Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שהוא כבר לפני חודשיים איים מעל גבי טמקא , בתביעה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4780666,00.html

שם מסופר קצת יותר , למשל שהוא שילם 150K על החלפת המנוע. כאשר המנוע יובא במיוחד.

כנראה אם הייתה שגיאה היא הייתה כבר בשלב הזה.

כאשר הגיע המנוע, גם אם ראו שיש טעות , כנראה הכניסו אותו וקיוו לטוב.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, החלפת מנוע מסוג אחר יכולה להיות סוג של תקדים עבור על אותם אנשים שרוצים להחליף מנוע ברכבים למנוע אחר, גדול או קטן יותר. הרי במקרה הזה אישרו, הכל נרשם במשרד הרישוי והרכב יצא לכביש. אני זוכר בזמנו היה שרשור של בחור עם במוו שרצה להחליף מ4 ל6 צילינדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתם מציירים את האיש באופן נוראי, הוא שילם לא מעט על זה, וטרח בצורה מטורפת בשביל כל האישורים והנדרש.

מה זה משנה מאיזה שנה הרכב או איזה יד? זה כזה לא רלוונטי.

אני לא מסכים עם סכום התביעה, אבל לא צריך בגלל זה לכתוש את האיש.

פורסם
אגב, החלפת מנוע מסוג אחר יכולה להיות סוג של תקדים עבור על אותם אנשים שרוצים להחליף מנוע ברכבים למנוע אחר, גדול או קטן יותר. הרי במקרה הזה אישרו, הכל נרשם במשרד הרישוי והרכב יצא לכביש. אני זוכר בזמנו היה שרשור של בחור עם במוו שרצה להחליף מ4 ל6 צילינדר.

זה ידוע מאז ומתמיד , אם היבואן מאשר , אתה יכול להחליף מנוע.

כאן הבחור שילם ליבואן 150K , אז היבואן אישר.

אם אתה בא וסתם מבקש אישור , הם כמובן מייד אומרים לא.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אולי הסכום מנופח בכוונה מתוך מחשבה שבית משפט יקטין את הסכום בכל מקרה, במטרה לקבל בסוף פיצוי הולם ולא פיצוי מצחיק כפי שיכול היה להיות אם היה מבקש סכום הגיוני מראש.

פורסם

אני משנה את הניחוש הקודם שלי.

יותר הגיוני שהותקן M275 "רגיל" (V12 5.5 TT), כמו ב-S600, במקום ה-M275 AMG המקורי (V12 6.0 TT) של ה-S65.

ה-S63 הגיעו עם M156 (בכלל V8 6.2 אטמוספרי) או M157 (שהוא V8 5.5 TT). ממש לא סביר שיוציאו V12 ויכניסו V8.

פורסם

מעניין אם הם עושים טעויות הפוכות- מי שמזמין 63 מקבל עקב טעות במספר מזהה 65.. מעניין גם שהם גילו את הטעות רק לאחר שהוא עלה על זה.. מילא היו מחליפים על חשבונם, אבל הוא שילם עם ההחלפה, אז הם טוענים שהוא מנסה להונות אותם? חולרות.

פורסם (נערך)

דווקא בטמקא ראיתי תגובה רצינית ואני מצטט, אם יש טעות בתגובה נא לתקן:

"הרכב המדובר S65 AMG הוא בעל מנוע 12 צילינדרים בהספק של 612 כ"ס.

למרצדס יש 2 סוגי מנועים עם 12 צילינדרים. AMG עם 612 כ"ס ומגדשי טורבו, ומנוע אטמוספרי בעל הספק נמוך יותר.

תגובת היבואן הייתה:"התברר כי עקב טעות במספר מזהה הותקן מנוע זהה חיצונית שמתאים מכל הבחינות לרכב אך עם הספק נמוך מעט יותר".

לפיכך, אם התקינו ללקוח מנוע V8, הרי מבחינה חיצונית הוא לא זהה כלל למנוע המקורי. כל ילד יודע לראות אם יש למנוע יש 12 סרעפות פליטה או 12 מצתים מול מנוע עם 8 בלבד. אם התקינו לו את המנוע V12 בעל ההספק הנמוך יותר, גם פה, כל ילד יכול לראות אם יש ללקוח 2 מגדשי טורבו או שהמנוע בלי הגדשה.

