Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קיבלתי רכב מדאצ'יה עם לחץ אוויר של כ 15 אטמ' מעל המומלץ (בגלל המתלים הרכים של דאסטר לא הייתי מודע לזה עד שבדקתי)כך שבהחלט ממליץ לבדוק.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תתחדש! אחלה בחירה וצבע! מחכים לעידכונים.

לפני כמה חודשים הייתי ברומניה ושכרתי רכב, כמובן קיבלתי דאצ'ה -את הלוגן. הרכב הנוח ביותר שעליו נהגתי אי פעם.

פורסם

תתחדש.

אחרי הניסיון עם דאצ'יה דאסטר ברומניה, אני לא מתכוון להמליץ יותר על דאצ'יות לאף אחד.

איכות חומרים מאוד נמוכה, תא נוסעים מאוד פשוט, בידוד גרוע, מלא פח חשוף. יש להם עוד הרבה מה לעשות כדי להגיע לרמה של המתחרות, זה לא סתם זול.

(את הביקורת על הדאסטר אשמור לשלב מאוחר יותר)

הדברים היחידים שאני יכול להגיד לטובה זה צריכת דלק מדהימה (1:22) וסחיבה טובה (אחרי הכול K9K, מנוע מוכר ואהוב עליי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תתחדש!

אני כל הזמן שומע את כמה שהדאצ'יות האלה נוחות - חייב לנסות פעם אחת.

אבל למה לכל הרוחות אתה בכלל מנסה לכבות בקרות ברכב כזה? מה הטעם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שוב תודה רבה לכולם!

בהחלט אבדוק את עניין הלחץ בצמיגים בערב, חבל שהתעצלתי לעשות את זה לפני

איכסה!

תיזהר אני יודע איפה אתה גר :lol:

זה לא סתם זול.

ברור שזה לא סתם, אין גבינה בחינם

אני לגמרי מוכן לקבל את הפשרות שהרכב הזה דורש ממני בתמורה ליתרונות שלו על כל דבר אחר בטווח המחירים הזה, אני ממש לא חי בסרט שקניתי אאוטלנדר בשליש מחיר, אפילו לא i20 סופרים, הכל בסדר.

אבל למה לכל הרוחות אתה בכלל מנסה לכבות בקרות ברכב כזה? מה הטעם?

הייתה לידי קורולה ברמזור, רציתי לזרוק קלאץ' לעשות פוזות על חברה שלו, אך מאמציי עלו בתוהו :-(

סתם, סתם.

אין לי שימוש מיוחד בבקרות מנותקות, אבל נחמד שזה שם, בערך כמו הכפתור שמנתק את כרית האוויר של הנוסע.

כאילו, גם בפיקנטו לא היה ממש טעם לנתק בקרות, אבל ניתוק VSC כן קיים ואפילו מאוד נגיש ו"לחיץ".

סתם משהו שחשבתי לציין, אין לזה באמת חשיבות בעבורי או בעבור 99.99% מהאנשים שירכשו את הרכב הזה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

תתחדש.

לדעתי אחלה רכב למחיר שלו.

לגבי המתלים אכן כן, זאת לא הגזמה, זה נכון.

למה אתם חושבים שכבר כמה דורות, ברוסיה כל כך אוהבים את הרכבים הפשוטים של רנו ומשבחים אותם?, כי שם כמעט ואין כבישים נורמליים, אם יש בכלל דבר כזה כבישים, והאנשים אוהבים את רכבי רנו שם בגלל המתלים האלו והנוחות, המתלים שלהם מחזיקים מעמד הרבה יותר מאשר מתלים של כל רכב מכל יצרן אחר.

והרכבים של רנו דיי פשוטים אך נוחים.

ובדגמי דאצ'יה, בכל הדגמים, הרי אלו אותם מתלים מרכבי רנו. רנו ידועים במתלים הטובים שלהם, אין ספק.

עריכה: מעניין איך המנוע של הסנדרו הרגיל, כי שמעתי פה ושם שבעליות וירידות קצת מעל הממוצע מרגישים שחסר כוח לרכב הזה.

הייתי שמח אם מתישהו אולי תבדוק את זה ותאמת האם זה נכון או שזה שטויות, תודה.

עריכה אחרונה על ידי JentuS12

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

תודה!

טיל בליסטי זה בטוח לא, 75 סוסים לא הולכים לדגדג לאף אחד בבלוטות החשק.

לצערי העליה הכי חדה שיש בחדרה היא 5-6 מעלות, אולי, בלחץ.

ברגע שאסיים הרצה אקח אותו לבית אורן (יחסית קל"ב) במיוחד בשבילך, אין בעיה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתחדש ותהנה !!! נשמח לארח אותך בפעילויות מועדון דאצ'יה Dacia CLUB - טיולים, הרצאות - יש תכנית מאוד מעניינית לחודשים הקרובים.

פורסם (נערך)

מתחדשת.

...

לצערי העליה הכי חדה שיש בחדרה היא 5-6 מעלות, אולי, בלחץ.

...

סע למגדל המים ברח' הגיבורים... :-)

לחלופין, יש לך לא רחוק את מה שההורים שלי נהגו לקרוא לו "כביש איטונג", שמתחיל בצומת פל-ים על כביש 4 (אחרי צומת נחל חדרה לכיוון צפון) ונגמר בפרדס חנה. אחרי הפנייה מ-4 ימינה יש עליה ארוכה, שבה ההבדלים בין מנועים אטמוספרים למטורבתים באים לידי ביטוי.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם
תתחדש.

אחרי הניסיון עם דאצ'יה דאסטר ברומניה, אני לא מתכוון להמליץ יותר על דאצ'יות לאף אחד.

איכות חומרים מאוד נמוכה, תא נוסעים מאוד פשוט, בידוד גרוע, מלא פח חשוף. יש להם עוד הרבה מה לעשות כדי להגיע לרמה של המתחרות, זה לא סתם זול.

(את הביקורת על הדאסטר אשמור לשלב מאוחר יותר)

הדברים היחידים שאני יכול להגיד לטובה זה צריכת דלק מדהימה (1:22) וסחיבה טובה (אחרי הכול K9K, מנוע מוכר ואהוב עליי).

דאצ'יה לא מתיימרים להתחרות בכל שאר הג'יפונים. הם יצרו קטגוריה משלהם שבה אתה משלם על מה שאתה מקבל. לכן ההשוואה היא חסרת טעם.

• אחראי פורום
פורסם

בג'נבה עברתי על כל דגמי דאצ'יה, עניין אותי איפה המחיר הנמוך בא לידי ביטוי.

הדברים היחידים שבלטו הם הנדסת אנוש מבולגנת ודי רשלנית ופיספוסי פינישים.

שני דברים שתמורת המחירים בהם הם מוצעים, הייתי לחלוטין חי איתם בשלום.

שום דבר לא מביך מדי או מסוכן מדי. וממול יש מכלולים מוכרים, מרווח לא רע ומראה נאה.

אליי הם לא מדברים בגלל היעדר תיבה אוטומטית או רובוטית (הסנדרו קטן מדי, דאסטר אוטו' היה בהחלט אופציה לאשתי).

בקיצור, קניה הגיונית ומשתלמת מאוד. תתחדש!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...