Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אתם מתדלקים, ולמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעבר תידלקתי בתחנת דלק טן, נהניתי מהמחיר הזול (בויזה יש לי עוד 1.5 אחוז מתנה) אבל מצד שני היה לי ריח רע מהאגזוז וחששתי שזה בגלל הדלק, ואז עברתי לתדלק בסונול. מידי פעם אני אוכל את הלב, אולי בתחנת טן יצא לי יותר זול.

איפה אתם מתדלקים, ומה המסקנות שלכם על איכות הדלק של התחנות השונות?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סולר, בתחנות הכי זולות באזורים שאני נמצא. ההפרשים בסולר מטורפים, וגם אני ממלא קרוב לשישים ליטר, כל 1000 ק"מ בערך. אפליקציית פולטאנק לא תמיד מתפקדת. וויז גם לא תמיד מסדר את התחנות מהזול ליקר, אבל המחירים מעודכנים.

עוד לא יצא לי להיתקל במסקנות חד משמעיות לגבי איכות דלק נמוכה. אף פעם אין זיופים במנוע. מדי פעם מתריע חיישן מים בסולר ללא שום קשר לתחנה (הוא חיישן רגיז), אבל ההתרעה מיד נעלמת, אז לא אמיתית כנראה (אמורים לנקז מים מהמסנן, ואני עושה את זה בערך כל מכל שני-שלישי בהתאם להתרעות).

פורסם

דלק מגשימים, יש שם גם מבצע על רחיצה ב5 שקל.. בחלק גדול מהתחנות שאני מתדלק צריכת הדלק גרועה יותר עם אותו תוואי נסיעה.

זו התחנה בין היחידות שאני מקבל בה קילומטרז' סביר (בהתחשב ברכב שלנו שעושה ליטר ל10 במקרה הטוב).

פורסם

אני בדור אלון בגלל המחיר,אין לחץ שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מתדלק ב"דלק" בגבעת שאול (נבון, הר תמיר) ירושלים בגלל שהיה להם מבצע - על כל תדלוק שטיפה חינם

עכשיו הפסקתי כי הם התחילו לגבות ממני עשרה שקלים על שטיפה שהיא בעצם סה"כ השפרצת מים על המכונית (אפי' ללא יבוש בסיסי מהפן של המכונה)

מחפש תחנה אחרת (דלק או סונול) עם מבצעים דומים :wink:

מחיר לא משנה - יש דלקן

פורסם

"טן" ברח' אופיר (חוף שמן).

למה? התחנה הכי זולה בחיפה (כן, אפילו יותר מזו ליד הטכני) וגם כי זה ממש קרוב לעבודה שלי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דיסקאונט ליד צומת סגולה בפ"ת - תחנה זולה, ללא בעיות עם הדלק ונמצאת על מסלול הנסיעה שלי.

יש שטיפה (למען ההגינות, בינונית מינוס) שפעם הייתה בחינם בתדלוק מעל לכמות ל' מסוימת וכעת בתנאים דומים בעבור 5 ש"ח.

פורסם
דלק מגשימים, יש שם גם מבצע על רחיצה ב5 שקל.. בחלק גדול מהתחנות שאני מתדלק צריכת הדלק גרועה יותר עם אותו תוואי נסיעה.

זו התחנה בין היחידות שאני מקבל בה קילומטרז' סביר (בהתחשב ברכב שלנו שעושה ליטר ל10 במקרה הטוב).

מכיוון שאני מהאיזור הייתי שמח לדעת מהן התחנות החשודות.

איזה רכב יש לך ?

פורסם

חוץ מתחנת דלק "המפרש" באזור התעשיה ראשון לציון - מתדלק בכל מקום. אפילו ב"סדש" בקרליבך שאנשים טוענים שמדובר שם במי שתיה שיוצאים מברזי דלק.

לעולם לא נתקלתי בדלק מהול שיצר לי בעיה כזו או אחרת ברכב.

ולעניין המפרש - השירות הגרוע בעבר (לא יודע איך זה היום), האווירה של השוק וחוסר הסדר הטוטאלי הביאו אותי להחלטה להמנע מלהגיע לשם

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...