Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"כבודו, האם רכבו המושבת והמסוכן לנהיגה של מרשי ומכתבם עצמם של הנתבעים כי התקינו, לכאורה ולטענתם "בשוגג" מנוע לא נכון אינה ראיה הזועקת לשמיים את חוסר מקצועיותם?"

איך אני בתור תובע? טובע?:lol:

שניה ברצינות, מעניין שמרצדס גרמניה לא מעורבים בעניין מאחר ומדובר בספינת הדגל שלהם והתנהלות המוסך תחת כל פרשנות היא בזיונית לחלוטין.

איך הם לא מתערבים ומרצים את התובע? נשגב מהבנתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי אם מה שכתוב בכתבה נכון (וזה, אני חייב להודות, חתיכת "אם" ענק), אזי הוא לא מחפש להתרצות, כי אם להתעשר. לכן מה שבאמת הייתי רוצה זה לקרוא את כתבי הטענות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אלא שהתובע פנה לחברה ודרש החלפת המנוע במנוע חדש, מקורי ומתאים,

בפיקוח מומחה מטעם החברה העולמית. עוד דרש פיצוי לאור עוגמת הנפש,

הסיכון בו הועמד עקב אי התאמת המנוע .

הראיה קיימת כעובדה:

"כבוד השופט, בשוגג או בכוונת מכוון, הנתבעים כשלו גם בכל שהזמינו מנוע לא נכון, והגדילו חטא על פשע שלא וידאו לפני ההתקנה ולא שמו לב לטעות וגם לאחר שחרור הרכב מהמוסך, לא שמו לב לטעות עד שהעירו להם על כך.

אני לא מוכן לקבל אותם כסמכות מקצועית כי את חוסר המקצועיות שלהם הם כבר הוכיחו וזאת כבודו, עוד לפני שאני נכנס לסוגיית תום הלב שהייתה או לא הייתה במקרה הזה ולכן מרשי אינו מעוניין להכנס שוב למוסך שהוכיח מעבר לכל ספק את חוסר מקצועיותו ואת יושרתו ".

(פה יקפוץ העו"ד שלהם "כבודו אני מתנגד, זו הכפשה של מרשי אשר כל חייו תרם למען ציבור הנהגים...:wink:

לא יתפוס?

עכשיו יותר ברור מה שכתבתי או להגדיל את הפונט.

אתה מתבזבז בחנות החיות עם נאום פתיחה כזה שהמושבעים היו נופלים בקסמו , רק שופט מקצועי יגחך ויצביע לך על מה שנכתב בכתב התביעה שזה ההיפך הגמור..

צריך להבין את תביעתו כך

שילמתי 150K קיבלתי מנוע זבל רק 500 כ"ס במקום ה 600 כ"ס שהיו לי. לא יודע אם נשארו שם כל הסוסים אחרי 7 שנות שימוש אבל נניח שכן.

את אלה כבודו תשאיר בידי, ועוד תשלמו לי מיליון ש"ח בהם אוכל לרכוש עוד 3 מכוניות כאלה.

וכמובן הוצאות משפט ושכ"ט עו"ד .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

שים לב להודעתי ממקודם (אני לא בקטע של ציטוטים מואדמים), אם גובה התביעה הוא שערורייתי, חזירי או דיי הגיוני אפשר לקבוע אך ורק לאחר שנדע:

1. איזה מנוע בדיוק היה מותקן ברכב במקור.

2. איזה מנוע בדיוק הותקן "בשוגג" ברכב.

3. אילו שינויים בוצעו במערכות הרכב בכדי להתאים את המנוע החדש.

4.שים לב שהוא לא דורש גם וגם וגם כי על המנוע שהותקן (ויותקן) הוא כבר שילם.

אם סעיף 3 לא רלוונטי, הוא לא יקבל אפילו 10% מהתביעה שלו.

אם סעיף 3 כן רלוונטי, הוא יכול לקבל הרבה, אפילו בקירוב לסכום התביעה והכל עפ"י מחירון החלפים השערורייתי של היבואן. כל סנסור שם זה משכורת חודשית בהיי-טק.:lol:

וכמאמר קלי בנדי:

"YOUR HONOR, THE PROSTITUTION RESTS"

פורסם

קראתי את כל התגובות כאן, אני עדיין לא מבין איך אתם יכולים בכלל לחשוב על VIN שגוי, טעות הקלדה וכו'?

להלן מספר VIN (אמיתיים) של S600 2009 ושל S65 2010:

WDDNG76XX9A249899 S600

WDDNG7KB1AA320969 S65

איך אפשר להתבלבל ב5 אותיות??

