Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו בדאצ'יה הזאת לא בא לי טוב. ראיתי סרטון ביקורת בריטי על הרכב וכל פעם שהבוחן החליף הילוך שמעו רעש חלול מכיוון ידית הילוכים. לדעתי סופר מיני בת שנתיים כמו פיג'ו 208 תהיה קנייה טובה יותר.

פורסם
תודה!

טיל בליסטי זה בטוח לא, 75 סוסים לא הולכים לדגדג לאף אחד בבלוטות החשק.

לצערי העליה הכי חדה שיש בחדרה היא 5-6 מעלות, אולי, בלחץ.

ברגע שאסיים הרצה אקח אותו לבית אורן (יחסית קל"ב) במיוחד בשבילך, אין בעיה.

חחח, למה במיוחד בשבילי?:-), אני בטוח שעוד אנשים יהיו מעוניינים לשמוע את חוות דעתך בעניין הזה...

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

תודה רבה על הברכות חברים!

לעניין הצמיגים, בדקתי ומדובר ב ContiEcoContact3 מתאריך 0316, כמו שחשבתי כל אחד היה מנופח למשהו אחר

מה קרה ? כתבת את זה שהסתכלת על רכב שלך ?

אני מאמין שהוא התלוצץ :wink::lol:

מותר לשאול כמה עלה לך "על הכביש"?

בטח, ₪56,193, לא הוספתי שום דבר.

סע למגדל המים ברח' הגיבורים... :-)

לחלופין, יש לך לא רחוק את מה שההורים שלי נהגו לקרוא לו "כביש איטונג", שמתחיל בצומת פל-ים על כביש 4 (אחרי צומת נחל חדרה לכיוון צפון) ונגמר בפרדס חנה. אחרי הפנייה מ-4 ימינה יש עליה ארוכה

מכיר את הכבישים האלה, הbenchmark שכולם חרדים ממנו זה פרויד בחיפה ועליות בסגנון הזה, מה שיש לנו בעמק חפר זה כלום :lol:

משהו בדאצ'יה הזאת לא בא לי טוב. ראיתי סרטון ביקורת בריטי על הרכב וכל פעם שהבוחן החליף הילוך שמעו רעש חלול מכיוון ידית הילוכים. לדעתי סופר מיני בת שנתיים כמו פיג'ו 208 תהיה קנייה טובה יותר.

נראה לי שאתה מדבר על הסרטון של ווטסון על הסטפוואי, אם כן אז תדע שהרכב שלו פשוט לא תקין, נכון מהלך הידית לא מרגיש "פרימיום" כמו בVAGיות, מודה ומתוודה, אבל הוא בכלל לא רע כמו שאתה חושב.

לגבי משומש - בחיי שנמאס לי.

מאיפה משיגים מדבקת פורום אני צריך 2 כאלו?

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1433/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%AA-CarsForum?

הצבע הכחול הזה הוא מטאלי?

לא זה הכחול הרגיל, מה שמגיע בחינם

את המטאלי אתה יכול לראות במבחן שעשו כאן באתר, התמונות יצאו יותר מוצלחות משלי :lol:

חחח, למה במיוחד בשבילי?:-), אני בטוח שעוד אנשים יהיו מעוניינים לשמוע את חוות דעתך בעניין הזה...

אין לי בעיה, בכיף, מבטיח בעדכון הבא להתייחס לעניין הזה, אין טעם לנסות את הכבישים האלה לפני שאני מסיים הרצה אז עמכם הסליחה, זה ייקח מעט זמן

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הי

מותר לשאול כמה עלה גם ביטוח מקיף לרכב מסוג זה?

ובנוסף אני הבנתי שיש לך ניסיון גם עם סטוופי,האם מרגישים הבדל בנסיעה בין הדגמים? האם מורגש משמעות י הבדל בכוח ומשיכה וגם בזריזות בין סנדרו 1.2 ולסטפווי טורבו בנזין כמו לדוד שלך.

חשוב לי חהבין.

פורסם

תחדש, הגישה של דאצ'יה מאוד מעייינת והוגנת. לא מנפחים את המוצר שלהם שלא נופל ממוצרים "בכירים" ממנו.

...אבל למה לכל הרוחות אתה בכלל מנסה לכבות בקרות ברכב כזה? מה הטעם?

