Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשמישהו הגיע למיליון מייל עם פורד מונדאו, הוא קיבל מפורד... כלום ושום דבר:

http://www.bbc.com/news/uk-england-merseyside-18443992

כל הכבוד לפורד :onfire::brickwall:

הוא החליף גיר בדרך, לא נחשב ;)

האקורד האמריקאית גם מיוצרת בארהב?

אם כן,נראה שההישגים האלה יותר אמריקאים מאשר יפנים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם שנהגי מוניות מגיעים למיליון קילומטר עם ה-e קלאס או האוקטביה הם לא מקבלים כלום.

יפה. מדובר באקט פירסומי של טויוטה ולא באיזה הישג יוצא דופן.

בואו נראה - איזה מנוע יש בטונדרה? משהו כמו 5.7 ליטר. מה סל"ד שיוט שלו ב 90 קמ"ש? זורק מספר - 1300 או 1400 סל"ד. בערך חצי מסל"ד שיוט של מכונית משפחתית רגילה. גם הבלאי הוא חצי.

האוטו עשה רק נסיעות בינעירוניות, אני מעריך שמבחינת שעות מנוע הוא צבר פחות שעות ממונית ממוצעת עם 800.000 ק"מ.

לסיכום, מנוע גדול ומאסיבי שפועל בסל"ד נמוך, גיר שמשולב רוב הזמן להילוך הגבוה, נהג שמקפיד על טיפלים בזמן - ולכן אין פה שום הפתאה. רק שמישהו בטויוטה ידע למנף את זה יפה מאוד.

פורסם

זה מצחיק, הם קנו ממנו את הרכב שהם ייצרו כדי להבין איך הם הצליחו ליצור רכב כל כך טוב. זה כאילו שהייתה פה מוטציה גנטית לרכבים שעכשיו צריך לחקור האם במהלך יציקת בלוק המנוע נשפך איזשהו נוזל קסמים שגרם למנוע להיות בלתי שביר. אולי נשפכה קולה לתערובת? אולי זה אפר סיגריות של אחד מעובדי פס הייצור? מעניין מהו אותו חומר מסתורי.

פורסם

הפרסומת הכי טובה שיכולה להיות לטויוטה, בכל העולם מדברים על זה, בעלות של פחות מרכב (שילם מחיר סימלי).

כל ה"מחקר" זה נשמע בולשיט, חלק מהפרסום כמה רציניים ויסודיים אנחנו.

אגב אותי הכי שכנע באמינות של טויוטה היה הפוסט הזה. (קורולה 98'- סיכום 13 שנה/282,000 ק"מ )

פורסם (נערך)

זה הסמל של האמינות שלה. מי שיש לו את הדגמים האלו יודע, דווקא הדגמים של 97 ומטה ו2002 ומעלה פחות אמינים.

בגלל זה אני לא רוצה (גם לא יכול האמת ) למכור אותה כי אני יודע ששום רכב לא ייתן לי את האמינות שהיא נתנה למעלה מ10 שנים ברמה חולנית ומפחידה אצל אמא שלי ורק נזקים טיפשיים שאני גרמתי לה מטיפשות שלי גרמו לרכב לעשות בעיות שהם לא בלאי טבעי.

מה אכפת לי , אני צוחק על כל מי שצוחק עליי , בסופו של דבר אני יודע איזה דגמים מוצלחים לטויוטה ואיזה פחות ומה לעשות שהרכבים הישנים שלה מאוד מוצלחים בניגוד לחדשים שאני לא מאמין שהם יחזיקו מאות אלפים מבלי להחליף חצי מכונית, משהו שאופייני בעצם לכל הקטגורייה שעלתה בטנוכלוגיה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אם באמינות טויוטה עסקינן

אני למדתי נהיגה על טויוטה קורולה מודל 2000 דיזל ידני 2000 סמק על הרכב היה מעל 850,000 אלף קילומטר והיא המשיכה לנסוע ולנסוע למרות שילדים למדו עלייה נהיגה ועברה חיים לא קלים היא הפגינה אמינות טובה

פורסם
יפה. מדובר באקט פירסומי של טויוטה ולא באיזה הישג יוצא דופן.