נניח וחלה טעות, הפקידה בדיוק פינטזה על איזה בראד פיט שעבר מולה, אמא שלה חייגה אליה וטענה שהיא מצאה את גבר חלומותיה והיא מתחתנת בשנית, לכן הקלידה אות אחרת. הVIN לא אמור להופיע כלל במערכת שלא לדבר על לתת את הדגם הפחות.

תוסיפו לזה את העובדה שהמנועים כל כך שונים בין דגם לדגם, הקונקטורים לא אמורים להתחבר בכלל, שלא לדבר על כך שהאוטו לא אמור להניע!.

חבר'ה, יש כאן הטעייה ואני בטוח שהתובע יודע זאת טוב מאד.

לגבי הסכום, זה כבר משהו אחר.

פורסם

נתנאל,

רמזתי מספיק בהודעות שלי, ברור לכל עיוור-חרש שאין שום סיכוי שבעולם שבצורה אקראית ה VIN שובש בצורה שגם תאמה כל VIN אחר של מרצדס שאכן קיים וגם נמצאת בישראל (שאם לא כן, התשובה הייתה מגיעה ישר חזרה מגרמניה "איך הגיע אליכם רכב שיוצא לדובאי").

הייתי מעורב פעם בליאו גולדברג ביבוא מנוע לווקטרה טורבו 4X4 של אומניק, ההליך היה ממש לא פשוט והיה צריך לספק ליצרן הסברים לאיזה רכב זה מותקן, איך הרכב הגיע לישראל וכו'.

ונידרש גם מילוי ידני של ה VIN, גם משלוח צילום רשיונות הרכב וגם סריקה של צילום הVIN שבחלון הרכב וגם סריקה של צילום מספר המנוע של הרכב וכמובן שכולם צריכים להתאים אחד לשני.

וזה טרום ימי האינטרנט והצילום הדיגיטלי.

היום עושים את זה בשניה בוואטסאפ בצורה שלא יכולה לקרות שום טעות.

אני ממש ממש לא מעוניין להכפיש בספקולציות אבל התאוריה שלי אומרת ששכב כזה מנוע במחסן בישראל והיבואן עט על ההזדמנות גם להפטר מהמשקולת ששכבה במחסן כאבן שאין לה הופכין וגם לגבות עליה מחיר של מנוע AMG.

לדעתי, לפי מה שהבנתי מהכתבה, כלום פה לא נעשה בשוגג!

פורסם (נערך)

בגירה

לפי מחירון יד 2 יש שני דגמי מנועים של AMG אחד עם 525 כ"ס השני עם 612 כ"ס

מניח כי שמו לו את המנוע של ה 525 כ"ס עדיין AMG

לטענתך

כלמוביל מטומטמים שלא הגיעו עם הבחור לפשרע ( הטעות במכוון ).

או שהרצון של הבחור היה להתעשר בצורה חזירית שהם אמרו לעצמם

בתביעה כבר נערבב את השופט.

כיוון שמדובר ברכב בייבוא אישי אז הוא יכול היה להגיע גם מדובאי אם נמשיך את הדוגמה שלך.

ונמשיך להקשות

אם לרכב מתאימים שני המנועים גם זה של ה 525 כ"ס וגם זה של ה 612 כ"ס , האם מרצדס גרמניה תגיד הלו , לא מסכימים? לא מתאים גוועלד.

ועדיין לא ענית לי על הנקודה שהלקוח היה מוכן כי יוחלף לו המנוע אצל מוסך היבואן .

נתנאל

מה אתה מביא לנו שני דגמים שונים שתי שנים שונות כדי להראות שיש הבדל ב VIN.

לא ברור מה רצית להראות?

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

כפי שאמרתי בהודעתי הראשונה לא מאמין להם.

נכון גם אירוע עם הסתברות אפס הוא אירוע שיכול לקרות. עדיין נניח שאותו אירוע של הסתברות אפס קרה איך בדיוק אתה מרכיב מנוע שמתאים לרכב X על רכב Y בלי לשים לב לכך?

עכשיו נניח שגם זה קרה בטעות ובתום לב, איך אני יכול לסמוך עליך מחר?

כמו שכתבו אף אחד כאן לא יודע איזה מנוע התקינו לו. אף אחד לא יודע באיזה "פטיש דפקו" כדי שהמנוע הזה יכנס כמו הסיפור (ההזוי יש לציין, אני מאמין לסיפור) שסיפר כאן אחד החברים. אף אחד לא יודע כמה זמן הבנאדם הזה ביזבז על הסוגיה וכמה הזמן שלו שווה.