...אין לי שימוש מיוחד בבקרות מנותקות, אבל נחמד שזה שם, בערך כמו הכפתור שמנתק את כרית האוויר של הנוסע.

כאילו, גם בפיקנטו לא היה ממש טעם לנתק בקרות, אבל ניתוק VSC כן קיים ואפילו מאוד נגיש ו"לחיץ".

סתם משהו שחשבתי לציין, אין לזה באמת חשיבות בעבורי או בעבור 99.99% מהאנשים שירכשו את הרכב הזה

0.01% הם מי מאיתנו שחנו על דשא רטוב:wink:

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

איזה קטע עם המושבים גם אני שמתי לב ליתרון בסנדרו הרגילה על פני הסטפווי. אפילו שאלתי אם אפשר להחליף

פורסם
איזה קטע עם המושבים גם אני שמתי לב ליתרון בסנדרו הרגילה על פני הסטפווי. אפילו שאלתי אם אפשר להחליף

איזה תשובה קבלת ?

כי מבחינת הגימור בסנדרו הם בנוסף יפים יותר.

20150212_124809.jpg20160125_152326.jpg

פורסם

נראה שהמבנה שלהם זהה, מלבד הטקסטורות והצבעים.

במה מתבטא ההבדל בנוחות?

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

ChemGuy85 אני לא שמתי לב לרעש הזה, אבל למען ההגינות אני נוסע עם מוזיקה בווליום סביר, סיקרנת אותי - אבדוק בהזדמנות הבאה אם גם אצלי זה ככה

הי

מותר לשאול כמה עלה גם ביטוח מקיף לרכב מסוג זה?

ובנוסף אני הבנתי שיש לך ניסיון גם עם סטוופי,האם מרגישים הבדל בנסיעה בין הדגמים? האם מורגש משמעות י הבדל בכוח ומשיכה וגם בזריזות בין סנדרו 1.2 ולסטפווי טורבו בנזין כמו לדוד שלך.

חשוב לי חהבין.

מקיף וחובה ביחד ₪3950

הסטפוואי מן הסתם מהיר יותר על הנייר וגם בפועל, עד כמה זה מורגש ביום יום? לא יודע להגיע לך, אין לי מספיק קילומטרים על ה1.2 כדי להשוות.

מה שכן הסטפוואי רועד קצת יותר כי זה מנוע 3ציל', ובגלל בולמים ארוכים יותר הוא גם קצת יותר "מתנדנד" ורוכן בפניות, אפשר בהחלט להגיד שהוא מתנהג כמו "ג'יפון" בעוד הסנדרו יותר בכיוון של פרייבט, אפילו עם המתלים הסופר-רכים שלו.

תחדש, 0.01% הם מי מאיתנו שחנו על דשא רטוב:wink:

תודה!

אני הוספתי מייבש שיער לפק"ל בתא המטען, מקסימום עושה 'פווו' על הדשא :wink::lol:

האם לסנדרו יש אופציה להרחיב את האחריות ל 5 שנים? שקלת את זה?

בטח, משהו כמו אלפיים שקלים לעוד שנתיים מלאות, לא זוכר את המחיר המדויק.

לא עשיתי את זה, אין טעם, אני לא מחזיק רכבים 5 שנים. (שים לב לחתימה)

מעבר לזה אני חושב שזה מיותר ב1.2, הכל "ישן ומוכח", ובעיות חשמל לא יהיו כי לא עשיתי שום התקנה מקומית, אני מרגיש מספיק בטוח בהחלטה שלי.

נראה שהמבנה שלהם זהה, מלבד הטקסטורות והצבעים.

במה מתבטא ההבדל בנוחות?

קשה לי להצביע איפה בדיוק נמצא ההבדל, המושב פשוט מרגיש "טוב יותר", אני חושב שההבדל הכי מוחשי נמצא בתמיכה הצדדית שם המושב של הסנדרו תופס יותר טוב.

אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אנשי המכירות שלהם אומרים שהמושבים זהים לחלוטין חוץ מהעיצוב, עובדתית כל מי שנהג בשני הרכבים אמר שהמושבים בסנדרו עדיפים, אולי אנחנו משוגעים והם צודקים, אולי לא

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...