Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מכוניות מכוערות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,היום בבוקר גלשתי באתר "כליום" ושם יש קישור לאתר שמציג מגוון מכוניות מכוערות מכל הזמנים הדברים קשים לצפיה היות ולחלק גדול מאיתנו יש חלק מהמכוניות הניצפות באתר.

להלן הקישור: www.uglycars.co.uk

לדעתי האתר יותר מכוער מהמיוצג בו

אני לא מאמין שהסאאב שלי ברשימה השחורה !!!

שמישהו יעשה משהו עם האתר הזה זה הורס לי את המכירות

car.jpg

car2.jpg

saab_2.jpg

פורסם

אני לא מאמין שכתבו את ה ka...

ואת ה tigra ?!

טוב נו, בריטים:

שותים בירה חמה, אוכלים fish n chips או poulched egg (פיכס!)

נוהגים בצד הלא נכון, מחליפים הילוכים ביד שמאל...

מה הם מבינים ?! :)

אודי המושלם שמבין בהכל...:D :D :D

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

כמעט הרטבתי את המיכנסיים שלי שראיתי את זה...

למי שלא מזהה/מעורה בפירקי סימפסון (או אינו בר מזל כמוני ויש לא את כל הסידרה ב DVD :-D ), הומר פוגש את אחיו, שלא ידע על קיומו לפי זה. אחיו הוא מיליונר שמייצר מכוניות. וכמו כל חברה הולך על ה mainstream ומחפש חידושים. האח מוקסם מהומר (משום מה:shock: ) ומחליט לתת לו לתכנן מכונית, ואומר למהנדסים ש"כל מה שהוא אומר תעשו!!!"

וזה מה שיוצא... האח פושט רגל, החברה ניסגרת והקשר מיתנתק (כמה פרקים אחרי זה האח חוזר להיות מיליונר בעזרת הומר).

המכונית מכילה כמה "פנינים" כמו צופר שמשמיע מנגינה, גריל כלום, מדרגות כרום, כנף ענקית (tail fins) והכי חשוב, תאים ניפרדים בצורת בועה "כדי שלא נשמע את הילדים רבים"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock2: :shock2: :shock2: :shock2::shock2: :shock2: אימפרזה טורבו מכוערת????!!!???????????!!!!!!!!!!!!!!!! מי???!!! למה???!!! מדוע???? אנגלים מפגרים...... :drinking:

אלפא 166 מכוערת?????

האמת, שגם מורגן אירו 8 לא נראה לי כ"כ מכוער, וגם הונדה איסייט... בקיצור, מלא חארטא... הכל בעייניי מסתכל...:fist: :fist:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הדי אס אחת מהמוכניות הכי יפות אי פעם!!

גם הסאאב 96 בייחוד הbull nose יפיפה ויש עוד

סתם אתר שרוצה למשוך אש ודי מצליח

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אם כבר סיטרואנים - אני חולה על ה-BX, ועוד האדום שצמולם באתר - זה מכוער זה??? (לא דיברתי על האיכות שלו :? , רק על העיצוב!)

ואהבתי את ה- Jensen s-v8!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם כבר יפיפיות אז!!!!!

דה טומאסו מנגוסטה אולי היפה ביותר!!1

גם קורבט סטינג ריי עושה את זה

mangusta5.jpg

1969 Corvette Stingray L88-427 (1).jpg

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בתמונה של הקרייזלר PT סמו תמונה של LONDON-TAXI

כול מכונית אחרי תאונה תראה מכוערת אז מה הם רוצים מהסמארט?...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
שלום לכולם ,היום בבוקר גלשתי באתר "כליום" ושם יש קישור לאתר שמציג מגוון מכוניות מכוערות מכל הזמנים הדברים קשים לצפיה היות ולחלק גדול מאיתנו יש חלק מהמכוניות הניצפות באתר.

להלן הקישור: www.uglycars.co.uk

לדעתי האתר יותר מכוער מהמיוצג בו

אני לא מאמין שהסאאב שלי ברשימה השחורה !!!

שמישהו יעשה משהו עם האתר הזה זה הורס לי את המכירות

הם התכוונו לסאאב בצבע לבן לא לסאאב בצבע שחור.:lol: :lol: :lol:

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
הם התכוונו לסאאב בצבע לבן לא לסאאב בצבע שחור.:lol: :lol: :lol:[/quote?

משה איזה לבן ואיזה נעלים

נראה לי הבחור שעומד אחרי האתר הזה חי על לבן ,אם אתה מבין למה אני מתכוון

• תוכן חדש...