בואו נראה - איזה מנוע יש בטונדרה? משהו כמו 5.7 ליטר. מה סל"ד שיוט שלו ב 90 קמ"ש? זורק מספר - 1300 או 1400 סל"ד. בערך חצי מסל"ד שיוט של מכונית משפחתית רגילה. גם הבלאי הוא חצי.

האוטו עשה רק נסיעות בינעירוניות, אני מעריך שמבחינת שעות מנוע הוא צבר פחות שעות ממונית ממוצעת עם 800.000 ק"מ.

לסיכום, מנוע גדול ומאסיבי שפועל בסל"ד נמוך, גיר שמשולב רוב הזמן להילוך הגבוה, נהג שמקפיד על טיפלים בזמן - ולכן אין פה שום הפתאה. רק שמישהו בטויוטה ידע למנף את זה יפה מאוד.

אם האוטו שלי היה נוסע 800,000 קילומטרים [או אפילו חצי מזה] עם טיפולים שוטפים בלבד :shock: תאמין לי שהייתי מרוצה.

פורסם

קח כל אוטו רגיל, עם מנוע בנפח בינוני ומעלה, הספק לא גבוה ביחס לנפח ובלי טכנולוגיות חדשות שלא הוכיחו את עצמן עדיין (כלומר לא מנוע 1000 סמ"ק טורבו שסחטו ממנו 180 כ"ס), תסע בו הרבה ורגוע בכבישים בינעירוניים, אבל ממש הרבה. נניח 100.000 ק"מ בשנה.

סיכוי טוב מאוד שתגיע ל 400 אלף ק"מ עם טיפולים שותפים בלבד, זה בגלל שהבלאי בשימוש כזה די נמוך ואין את הפאקטר של ההתישנות.

400 אלף ק"מ ב 4-5 שנים יגרמו למשמעותית פחות תקלות מאשר 400 אלף ק"מ ב 20 שנה. מכיוון שיש התיישנות טבעית של כל המכלולים שלא קשורה לכמות הנסיעות.

פורסם
זה מצחיק, הם קנו ממנו את הרכב שהם ייצרו כדי להבין איך הם הצליחו ליצור רכב כל כך טוב. זה כאילו שהייתה פה מוטציה גנטית לרכבים שעכשיו צריך לחקור ,,,,

? מעניין מהו אותו חומר מסתורי.

היום החברות הגדולות קונות רכב או מוצר יותר מידי טוב..

:wink: כדי ללמוד , איך לקלקל בעדינות וחוכמה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בוקי צודק, להגדיר רכב אמין עם מאות אלפי ק"מ בפרק זמן מאוד קצר זה לא רציני.

החכמה היא לראות אותו מזדקן גם.

חיים 89, אשמור את התגובה שלך למקרה שמישהו יחליט לעצבן:lol:

פורסם

הטונדרה באמת לא מרגשת. המנועים הגדולים האלו מתוכננים להיות עמידים לאורך שמן על חשבון יחס הספק/נפח שלהם.

החוכמה האמיתית היא לבנות מנוע קטן, חזק ויעיל שיעשה מיליון מייל. חוכמה גדולה היא לעשות את זה מנוע קטן ומוגדש וחוכמה גדולה עוד יותר היא לבסס את המנוע הזה על תכנון אנגלי (שהמילה אמינות לא מופיעה בלקסיקון שלהם).

http://www.saabplanet.com/1989-saab-900-spg-with-1-million-mile-donated-to-a-museum/

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שהם באמת קנו ממנו את הרכב כדי ללמוד איך הוא החזיק. לדעתי זו הצהרה לעיתונות רק בשביל הפרסום.

מה אכפת לו, כולם מרוויחים. הוא מקבל טנדר חדש בתוספת קטנה ולהם שוכחים את עניין המכוניות שלא מסוגלות לעצור.

להרבה מותגים יש את אותו סיפור על מכונית המיליון ק"מ/מייל. בד"כ המכוניות גם נראות כמו חדשות, כי מדובר בבעלים פדנט שהחזיק את הרכב 10 שנים או יותר ולא רק בפלאי ההנדסה של החברה שמבחינתה עדיף שתחליף רכב כל שנתיים ולא תמשוך 10 שנים עם אותו אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...