמן בטעות והוא "דיי" מתאים לרכב של המתלונן והוחלט להתקין לו אותו במקום המקורי, אני מ-מ-ש לא אתפלא על הקומבינה הזו.

תכלס, בנוגע לקטע הטכני, בכדי לחוות דעה אמיתית לגבי סכום התביעה הנכון (משוערך) צריך קודם לדעת איזה מנוע בדיוק היה לו שם ואיזה מנוע בדיוק התקינו לו.

יכול להיות שזה סתם שטות הפיכה בקלות, מוציאים מנוע, מכניסים מנוע וסע לשל(ו)ם.

אבל מה אם חתכו לו שם צמות חשמל שפתאום הפכו מיותרות?

מה אם זרקו את המגדשים שפתאום לא צריך?

מה אם מחשב המנוע כבר לא תואם?

איפה הסנסורים שהיו ונזרקו ודרושים למנוע החדש המקורי?

פתאום להפוך את הרכב בחזרה ל"מקורי" זה לא 150K ש"ח אלא מעל חצי מליון שח.

פורסם
למה אני צריך לשכנע במשהוא? מבחן התוצאה הוא המבחן האולטימטיבי.

לא?

כי אתה התובע, ונטל ההוכחה והראיה עליך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הראיה קיימת כעובדה:

"כבוד השופט, בשוגג או בכוונת מכוון, הנתבעים כשלו גם בכל שהזמינו מנוע לא נכון, והגדילו חטא על פשע שלא וידאו לפני ההתקנה ולא שמו לב לטעות וגם לאחר שחרור הרכב מהמוסך, לא שמו לב לטעות עד שהעירו להם על כך.

אני לא מוכן לקבל אותם כסמכות מקצועית כי את חוסר המקצועיות שלהם הם כבר הוכיחו וזאת כבודו, עוד לפני שאני נכנס לסוגיית תום הלב שהייתה או לא הייתה במקרה הזה ולכן מרשי אינו מעוניין להכנס שוב למוסך שהוכיח מעבר לכל ספק את חוסר מקצועיותו ואת יושרתו ".

(פה יקפוץ העו"ד שלהם "כבודו אני מתנגד, זו הכפשה של מרשי אשר כל חייו תרם למען ציבור הנהגים...:wink:

לא יתפוס?

פורסם

שוב - הם יבואן הרכב, כלומר מכוח הזיכיון והרישיון שניתן להם חזקה עליהם שהם הגוף המקצועי. כדי לסתור חזקה לא מספיק לטעון בע"פ, אלא צריך לסתור בראיה. מכיוון שזה עניין שבמומחיות, תצטרך להתארגן על מומחה. כמו שאמרתי - בהצלחה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...