אז כנראה שאנחנו לא יכולים באמת לדעת אם סכום התביעה הזוי או לא.

שאלה שמעניינת אותי. אם נניח חס וחלילה היה התובע מעורב בתאונה וגורם למותם של אנשים. היה מגיע בוחן תנועה ומגלה שהוא נוסע עם "רכב משופר שעבר החלפת מנוע ושינויים לא חוקיים..." מה היה גורלו של התובע? עד כמה הוא היה מסתבך?

כמובן שזה משול לאם לסבתא היה גלגלים, אבל אם הסיפור היה מתרחש בארה"ב סכום התביעה היה נראה לגיטימי לחלוטין ואולי נמוך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יאשה,

ככה נראה VIN של מרצדס.

4283793_orig.jpg?120

מה הבעיה לצלם את זה בנייד, ללכת למשרד, להעתיק לטופס ההזמנה ועל הדרך גם לשלוח ליורגן את התמונה בוואטסאפ?

איך אפשר לגרום בטעות לשיבוש שיצא ב-י-ד-י-וק לאותו VIN של הדגם עם הפחות כ"ס?

יש פה שתי אפשרויות בלבד!!

1. מה שאמרתי, תקעו מנוע ששכב אצלם.

2. איזה אובר חוכם בכלמוביל שלא ביצע יבוא מנוע לרכב פרטני אלא יבוא כללי ואמר "אני מומחה מרצדס, אני לא צריך VIN, מה אתה חושב, שאני אידיוט? ובמקום להזמין מנוע ספציפי לרכב הספציפי הזה ביצע הזמנה כללית למנוע "S65 או S63, נו, זאת עם הכוכב על הגריל, שנת 2005...לא, 2006, נו, מה קרה לך, שלח, שלח לי כבר מנוע"

ולמרות שהרוב המכריע של כח האדם במוסכים ובמשרדי המוסכים יותר תואם לאופציה מספר 2, במקרה הספציפי שלפנינו, אני דווקא נוטה יותר להאמין לאופציה מספר 1.

למה? כי בחברה איכותית שמעסיקה אנשים איכותיים כמו מרצדס אני נוטה יותר להאמין לעבירות צווארון לבן מאשר לטיפשות של מנהל כל שהוא.

בכל מקרה, הם יוצאים רע מאוד מהסיפור הזה.

פורסם

קונספירציה

התובע נתקל בבעיות במנוע

כלמוביל יקרנים רצח זה יודע כל זב חוטם

הולך למספר מוסכים שיודעים להחליף מנוע AMG עם יד קשורה ועיניים מכוסות

מקבל הצעות מחיר יקרות רצח

הולך לכלמוביל מקבל הצעה של "רק" 150K , מבין שיש כאן טעות בהצעה, אבל שותק.

על המקום מוציא שיק, (מי מוציא על המקום סכום כזה ולא בודק הצעות במקומות אחרים) ונוסע לחופשה.

חוזר הרכב מוכן.

מבסוט

הולך למוסך אחר, ככה בשביל הכיף , וזה מספר לו כי שמו לו מנוע אחר "רק" 500 כ"ס .

את זה הוא כבר ידע בעת שקיבל את ההצעה הנמוכה , אבל עכשיו יש לו את הגושפנקה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שוב אני אומר שאתם מתווכחים כאילו שמה שכתוב בעיתון נכון בדיוק.

אני סתם ממציא עכשיו סיפור שגם יכול להיות המצב אבל בתקשורת לא יכתבו כי זה פחות מעניין. האיש ביקש להחליף מנוע. אמרו לו שאין את המנוע המבוקש או שזה יקח X שנים ויש במקום את המנוע החלש יותר אבל עדיין חזק מאוד. האיש הסכים ולאחר נסיעה ברכב התחרט\טוען להטעיה שהכוח דומה\סתם בא לו לעשות בלאגן

מי יודע מה באמת היה שם?

פורסם

מה שנכתב ברובו בעיתון הוא ציטוטים מכתב התביעה.

כך הכתב מגן על עצמו מתביעת לשון הרע.

אבל אתה יודע מה

גם קונספירציה טובה.

מבלי שנשמע את עמדת הצד השני שאכן כבר נשמעה בקצרה קשה לדעת מה קרה שם באמת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא קונספירציה טובה כי כל מוביל עצמם מודים שהם התקינו ברכב מנוע לא נכון.

פורסם

לא, זה ציטוט מתגובת כלמוביל

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...