לפיכך, הטיעון של החברה מוזר ביותר. (הכל בהנחה שאכן מדובר על הדגם S65 ולא S63 הוא בעל מנוע 8 צילינדרים)"

אז אם כל מה שרשום מעלה נכון, או שלאף אחד בכלמוביל אין מושג והם צריכים להתפטר או שהם נוכלים לכאורה.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

אני אומנם לא מכונאי, ולא עבדתי בחברות כגון כלמוביל, אך יש לי ניסיון בהבנת תהליכים לוגיסטיים לא מועטה, לא משנה איזו חברה מדובר, בכול ארגון מעל סדר גודל מסויים זה כמעט זהה, יש תהליך הזמנה שעובר כמה אישורים והתאמות, ואז רכש שעובר שוב בדיקות וסבב חתימות, ואז קבלת המוצר, בדיקת התאמה שזה אכן המוצר, קליטה ואישור במחסנים, הציוד מונפק למחלקה המבצעת, ושוב אישורים, המחלקה המבצעת בודקת ועושה התאמות.

שלא נדבר בסוף על האיש מקצוע שמבצע התאמות, וכו וכו׳ ולבסוף אחראי שחותם על התוצר הסופי שיוצא ללקוח.

אז נו, כמה טעות אנוש בתום לב? תהיו בטוחים שאם זו הייתה טעות שעולה להם יותר כסף, לא הייתה עוברת שעה עד שהכול היה מסודר, וכולם היו מבחינים בזה.

פורסם

לא מאמין להם. מה לעשות. פשוט לא מאמין לטענות שלהם. מה גם שהתגובה שלהם גועלית לדעתי ומראה על התנשאות וחוסר אמינות.

"

לאחר החלפת מנוע על-ידי מרכז שירות שסייע ללקוח עם רכב מיבוא אישי ומנוע תקול...

לגבי רכב משומש משנת 2009 מייבוא אישי, יד שישית בישראל".

מה רלוונטי העובדה שהרכב מיבוא אישי? "סייע ללקוח" מי ישמע מלאכים עבדתם בחינם. בא לקוח עם רכב ומנוע תקול. אמרתם לו צריך להחליף מנוע. ביקשתם איקס הוא שילם לכם איקס. לקחתם את האיקס שקלים שלו כמו גדולים. את האיקס שקלים של ההוא עם הרכב מיבוא אישי. מה אתם עכשיו משחקים אותה כאילו עשיתם לו טובה.

גועל נפש של תגובה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הרכב עולה 2.1-2.2 ולא 2.5. 7 שנים על הכביש עם ירידת ערך זה לדעתי כבר שווה פחות ממיליון.

אני לא בעדו ולא בעדם אז לא לשפוט. ברגע שלא קנית דרך היבואן, הייבואן לא חייב לך כלום. שילם 150,000? יותר? פחות? כנראה שלעולם לא נדע. אני מסכים שאם כבר טעו אז יותר סיכוי ששמו את המנוע של ה S600 ולא V8.

לגבי מי ששאל איך זה יכול לקרות? תקנה מרצדס ותתחיל לטפל במוסך אוטובנץ. אתה עוד תופתע.

פורסם (נערך)

היבואן לא חייב לך כלום? ברגע שהם לקחו את כספו הם חייבים לו בדיוק מה שהובטח.

העובדה שהם העלו את הסוגיה שהרכב הוא מיבוא אישי לטעמי גועלית.

יכלו לא לקחת את הכסף שלו, אבל לקחת כסף זה קל. לעמוד בהסכם ולתת את מה שהובטח זה כבר כנראה קצת יותר קשה ליבואן מרצדס.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא הבנתי איך לטענתך עסקה כספית היא לא דבר מחייב על פי תנאי ההסכם או לצורך העניין, הרכישה.

תביא לי אפילו שקל, ותקבל משהו אחר ממה שהזמנת, ואני אגיד לך בעיה שלך.

איך זה באנלוגיה הזאתי, מסתדר לך?

• תוכן חדש...