Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע כל עוד אתה אוהב את האוטו, ומתכנן להישאר איתו כמה שנים, אני לא רואה שום סיבה ללא קשר לגיל לא לטפח אותו ולצבוע אותו.

לדעתי גם עשית בשכל.

דבר אחד הציק לי, וזה שדיברת על המחיר אבל בסופו של דבר לא רשמת לנו מה הוא.

אני לא מבין אנשים שעושים את זה, לי אישית זה נותן הרגשה שהבעלים מכר שלך ונתן לך שירות אקסטרה, שכל רכב אחר לא יקבל במילה למרות המחיר.

אני בטוח שלא כך הדבר, תקן אותי אם אני טועה, אז מדוע החשש לרשום את המחיר?.

בנוגע לצביעה, אז שוב הכל ביחס למחיר.

הרכב נראה סבבה לגמרי, אבל אם כבר השקעת למה הם לא עשו גם איזה פוליש קל להוריד את המרקם התפוזי הזה שצועק מהרכב.

וכמובן סדר את האותיות מאחורה, זה פשוט נראה מזלזל, אחרי כל ההשקעה שלך שהרכב יראה שוב כמו חדש מסתכלים על האותיות ומתבאסים.

אבל בכללי יצא יפה, וכמו שאמרו תיישם איזה אוטם טוב שישמור עליו, ולא לשטוף בשטיפה של הדלק!!!

פורסם

יקר מאוד בשביל רכב קטן כזה, מרקם תפוזי ואותיות עקומות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לא רוצה לבאס,לפי התמונות רמת צבע די נמוכה.

אבל הכל בהשוואה לאוטו ומצבו לפני כן.

ברור שעכשיו הוא נראה הרבה יותר טוב ואתה מרוצה,תתחדש לך אני מעריך עבודה כזו ב3000 שח,אבל ריבוי הפחחות שהיה לעשות כנראה ייקר את המחיר.

פורסם

היונדאי בכל אופן זו פאשלה שלי כי נשבר הai והדבקתי אותו מחדש

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המחיר סבבה לגמרי לעבודה, ויצא לא רע בכלל. נראה הרבה יותר טוב ממקודם, גם ברכב שלי היו כמה מקומות עם מרקם תפוז אחרי הצביעה ולא שמו לב לזה בכלל כל עוד הקוים של הרכב ישרים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Shiny

תתחדש תוצאה יפה ,

אני בטוח שעטלפים עכשיו באים לך בסיוטים:twisted: (;

(לא עלינו..רק שם שיבואו )

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
Shiny

תתחדש תוצאה יפה ,

אני בטוח שעטלפים עכשיו באים לך בסיוטים:twisted: (;

(לא עלינו..רק שם שיבואו )

לצערי כל הרחוב שלי מלא בהם ובעצי פיקוס, משתדל להשתלט לשכנים שלי על החניות המקורות :roll:

הרכב נראה הרבה הרבה יותר טוב ממה שהיה קודם. מוכר? :wink:

מוכר לבירוק

פורסם

כיף לראות רכב כזה מקבל אהבה וכבוד. עכשיו נותר רק ליישם הגנה ראויה בכדי לשמר את הצבע. שווה לשקול לבקש מהצבעי שיעשה לך קצת שלייף סבון כדי ליישר את המרקם התפוזי.

Sent from my E5823 using Tapatalk

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

אז ב4 בבוקר אני חוזר מהעבודה, אין לי חניה בבניין מלבד מתחת לעץ, אז החנתי בחוץ תחת השמש.

חוזר כעבור 8 שעות לרכב - 2 מתנות:

כמה מתנות קטנות מחברנו בעלי הכנף על הגג.

ועוד שריטה בפגוש האחורי.

ואני שואל : המלצות לכיסוי רכב???? בבקשה! :|

פורסם

כיסוי רכב בדרך כלל שורט את הצבע (סווירלים), דורש התקנה כל פעם ולכן מוצא את מקומו בתא המטען, וכמובן נגנב כל כמה שבועות על ידי הפרחחים המקומיים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתה לא רוצה כיסוי לרכב,זה סיוט.

תתחיל ללמוד איפה לחנות,חונים במאונך שבצד אחד יש מדרכה וכמה שיותר צמוד אליה, במאוזן גם ככה, מחפשים חניות מרווחות,זה לא כיף אבל יש דרכים למנוע שריטות,שריטה קטנה זה לא נורא.

Miata ND2

• תוכן חדש...