Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיסוי רכב בדרך כלל שורט את הצבע (סווירלים), דורש התקנה כל פעם ולכן מוצא את מקומו בתא המטען, וכמובן נגנב כל כמה שבועות על ידי הפרחחים המקומיים.

שום פרחחים, הכיסוי ישומש כשאני מחנה בבניין , כנגד יונים.

אני מעדיף סווירלים מאשר חרא של יונים שאי אפשר להתרחק ממנו.

אתה לא רוצה כיסוי לרכב,זה סיוט.

תתחיל ללמוד איפה לחנות,חונים במאונך שבצד אחד יש מדרכה וכמה שיותר צמוד אליה, במאוזן גם ככה, מחפשים חניות מרווחות,זה לא כיף אבל יש דרכים למנוע שריטות,שריטה קטנה זה לא נורא.

אין לי יותר מדי אופציות, הייתי מחנה עד לפני חצי שנה ברחוב עד שגזמו עצים באחד הבניינים הסמוכים והרסו לי את כל הפח של האוטו מהגזם.

החנתי הפעם במאונך בין 2 רכבים שלא זזו בכלל מאז, והחניה דיי מרווחת בכל אופן, את השריטה קיבלתי מאחורה - כנראה מאופנים או עגלה.

השריטות פחות מפריעות לי, חשוב לי שהצבע ישמר מהשמש ומהמזיקים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז שמים אוטם חזק על הצבע,תתייעץ בדיטיילינג,הצבע לא כהה במיוחד ואם הצבע ניזוק (גם בלי אוטם חזק) אתה יכול לקנות חומר שיוריד אותו בשניה,ככה שכל פעם שאתה רואה פגיעה בצבע מהסוג הזה אתה מרסס מנגב וזה לא נצרב על הצבע.

Miata ND2

פורסם

מניסיון (לא שלי, טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה, *מקריב עז*) לשים כיסוי זה כמו לשים סימן של מטרה על האוטו שלך. אולי לא לעוף המצוי אבל לפרחחים זה שווה ערך לרכב בצבע כתום\ירוק זרחני באמצע רחוב של קורולות אפורות. זה מאיץ את תהליך השריטה.

עדיף לעבור עם מגבון פעם ביום על החרא מאשר לבקר אצל הפחח כל כמה חודשים, לדעתי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עם אוטם טוב אין סיבה להלחץ מצואת יונים, זה בכלל לא מזיז לאוטמים חזקים, שלא נדבר על ציפויים.

פורסם
מניסיון (לא שלי, טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה, *מקריב עז*) לשים כיסוי זה כמו לשים סימן של מטרה על האוטו שלך. אולי לא לעוף המצוי אבל לפרחחים זה שווה ערך לרכב בצבע כתום\ירוק זרחני באמצע רחוב של קורולות אפורות. זה מאיץ את תהליך השריטה.

עדיף לעבור עם מגבון פעם ביום על החרא מאשר לבקר אצל הפחח כל כמה חודשים, לדעתי

שוב, אני מחנה בתוך הבניין, ולא ברחוב, סיכוי נמוך שמישהו יעבור שם בכלל.

חץ מזה אני גר ברעננה, הפושעים האמיתיים לא גרים כאן ;)

אני מקווה שאתם צודקים לגבי האוטם, אבל כרגע אני בלי אוטם במשך כמה שבועות, ובלי חניה מקורה :/

פורסם

ברור לי שזה ענייין אישי אבל לדעתי רמת הצביעה לא מצדיקה את רמת ״הליקוק״ שאתה מתכוון להשקיע.

לא הייתי משקיע כאן מעבר לניקיון בסיסי ובטח לא מתמסר ללוגיסטיקה של כיסוי גטס.

אין ספק שיש שיפור מהמצב הראשוני. תתחדש ותהנה

פורסם
ברור לי שזה ענייין אישי אבל לדעתי רמת הצביעה לא מצדיקה את רמת ״הליקוק״ שאתה מתכוון להשקיע.

לא הייתי משקיע כאן מעבר לניקיון בסיסי ובטח לא מתמסר ללוגיסטיקה של כיסוי גטס.

אין ספק שיש שיפור מהמצב הראשוני. תתחדש ותהנה

לדעתי חבל להשקיע בצבע ואז לא לשמור עליו.

• תוכן חדש...